-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Köszönöm a választ!
CyanogenMod 6.akármennyi van most rajta. A probléma tulajdonképpen meg is oldódott. Az volt a baj, hogy az sd belső tárhelynek formázása után későbbre halasztottam a belső tárhelyről a file-ok áthelyezését. Miután ezt megcsináltam lett hely a belsőn és meg is jelent a file kezelelőben az SD kártya. Annyi helyet tudok használni belőle, mint ami szabadon maradt az átmozgatást után.
Viszont érdekes, hogy most a belső tárhely nem látszik, holott elméletileg azon kellene lenni kb 8 GB szabad helynek.
De annyi baj legyen, elégedett vagyok! És a fényerővel is megbarátkoztam! 😀
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest