Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
Kinek milyen fólia/üveg vállt be? Két fajta üveget próbáltam eddig, a fekete szélű jó lenne mert takar mindenhol viszont ragasztás csak a széleken van, ott sem mindenhol, esőben konkrétan bemegy alá a víz...a sima üvegfólia nem fedi pl a notch részt (legalábbis amit én fogtam ki) ill hol nagyobb hol kisebb mint maga a telefon kijelzője.... (Wish szerzemények)
-
Capricornus
aktív tag
Hali!
1. Talán 4-5, de nem vagyok benne biztos.
2. Szerintem jó, bár nekem nincs vájt fülem. :-) A hangerővel sem szokott gondom lenni.
3. Attól függ, mire gondolsz mókolás alatt. Felrakni fel tudtam pár napja a legutóbbi ehhez a telefonhoz szánt verziót, de a képkészítésnél nekem mindig szöszölnöm kell kicsit, hogy jó legyen pl. a fehéregyensúly.
4. Passz. Valahol azt olvastam, hogy talán igen, de nem 100%.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem.Kaptam karácsonyra egy Sony WH-XB900N bluetooth-os fülest. Tök jól szól és elsőre sikerült párosítani is. Viszont nem írja ki, hogy mennyi van még az akksijában. A barátnőm Samsung Note 8-as telóján viszont ugyan úgy 9-es droid van és ott kiírja zenehallgatás közben a füles töltöttségét.
Ezt be lehet valahogy itt is állítani? -
haypro
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy G7 beszerzésén, egy pár számomra fontos dologban tudnátok segíteni?
1. Hány darab értesítést jelez ki a lockscreenen egymás alatt? Egy screenshotnak, akár kitakartnak nagyon örülnék
2. Milyen a hívások hangminősége és hangereje?
3. Van-e mókolás nélkül működő google camera?
4. Várható-e rá Android 10?Nagyon köszi!
-
307
csendes tag
Új biztonsági frissítés jött, november 1 a biztonsági javítási szint
-
stemplar07
őstag
válasz
Bjørgersson #893 üzenetére
ez erősen felhasználótól függ, milyen fényerőn stb..egy napot túlél sztem .. a V30 volt eddig a legjobb üzemdejű LG-m, de most a G8x (és a V50 is) 4000 -es aksival, szenzációsak lettek..
-
Johny26
tag
válasz
Bjørgersson #893 üzenetére
Helló. Csak egy tipp. Ha van rá módod és időd akkor személyesen menj be telekom üzletekbe. Én is úgy vettem pedig a honlap szerint nem volt készleten.
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm a tippeket, figyelni fogom a Telekom oldalát, hátha lesz még belőle készleten.
A Mobilarénás teszt alapján az üzemidővel nem vagyok még kibékülve; ti is minden nap töltitek?
-
stemplar07
őstag
válasz
Bjørgersson #890 üzenetére
igen, kb két éve minden telekomos(!) készülék független, és ha kifizetett készülék akkor le sem tiltható ... a szürkék 112 ezres árához a 90 sem rossz amúgy, gyors és hatalmas fényerejű készülék,( 1000 nit ..és IPS létére nagyon jó kijelző) ezért is vettem motorozáshoz, navi / víz/ ütésálló .. gyorsabb procival mint a V30 (845) .. csalódásmentes cucc szerintem..
-
Bailey
senior tag
válasz
Bjørgersson #890 üzenetére
Telekom honlapon fent van, most éppen 60-ért, igaz jelenleg nincs készleten. De előfordulhat, hogy lesz megint. Én november elején megláttam, hogy van készleten éppen 80-ért, le is csaptam rá második telefonnak, bármilyen előfizetés nélkül. Bontatlan dobozt kaptam, és független alapból.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
stemplar07 #889 üzenetére
Telekomos és független egyszerre?
Euronicsben találom már csak, itt csak 1 év garival van sajna.
-
stemplar07
őstag
válasz
Bjørgersson #888 üzenetére
megéri, főleg ha Telekomos, mert az 2 év garis..
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Egyetlen kérdésem van: 90-ért szerintetek megéri újonnan függetlenül?
-
stemplar07
őstag
válasz
SlyChocolate #886 üzenetére
Teljesen megfelelő, nagyon kicsi a különbség a V40-hez képest.. (ua. Soc-2GB ram..) nem számottevő gyorsaságban, fotó módban...ahogy írtam is szándékosan vettem a nagy fényerő miatt.(+víz/ütésállóság)először vmilyen strapa telefonokat néztem, motoros használatra, de rájöttem, hogy 4-500 nittel (Cat/Doogee ,sams active stb)nem sokat látok majd
1000 nit az már azért már látható napfényben is..és ennyi pénzért nem kell féltenem sem .. a V40 eladva, jön az LG G8X Dual Sreen .
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
stemplar07 #885 üzenetére
Használd egészséggel!
Mennyire vagy megelégedve a G7-tel úgy általában? -
stemplar07
őstag
vettem egy telekomosat, tartalék telefonnak és motorra navigációnak. Kipróbáltam az emelt fényerőt ( az XDA-n ki is próbálták cca 1050 nit!) amennyiben automatán van és be van kapcsolva az emelt fényerő, akár fél óráig is 1000 nit felett tartja,( nem csak 3 percig) ha erős napsütésben használom, gondolom amíg fel nem melegszik nagyon, de nem tapasztaltam ilyet..(a Note 9-10 tud kb 950 nitet)
-
vatomi
aktív tag
Cyber November keretein belül 50ezer ft alap csomaggal a Telekomnál. Egyet rendeltem, ennyit tuti megér ha már nincs hűségem.
-
Bal0924
senior tag
válasz
Capricornus #882 üzenetére
Rátettem a kocsiban lévő vezeték nélküli töltőre.
És helyre ált..
Így visszagondolva Az logitech egérpadjára rátettem és azóta volt ilyen gyorsan merülő.. (egérpad)
Szerintem ez miatt. (de bármi lehet) -
Bal0924
senior tag
Helyrejött.
De nem önmagától. -
Bal0924
senior tag
válasz
Capricornus #878 üzenetére
Eddig nálam is.
Csak a böngésző, amit pár órája használtam és a névjegyek.
De a névjegyeket csak egy pillanatra nyitottam meg mégis 10%ot evett és most váltott 11%-re pedig töröltem a kinyitott, előzőleg használt programokat.
Sőt a memória tisztítást is csináltam..Mi a fenétől hülyült meg a telefon?
-
Bal0924
senior tag
Nem segített a gyakoribb újra indítgatások..
Az normális hogy 30%ot esik, kb 8óra alatt (míg alszom), miközben energia takarékosság be van kapcsolva és a net-et nem éri el? (wifi/adat kikapcsolva)
-
Bal0924
senior tag
válasz
Capricornus #875 üzenetére
Havonta, félhavonta szoktam újra indítani.
-
Capricornus
aktív tag
Hello!
A legutóbbi rendszerfrissítés óta mintha nekem is kicsit jobban merülne az aksi. De nem mértem ki, inkább csak megérzés, szóval lehet, hogy a valóságban mégsem ez történik. :-D
Attól, hogy egy applikációt tovább használsz, még nem kellene tönkremennie az aksinak. Már ha erre gondolsz.Szoktad újraindítani? Szerintem legalább hetente egyszer nem árt.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Mi lehet a telefonnal?
Már 1 hete feltűnően gyorsabban merül a telefon, mitől lehet?
