Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy az AccuWeather alkalmazásban hogy lehet módosítani az aktuális helyet? Egyszer sikerült már de az Istenért se sikerül újra. Az internetes oldalon módosítom a helyet, törlöm is az előzőt, de ugyanaz marad mégis. Nagyon bosszantó.
-
törölt tag
Na megvettem a telót. Összességében pozitívan csalódtam benne, nekem egyáltalán nem lassú, a kijelző a kategóriájában nagyon jó (irányítás szempontjából).
A frissítést én nem merem bevállalni ezek után, de talán nem is szükséges.
Amit észrevettem és idegesítő: a beépített Facebook kliens 5X tölti fel a képet ha feltöltök. Elég idegesítő, hülye hiba.
Ezenkívűl okés a teló, videót, pdf-et, office doksikat szépen viszi.
-
törölt tag
Akkor most ezen a telón nem lehet hivatalosan szoftvert frissíteni anélkül, hogy utána szervizbe kéne vinni? Hard resetet nem lehet otthon megoldani? Holnap tervezek venni egy ilyen telót (2800Ft-ért) és érdekelne a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A KP500 utódja ugyanolyan népszerű szeretne lenni, mint az elődmodell. Vajon sikerülhet-e?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest