Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xSide

őstag

válasz zolibug #146 üzenetére

Köszi a tapasztalataidat, mely alapján én is reagálnék:

GS290-et USB-re csatlakoztatva MASS Storage-ként telepíti az XP. Ezzel a maximális sebesség 23 kB/sec, ami azt jelenti, hogy egy átlagos mp3 (4-5 MB) 6-8 perc alatt mászik át. Mi a teendő? Pc Suite-vel gyorsabb, de nehézkes a használata.
    - telepítsd az LG drivert csak, a PC suite-t felejtsd el (semmi haszna)
    - a telefonkönyvedről menthetsz biztonsági másolatot a készülékre és mem kártyára is...
    Üzenetet alapból onnan küldök, játékot és alkalmazást bluetooth-on küldöm:)

-gyenge fényképező (SE K510 szebb, bár kisebb képet csinált 1Mpixellel), video felejtős
    - egyetértek, de az 1 MP nem hasonlítható össze a 2-vel, ugyanis ha pc-n átméretezem mindent ver:)

- néha döcög a kijelző, görgetés helyett belép valahova. (ez lehet felhasználói meg nem szokottság is)
    - nem megszokottság és rossz kijelzó kalibrálás az oka

- nem csak SMS írásnál, de telefonkönyvben keresésnél is egy pl. "f"-fel kezdődő nevet bajos keresni, mert a 3 nyomást kb 10 (!) másodperc alatt érzékeli. A telefonköny is 2mp alatt jön be.
    - nem tapasztaltam ilyet

- képernyőzárat fel lehet oldani egy betú rajzolásával is és egyből az adott betűhöz rendelt menüponthoz érünk.
    - a betű inkább piktogram és nagyon hasznos, gyors elérést tesz lehetővé

-akksi 1. feltöltés után az 5-ik napon jelzett. Ilyenkor nem volt hajlandó zenélni, fényképezni, de nem kapcsolt ki még aznap.
    - mivel nálam a telefon kihasználhatósága nem csak üzenetírásnál, telefonálásnál ér véget hanem net (opera mini-vel), mail, filmnézés, zenehallgatás is rendszeres, így 2 naponta merülök:)

- játékok demók
    - sajnos nem törölhetőek, de számos lg arena játék szépen fut rajta, mely full képernyőn tényleg érintés vezérelt

- képeket, zenéket is ömleszti, ha egy képből csinálsz hívásképet akkor 2-3 db-ot is láthatsz a sorban belőle.
    - használni tudni kell!!
    - a saját fájlokba belépve nemcsak az első fület kell használni, hanem a második saját cuccokat, ahol szabadon hozható létre saját mappa bármilyen tartalommal vagy a harmadikat a memkártyával szintén szabadon rendezhető könyvtár szerkezettel:) Gondolom a pc-n sem ömlesztve tárolod a fájlokat, hanem kategorizálva...
    - a telefonkönyves kép egyszer jelenik meg a saját mappa/alapértelmezett kép/contact image alatt

-hátteret lehet változtatni, de csak a főoldalon.
    - szabadon állítható bármely háttér bárhová
    - kijelző/háttérkép ahol választható háttérkép, képernyőzár háttérkép és a gyorshívás háttere
    - kijelző/livesquare ahol a liveplace alatt szintén bármi választható
    - kijelző/widget itt pedig szintén szabadon választható bármi

Az én észrevételeim:(/B)
    - a hangerő ikonokkal nem lehet számot váltani zenehallgatás közben és nem lehet képernyőt görgetni
    - alapértelmezetten nem lehet választani szöveg beviteli módot
    - email automatikus lekérésnél nincs mindig hangjelzés
    - a zenelejátszó nagyon szépen szól sony fülhallgatóval csak ki kell választani a megfelelő hangszín beállítást

[ Szerkesztve ]

törölt tag

válasz zolibug #147 üzenetére

Nekem Win7 alatt majdhogynem natív sebességgel írta a benne lévő microSD kártyát. Belső memória kicsit lassabb, de nem sokkal.

• raziel01

veterán

válasz zolibug #147 üzenetére

Most mondanám, hogy a szutyok XP miatt de igazából nem tudom, hogy az okozza de a lényeg, hogy nálam kb 10-szer gyorsabb mint nálad igaz nekem Windows 7 van. Ott olyan 150 KB/s-el nyomja és olyan 20 mp alatt rárak egy mp3-at.

Új hozzászólás Aktív témák