1 hete használtam az autóban, Android Auto-val a navigációt. Kb dupla annyi ideig míg általában szoktam. (1-1,5óra helyett kb 3órán keresztül)
Lehet akkor lett vele valami? -
balazska92
senior tag
Sziasztok, ha nem jó helyre írom, továbbítsatok légyszi. Összetörtem a g7-emet, a hátlapja tört be, zenehallgatás közben. Utána is szólt róla a zene, jöttek az értesítések hangjai stb, csak a kijelző nem működik, fekete az egész. Szereztem egy műszerész csavarhúzot, szétszedtem teljesen a telefon belsejét, és semmi fizikai hibára utaló nyomot nem találtam. Kábelek, szalagok stb nincs megtörve, vagy elszakadva, minden a helyén. Az összetörés után, miután lemerült, felraktam töltőre, fel is töltött, géppel össze is tudtam dugni, és lementeni róla a képeket. Továbbra is csak a képernyő fekete, használhatatlan.
Esetleg ötletek, hogy mi lehet, mit kéne venni vagy javítani, vagy kuka? -
307
csendes tag
Jött egy OTA frissítés, szeptember 1 a biztonsági javítási szint
-
HankMoody
csendes tag
válasz
Capricornus #868 üzenetére
Jól hangzik. Majd kipróbálom kádban, mit reagál a merítésre
-
Capricornus
aktív tag
válasz
HankMoody #867 üzenetére
Wow, annyiért nagyon jó vétel, szerintem.
Amióta megvan, azóta zuhanyzás közben is nézek youtube-ot. :-D
Egy vödör vízbe még nem dobtam bele, de eddig a zuhanyzás alatt ráfröccsent vagy ráfolyt vízzel nem volt semmi gondja.9-es droid van rajta nekem, júliusi biztonsági frissítéssel. Valahol olvastam, hogy _lehet_ hogy majd erre is jön a 10-es droid, de ezt egyelőre semmilyen hivatalos forrásból nem láttam megerősítve.
-
HankMoody
csendes tag
Tegnap újra rákerestem a telefonra Telekom oldalán, pedig hónapok óta nem kapható, és nem is vártak új szállítmányt, lévén, hogy kifutó termék. Nagy megelepetésemre, volt újra néhány darab 66000 ft-ért, így le is csaptam rá. Úgy gondolom, ennyi pénzért ajándék.
Hadd kérdezzem meg, hogy áll a telefon a vízállósággal? Merje az ember víz alá meríteni vagy annyira vízálló ez is, hogy max ha ráfröccsen egy kis ital, azt kibírja?
Illetve milyen a jelenlegi Android főverzió, amit megkapott a készülék?Köszi
-
Johny26
tag
válasz
Capricornus #863 üzenetére
Helló.
Mennyi idő alatt jön meg ha megrendelem? -
Johny26
tag
Sziasztok.Milyen üvegfóliát tudnátok ajánlani a telóra ami a teljes kijelzőt védi?
-
Gzolo
senior tag
Tegnap este jött egy apró frissítés , V20C, Júliusi security patch, nem vagyunk elfelejtve :)
Remélem még az Android 10 is megjön majd , anno a G4 is 2 verzió frissítést kapott.
Én is jpg+raw kombót használom , Snapseed es Light room csodákra képes :)
-
FerNandor
őstag
Én manuális módban használom a kamerát, azon belül automatikus módban és a RAW mentés is be van kapcsolva, így ugyanúgy lehet kattintgatni, nem kell állítani semmit.
Lightroomban telefonon nyomok rá egy "auto"-t, esetleg állítok rajta még valamit és a végeredmény számomra szenzációs.
És ez a nagylátószögű kamerára is igaz. Nyaraláson végig így használtam, persze a Lightroomban még nem csináltam meg a dolgokat, de szerintem kifogástalan így a minőség.
Automatában valóban elég gyenge mindkét lencsével készült kép, de sajnos ez a software hibája, mert RAW-ban egy szavam nem lehet rá. -
weiss
addikt
100 %-os gcamje van valakinek? Amit próbáltam az nagyon jó képeket készít, ha épp működik, és két kézzel zabálja az akksit
-
weiss
addikt
válasz
SlyChocolate #856 üzenetére
Köszi!
-
weiss
addikt
válasz
SlyChocolate #854 üzenetére
Ez milyen android? Nekem 8.1-en még az ikon is más.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Capricornus #850 üzenetére
Tény automatában nem túl fényes a minőség.
Olyan átlagos......
Manuálban viszont ha van idő egész pofás képeket lő. -
Capricornus
aktív tag
válasz
SlyChocolate #847 üzenetére
Egy Nexus 5X-em volt előtte, valahogy jobb képeket csinált. Ez sem csinál rosszakat, csak valahogy a Nexusos képek jobban tetszettek.
-
weiss
addikt
válasz
SlyChocolate #848 üzenetére
Roaming.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Capricornus #845 üzenetére
Mi a baj a kamerával?
-
weiss
addikt
Be lehet valahogy kapcsolni, hogy mutassa a telefon, milyen hálózaton lóg? Tehát 2G, 3G, stb, most ennyit látok, és akkor sem változik, ha kilövöm a wifit.
-
Szia!
Ami azt illeti annyira nem tudom honorálni a dolgot. Nekem inkább idegesítő, mintsem jó "feature" lenne. Főképp, mivel nem általános felhasználás az, hogy az ember minden videó megmutatásakor leteszi az asztalra.(ellenben azzal, hogy kézben megmutatsz valakinek valamit). Megnéztem amúgy, az XZ1-m is berezonál (igaz, nagyon minimálisan), de az kétszer akkora hang keltésére képes, szóval annyira nem csodálkozom. Ugyancsak problémás, hogy a beszédhang ugyanazon a szinten van, mint az említett Sony-é, amit amúgy is keveslek. (HTC 10 az etalon ezen a téren (is)) És sajnos ez a mono hangszóró (elnézést, nem találtam jobb szót rá) elég gyérül szól. Olyan semmilyen hangzása van és inkább csak "bömböl".
Nem olvastam végig a fórumot, de tudtok bármilyen "ismert G7-es hibáról" ? (a boot loop az tudom, hogy eléggé general LG issue, de hátha ez nem szenved tőle
)
Üdv,
H -
Üdv,
Beszereztem egy G7-t magamnak, és habár összességében elégedett vagyok (legfőképp az akkumulátor teljesitménnyel), azért akadnak elléggé lelombozó dolgok is, mint pl. a kamera teljesitménye alapjáraton.
Ami miatt irok nektek és a segitségeteket kérem, mert nem tudom, hogy amit tapasztalok a telefonnál hangszórók tekintetében az normális, vagy sem. Ami azt illeti, ha a zseniális "mono" hangszórót használom (> 65% hangerőn) , akkor szimplán az berezonál a telefon közepétől az aljáig. Megmondom őszintén, én még ilyent nem láttam, pedig sok telefon megfordult már nálam, igaz, mindegyik sztereó hanszórós volt és aluminium unibody testtel.
A kérdés, hogy amit tapasztalok az nálatok is előfordul? Ami azt illeti ez akár deal-breaker dolog is lehet. Nem azért, mert annyit hallgatok zenét/nézek youtube videót fejhallgató nélkül, hanem szimplán 7 év után nagyon cikinek érezném, hogy ilyen problémával kell szembesülnöm.
válaszaitok előre is köszönöm. A hosszú 'i'-k hiányáért elnézést, angol billentyűzetről irok
Üdv,
H -
.:Ádám:.
tag
Üdv mindenkinek!
Mátol tulaja vagyok egy kék változatnak (bitang jól néz ki kékben). Sajnos bootloopos lett a V10-em.
Kiváncsi vagyok ez meddig bírja bootloopig
. Készenléti idő valóban érdekes lesz mert az előbb telefonáltam egy 30 percet meg ment a wifi és 90% százról.
Vehettem volna mást de valahogy nem akarom a Huaweit támogatni telefon szinten. A Samsungot meg azért nem mert a Note 10-ből kispórólták a 3.5-ös dugót.
-
Hoes
aktív tag
Az enyémen Ringke Fusion! Nagyon jó tok, én már csak Ringkét veszek a telefonjaimra.
-
weiss
addikt
válasz
Capricornus #836 üzenetére
Kösz!
-
weiss
addikt
Helló, milyen bevált nem szilikonos, de nem is teljesen merev tokot ajánlotok?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Az "Android Auto"-t szeretném feltenni a telefonra,
Mivel itthonról nem érhető el Innen kell letölteni.Melyik verziót kell letölteni/telepíteni? "arm64-v8a" vagy a "armeabi-v7a"
-
FerNandor
őstag
Nem sokat jelent, de ez akkor is durva
Ez pedig például a nagylátószögű kép, rawból. Nem tudom, mennyire tömöríti le az oldal.
[link] -
FerNandor
őstag
válasz
Capricornus #829 üzenetére
Köszi. Majd próbálgatom. Még nem használom a telefont. Fólia van már rajta, de a tok még nem jött meg.
Próbálgatom viszont a kamerát és a gyári képek valóban nem annyira jók, viszont manuális módban, RAW-ban szerintem nagyon király.Még a széleslátószögűvel is remek képet csinál. Éles, részletes, mintha egy másik telefonnal készült volna a kép. Szerintem kiváló. Kár, hogy a gyári mód nem az igazi.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
FerNandor #828 üzenetére
Amit én raktam fel, azt itt néztem a fórumon, [link] , de nekem sem működött jól sajnos. Próbáltam variálni a beállításokat, de sokszor brutálisan túlexponálta a képeket, meg ilyenek, úgyhogy végül visszatértem az alap kamerához. Egyelőre nekem az is jó.
Majd ha egyszer nagyon sok időm lesz, vagy lesz új verzió, akkor megpróbálom újra felrakni meg jól beállítani.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Becsatlakozunk 2 G7-tel hozzátok. Tudnátok működő Gcam linket ajánlani? És azt csak fel kell rakni, mint egy .apk-t és ennyi? -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok,
Ugye van ebben a telefonban pocket mode? -
Hoes
aktív tag
Én is elégedett vagyok maximálisan, azt hittem akku rosszabb lesz de kellemesen csalódtam, kamerák is jók, rendszersebesség és stabilitás mégjobb lett a Pitével.
A következő szerintem V40 vagy V50 lesz. -
ubbconfig
aktív tag
2 évig simán ki fog szolgálni, nálam 9 hónapja van és semmit nem lassult, az akksi is ugyanazt hozza, amit új korában. A frissítés nem az LG erőssége, de előbb-utóbb elkészül erre is, aminek jönnie kell. Nemrég érkezett a 9-es főverzió. Hardverben, kijelzőben még mindig erős cucc, árban pedig szinte verhetetlen...
-
Gzolo
senior tag
Teljesítmény szempontjából mindenképp bírnia kell 2 évig, sőt tovább, mégiscsak a tavalyi csúcs hardver van benne.
A felület nincs telepakolva bloatware-rel, smooth minden. Jelenleg a Pie megérkezett , szerintem lehet számítani még 1 főverzió frissítésre , még ha lassan is. A rendszer stabil, hiányosságokat én nem fedeztem fel. Dark mode is van (ugye most nagy a divatja), annyi, hogy kisegítő lehetőségek közül kell aktiválni (már G4-en is volt 7.0 alatt), nagy kontrasztos mód a neve. Minden gyári alkalmazásra kihat, a Google féléknél még már majdnem mindben megjelent a választási lehetőség .
Szerintem időtálló telefon lesz, amolyan titkos favorit a mainstream márkák között, annyit esett az ára .
-
Ádám16
addikt
Srácok, sikerült rendelnem egy készüléket a Telekomtól 110k-ért.
S9-re vágytam, de az árdiffi miatt lecsaptam erre.
a Huawei felülete egyáltalán nem tetszik, a Xiaomi, mint gyártó nem szimpi, az S9 pedig jóval drágább függetlenül 2 év garival.Jelenleg iOS-t használok, amivel elégedett is vagyok. Anno azért is váltottam droidról, mert 2 év után brutál belassult, és nem támogatottá vált a Samsung csúcskészülékem. Az LG hogy áll a frissítésekhez, mennyire “naprakész” a rendszer? Érdemes ebben a telefonban 2 évig gondolkodni?
-
Capricornus
aktív tag
No, megvan a teló. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele.
Elment vagy egy napom a beállítással, de már nagyjából úgy néz ki, meg azt csinálja, amit én szeretnék. Még GCam-ot is sikerült rá rakni.
A Pie-t még nincs a frissítések között, de gondolom ami késik nem múlik. -
andrys83
aktív tag
VAlaki van itt aki romolgat?bootloadert nyitott?Kellene egy kis segitség.
-
Hoes
aktív tag
válasz
Capricornus #817 üzenetére
Én Ringke Fusion-t rendeltem, remélem holnap vagy hétfőn megjön!
-
Capricornus
aktív tag
Ha minden jól megy, akkor holnap mehetek érte.
Tokot milyet ajánlotok hozzá?
-
aladab
tag
Egy hét használat után ami feltűnt, hogy talán picivel jobb az üzemidő. Viszont néha elgondolkodik egy-egy alkalmazás megnyitásakor. Nem vészes, de észrevehető a 8.0-hoz képest.
-
kenwood3
addikt
válasz
Capricornus #808 üzenetére
Vegyed nyugodtan ! Ennyiert szvsz bestbuy ! A pie is most szallingozik ra
-
Capricornus
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Megpróbálkozom vele, remélem jó lesz. :-)
-
Hoes
aktív tag
válasz
andrys83 #810 üzenetére
Én nem találom jobbnak a P20 Pro kameráját... Videó egyértelműen rosszabb volt, a RAW képeken még mindig megfigyelhető a vignettálás, erősebbnek látom a G7 RAW képességeit mint a P20 Próét, annak ellenére, hogy kisebb a szenzor a G7-ben. Ja és van autoHDR, manuális videó, manuàlis széleslátó. A portré mód szerintem még pontosabb mint P20 Prón, pedig ott sem volt már rossz!
-
andrys83
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
válasz
Capricornus #808 üzenetére
Én P20 Próról váltottam és nem bàntam meg, az akku karcsúbb de meg szokott lenni az 5-5.30 SOT.
A 4Gb RAM ellenére is gyorsabb szerintem mint a P20 Pro. Én a kamera képességeit is jobban kedvelem...
V40 volt a cél, de nem igazán lehet kapni. Igaz G7-et sem. -
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
2019-ben "megéri" még megvenni ezt a telefont? Egy Nexus 5X-ről váltanék és ez a teló elég szimpi. Tudom, hogy most jön ki a G8, ami erősebb, mint ez, de az aranyárban lesz még egy jó darabig és lassan váltanom kellene, mert szegény 5X egyre nehezebben küzd meg a szoftveres kihívásokkal. Ez meg még mindig jelentős előrelépésnek tűnik a mostanihoz képest és csak egy éves konstrukció.
-
Hoes
aktív tag
válasz
joekajoeka #801 üzenetére
Szellemképet én nem vettem észre, ami a SOT-ot illeti, az változó, általában nálam 5 óra körül van, néha 5 és fél!
-
joekajoeka
tag
Gondolkodom egy G7 vasarlasan 4 eve hasznalok G4-et (volt bootloop + 2x kijelzo csere 1x szellemkepesedes, 1x dupla kopp halt be) 2 kerdesem lenne:
1 - szellemkepesedik a G7 kijelzoje ugy mint a G4, G5, G6, V10, V20 LCD kepernyok?
2 - mennyi a screen on time-ja a G7- nek? a G4-em kb 3 orat birja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest