- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Használja meg valaki eme csodát?
En eddig ezt használtam, de mar vagy 1-1.5 eve kuzdottem toltesi hibaval, vagyis annyira elhasznalodott mar a csati, hogy allandoan jatszanom kellett a kabelekkel, hogy valamelyikkel toltson. Vagy 2-3 hete sehogy nem.tudtam.ravenni, hogy toltson mergemben foldhoz vagtam, amitol ripityara tort az eleje es a telo is.elhajlott, a hatulja mar reg torott volt. Emiatt eljutottam.oda, hogy vennem kellett 1 masikat. Mivel.Lg mar sajnos nincs, kinaicsodat meg almat nem akartam , igy maradt a samsung, vettem is 1 s22-ot. Rohadtul hianyzott az lg, minden androidos telom lg volt elotte. Az s22 vel nem tudok dulore jutni meg most se..A nap9kvan aztan megakadt a szemem 1 marketplace hirdetesen, melyben G7-et hirdettek 20k ert. Azonnal lecsaptam ra, es mar itt is van nalam, gyari karcmentes tokeletes allapotban.
Most itt van egymas mellett a 200k-s S22 es a 20k-s G7, es nem tudom mi legyen. Hiaba dob majd 500 k-val tobbet az antutu, ha minden masban sokkal felhasznalobaratabb szamomra a G7. Nrm mellesleg szerintem a G7 kulsore is szebb..Nem tudom mi legyen, bar lennenek.meg uj Lg keszulekek... -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Sajnos betört a kek színű hatlapom. Fogalmam sincs mikor tortent, most is csak azert vettem eszre, mert levettem a szilikon tokot . Tehát a kerdesem az lenne, hogy tudtok vmi helyet ahol be tudom szerezni es kb mennyiért? -
kenwood3
addikt
V30b otan most jott le
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Meghalt a toltofej amit a g7-hez kaptam .Jart mar valaki igy? 2 ev garival vettem a turbadonal amibol.meg van majf1 ev, es nem tudom, hogy vajon erre is kiterjed-e a 2 ev gari?! Egyebkent ez mar a harmadik vagy negyedik lg tolto ami lehalt nalam. Eloszor 1 lg gpad 7.0 toltoje, majd lg optimus g -é, ezeket akkor a nexus4 toltojevel toltottem , majd az is elhalalozott ,es most ez is. Igazan megtanulhatnanak mar toltot gyartani....Mondjuk anem mind xar, mert a g4-hez kapott mar 4-5 eves es meg mindig megy. Jelenleg ezzel toltom a g7-et is es a g4-et is .. -
kenwood3
addikt
válasz
Capricornus #808 üzenetére
Vegyed nyugodtan ! Ennyiert szvsz bestbuy ! A pie is most szallingozik ra
-
kenwood3
addikt
válasz
novinyul #765 üzenetére
Megy, vagyis inkabb csak megyeget. Van mar baja szegenynek, valszeg mar nem huzza sokaig. Sokszor lefagy ha felmelegedik, illetve toltes kozben is eltavozik gyakran , es ilyenkor csak akku kivetele segit rajta. Munkas telonak hasznalom mar csak, mivel epito munkas vagyok, es oda nem szivesen viszem a g7-et. Illetve borsodban dolgozom a hegyekben nagyreszt , ahol a vodanak es a telenorna semmi terereje nincs csak a telekomnak, igy at van iranyitva a vodas g7 hivasaim a telekomos g4-re. Erre meg tokeletes nekem a g4. Viszont amiota megvan a g7, mar nem nagyon hasznalom a g4-et semmire se, csak telefonalasra. Nem is igazan szeretem mar, tul lassu a g7-hez kepest
A kameraja viszont nagyon jol jon meg mindig
-
kenwood3
addikt
válasz
FerNandor #762 üzenetére
"A G4-em 4 éves lesz idén és tökéletesen gyors"
Akkor ne vegyel g7-et , mert elkepesztoen lassu lesz hozza kepest a g4, es egni fog benned a vagy 1 jobb telo utan. Tudom mirol beszelek , mert nekem mind a ketto van jelenleg, es eg es fold sebessegben a ket telo. Felvaltva hasznalom oket es ha sokaig nyuzom a g7-et utanna idegbaj a g4 sebessege
-
kenwood3
addikt
Szerintem meg szanalmas az lg amiatt, hogy tojik a frissitesekre. Vedd meg a teloikat, de utanna jo nagy ivben tojnak a fejunkre. Irom ezt ugy, hogy amiota androidom van, azota csak Lg teloim voltak. Mindegyik telojukkal ezt csinaltak, en tudom , mert ez mar a 6.-ik telom toluk. A 6-bol 4 csucskategorias keszulekuk volt, amiben igaz , hogy volt 1 nexus 4 is, ami szinten lg gyartmany, de ott jottek is a frissitesek rendesen. Latszik, hogy nem ok csinaltak ra a rendszert. Ha nem szeretnem ennyire az ux feluletet, mar reg nem lg-m lenne.
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Azt jelenti az eu, hogy valamelyik szolgaltatohoz tartozik eredetileg, es vagy a kulsejen lathato t vagy vodafone logo, vagy a menube. En is itt vettem de az eus-t nem a logost
A g7 mellett g4-em is van amely sokkal jobb kepeket csinal mint a g7. A g7 szvsz nagyon mu, tulszaturalt.
Valszeg sony szenzor van benne.Egyszer felraktam de sokat nem hasznaltam, valamivel masabb kepeket lo mint a gyari kamera, de, hogy jobbakat-e, azt passzolom
Van itthon 1 1i toltom, de megmondom oszinten , hogy ki se probaltam vele.En legszivesebben atprogramoznam kamera gombnak ha lehetne. Amugy hasznalhato semmi gond vele.
Igen mukodik, mint minden lg-nel
-
kenwood3
addikt
Nekem pl azert lenne jo mert olykor dolgozom bodsodba olyan helyeken ahol a vodanak(elsodleges szamom) semmi terereje es emiatt olyankor telekomos telot kell magammal hordani. Ilyenkor at van iranyitva a vodas hivasaim a telekomosra. Es ilyenkor jo lenne ha nem 2 telot kellene magammal hordanom
-
kenwood3
addikt
Iletve meg 1 kerdes , hol vannak a widgetek?
-
kenwood3
addikt
Ma hozta meg a futar a telot, kek szinben, a turbadotol rendeltem! Az elso benyomasok a g4 utan az-az, hogy wow
. Ilyen gyors telo meg nem volt a kezemben az tuti. Lenne is 1 olyan kerdesem, hogy a telo frissitette magat egeszen v20q-ig, ez mar a javitott szoftver , nem lesz gond ha t-s kartyat rakok bele?
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem ma 1 kek g7-et. Igy lg gt540, 2x, nexus 4 es G4 utan ismet lg-m lesz . Azt hiszem ram nyugodtan lehet mondani, hogy markahu vagyok! Remelem jol dontottem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest