- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Maradjunk annyiban,.. a fül érzékszerv , nagyon nagyon eltérő a hallásunk, én tegnap vettem egy Fiio F9pro-t ez az első agydugós fülesem,.. hááát nem tudom meg tudom-e szokni , ATH990x nagyságrenddel szebben szól, ..De az ES-100-al már jobb a helyzet a Fiio agydugóssal ,..
Én sem írtam, hogy jobb a Fiio x5iii , alatta van a V30/G7 , de... ha arra gondolsz,hogy ez egy telefon, ami natív DSD/MQA képes, akkor már másképp nézem a dolgot , a forrás és a füles/fejesekhez kell az egyensúlyt megteremteni ..
Az ES-100 zseniális szerkezet, meglepődtem amikor kipróbáltam 24bit/LDAC-on gyönyörűen szól, sokkal szebben ,mint az AK-XB10 aptxHD-n ..és ráadásul USB dac is , és bármilyen alaplapi hangkártyánál is jobban muzsikál , a 24 bitet érdekes módon csak a Mac-en tudja, a winfos korlátai miatt ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest