- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
A G4 Dual verziójának üzemideje, hogy alakul 2 Simmel? Kijelzőidő érdekelne főleg, mert minden más szempontból ezt a telefont venném... Fránya Xiaomi Redmi Note 3-ban nincs B20 meg a kamera labdába se rúg emellett.
Ha ilyen 4-5 óra átlag kijelzőidőt kibír a G4, akkor az lesz.G2-ről váltanék.
Köszönöm!
-
ctvagyok
őstag
válasz
Silenzio #28795 üzenetére
Nem tudom segít-e, de nálam is 40-50% on áll a kijelző fogyasztása. Viszont nincs ilyen gyors merülésem ha nem piszkálom. Szerintem ebből szerviz lesz.
Nálam 3-4h között ingadozik a az SoT, sosem lesz sajnos iPhone szintű üzemidő. Túl sokat eszik a hardver.(#28796) Aryon87
Csak ne keresd rajta a hibákat, mert még elszomorodsz. Sajnos én nem merek bevásárolni G5-ből annyi rosszat olvastam róla. Én ha hibásat kapnék akár mennyire kicsit is, engem nagyon zavarna. -
Silenzio
addikt
válasz
Stauffenberg #28760 üzenetére
Igen. Szimpla félrebeszélés volt, bocsánat.
Most egesz nap töltőn volt. Hazafelé 23 percet ment. Ez 11%-ot szívott le. Sajna reális is lehet. A droid bizt mentést kilőttem. Az okosóra fogyasztása tetemes, de az egyetlen komoly tényező a kijelző 40%-kal. A második helyezett böngésző 7%. Hát nem egy iPhone 6, ami 1800-as aksikkal ment 7 órákat. De azért egy új aksi csodákat tehet.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Aryon87 #28793 üzenetére
Hát én az utóbbi hármat választottam volna, mint a G5-öt. De az s820 tényleg brutál gyors, és a dupla kamera is nagyon tetszik. Használd egészséggel. Remélem olyan példányod van, ami nélkülöz minden gyártási, összeszerelési, és kijelző hibát.
Ja és rohadjanak meg, hogy nem adtak kamera modult.
-
Aryon87
félisten
En is azt mondtam hogy a G5 nem tetszik. Most igy fogva az ezustot, azt mondom gyonyoru.
Amigy en is a V10re szevaztam volna elsokent, a masik a P9. Vagy Mate 8 ha lenne Telenoreknal.
Ez a G5 is az utolso elotti darab volt, cameramodult nem kaptam, mert keszlethianyosak, holott jarna. Banom is hogy a Kokibe mentem be, mashol tuti lett volna. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Aryon87 #28784 üzenetére
Sok sikert hozzá !
Azért elgondolkodtam rajta, ha hasonló helyzetbe kerülnék mire is cserélném...
A G5 szerintem továbbra is egy torzsszülemény a G4-hez képest. Tudásra,sebességre biztosan rendben van és köröket ver rá, de hiába ha egyszer ronda. /Igen, láttam élőben/
A v10 bejön, de az meg tudtommal nincs szolgáltatónál. De Telenornál biztosan.
Úgyhogy jobb híján nálam is P9 lenne a befutó. De szerencsére eddig nálam hibátlanúl muzsikál. Igaz most érte el a kritikus 8 hónapos kort. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Silenzio #28756 üzenetére
Szia!
Ne parázz, használd nyugodtan. A kamera használata tudja szívni az akkut ez nem hiba. Ha mindent beállítottál és továbbra is rossz, akkor bemész az LG szervízbe és veszel 5e egy új aksit. A másikat meg beteszed a táskába ha kell esetleg.Technoman
Én is akkor indítom újra, ha úgy érzem vmi nem kerek. Ez kb 300-500 óra után szokott bekövetkezni. -
zombinyul
addikt
A Huaweiek az én szemembe mind hulladékok. Borzasztó rossz tapasztalataim vannak vele. A rendszere se tetszik... Plusz gyengék kamerára.
Grátiszba nekem a P9 külsőre se tetszik. De hát ízlések és pofonok.
Ha az enyém cserélve lesz egyszer, én egy i6s-sel fogok próbálkozni (most is vehettem volna azt, csak türelmetlen voltam 1 napot várni), aztán jövő őszig nem veszek telefont. -
natë
nagyúr
válasz
sszemtelen #28739 üzenetére
+1
-
Aryon87
félisten
Nos, elkoszonok toletek, a G4 mar a telenornal van. Atkoltozom a G5 topicba. Maradok read-only.
Elegedetten tavozom, a telefon kivalo, valoszinuleg egy hibas kameramodult kaptam a legutobbi szerviz soran, azert voltak olyan rossz minoseguek a kepeim.G5't szokni kell, teljesen mas az egesz. Es igen, azt mondtam nem tetszik, de ez az ezust gyonyoru. Aki teheti, eloben nezze meg. Jovore a leendo G6 forumban is talalkozunk, mert karacsonykor jon az is.
Husegido es torlesztoreszletem folytatodik tovabb, 12k-t kellett csak rafizetnem. -
Heisenberg69
senior tag
Ezúton kérek elnézést minden kedves Fórumtárstól, a korábbi hsz-em miatt!
-
Aryon87
félisten
válasz
Vikooo #28780 üzenetére
Na igen. Elvileg a G4 tavakyi araba mar beleesik a G5, igy bizom benne hogy megkapom. Nemsokara kiderul...
Telenornal gyer a valasztek.. szifon es Samu kizart, Sony a xar support miatt.. Huawei meg visszalepes lenne, meg most eleg a P8 Lite.. ami amugy ugyes kis telefon -
DaDa
senior tag
válasz
nünüke1975 #28775 üzenetére
Nem lehet biztosra mondani melyik a jó beállítás. Ahogy állítod a WB-t a kijelzőn látod az eredményt is. Amelyik neked leginkább megfelel azon hagyod.
-
kgero86
tag
Sziasztok.
Rootolni szeretnék.
Jelenleg v20b van rajt.
Van rá valami egyszerű modszer?
Vagy inkább térjek vissza lollipop-ra? -
DaDa
senior tag
válasz
nünüke1975 #28767 üzenetére
Amennyiben a WB(fehéregyensúlyra) gondolsz akkor inkább színhőmérsékletről beszélünk. Mint a fotózás majd minden terén itt sincs aranyszabály. A téma a megvilágítás, az elérendő célod (meleg vagy hideg...stb képet akarsz) a gép WB aloritmusa és még sok tényező döntik el. Azonban van pár alap dolog amit figyelembe vehetsz:
-
zombinyul
addikt
A 8.3 egy nagyon jó cucc lett.
Én is szeretem a 8.0-ám, pedig mar kicsit lelakott szegénykém, az 1 giga ram pedig garantálja a rendszeres újratöltéseket, nagyon kevés (legalábbis mióta 5.0 van rajta, 4-es Droiddal a világon semmi bajom nem volt vele). Viszont a kijelzője szép, az akksija nagyon sokáig bírja, és a kamerája tablet szinten nagyon jó. A következő táblám is tuti LG lesz, ezt se fogom eladni, megkapja anyum, és annyi.
Nagyon kevés az alkalmazás Windowsra, ráadásul ami töketlenkedést az MS művel... Nem véletlen lett tele velük a rudi, pedig én évek óta hatalmas WP fan voltam.
Mindenképp érdemes.
Hanyas Lumiád volt?
-
Bass
addikt
válasz
SybenX #28755 üzenetére
Kikapcsoltam,de akkor mas keszulekeken miert nem merul ilyen gyorsan hiszen mind google szoft? Tablet 5.0,Honor 5x es a hatosom es a honor 7 is jobb idoket produkal. Es nem a kijelzo idokkel van a problémàm igy nem a hw a problema. A keszenleti ido alatt is sokat merul . Most nezem kollegamnak a Honor 7-s teloja 85% es 10 oraja megy es meg kb ket napot elmegy igy. A gsam battery monitor is az android rendszert irja fo fogyasztonak.
-
nünüke1975
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy hány k szinmélységet ajánlatos állitani manuális modba hogy szép szines ne tul fakó ne túl szines legyen a fénykép?
-
DaDa
senior tag
válasz
Technoman #28764 üzenetére
Mint minden OP rendszert használó kliens szerkezet esetében érdemes néha újraindítani az eszközt. Mivel a G4 jól optimalizálta szoftvert így gyakran esnek abba a hibába, hogy "soha" vagy ritkán indítják újra. Pedig nagyon sok apró hiba el tud tűnni egy újraindítás után.
Hogy válaszoljak is a kérdésre én javaslom a heti egyszeri újraindítást.
Persze majd jönnek páran, hogy ennek nincs értelme meg már legalább 3 hónapja nem kapcsolták ki és minden rendben. Ennek ellenére én kitartok a fentiek mellett.
-
SybenX
őstag
válasz
Technoman #28764 üzenetére
Akkor indítsd újra amikor már úgy érzed hogy szükséges.Például amikor nagyon merül akkor egy újraindítás segíthet vagy ha már nem pörög annyira a rendszer.Lehet valami app beragadt és azért fagyott le neked.Most 300 óránál tart és minden ok nálam,de általában akkor kapcsolom csak ki a telefon amikor ki kell kapcsolnom mert olyan helyen vagyok.
Szerintem semmi értelme újraindítgatni hetente,kéthetente. -
Technoman
őstag
Egy amatőr kérdésem lenne (így fél év használat után)
Ti milyen időközönként szoktátok a telót újraindítani. (kikapcs/újraindítás, nem a hátlap és akksi kivételre gondolok)
Még mindig a 2-3 héttel ezelőtti lefagyásomon gondolkozom. Lehet, hogy azért fagyott le, mert a vásárlás óta max 2x kapcsoltam ki a készüléket?
Egyáltalán a heti/ 2 heti kikapcsolásnak van vmi szerepe?
Kösz -
Aryon87
félisten
Kijöttem a szervizbol.
Srác korrekt, megvizsgálta a telefont, egy sima BT adatátviteltol már meleg volt a telefon, csinált 1-2 képet, látta ő is a szemcsés minőséget.
Cserére jogosulo papírt kaptam, tartozekokkal együtt kell bemennem a Telenorhoz.Újabb pirospont az LG szervizek. Korrektek.
-
8kati
csendes tag
válasz
zombinyul #28759 üzenetére
Köszi és a Többieknek is!
Szóval valamit valamiért, hm , nem baj ez fontosabb volt nekem a dual sim , akkor ez letudva
(Igen szeretem az LG 8.3 gpad-omat már réginek számító ugyan ,de azt egyenlőre nem cserélem, majd ha sokkal jobbat tud az LG )
Őszintén tetszettek a csempék meg stb amit a Windows-osok szeretnek, de idegesített néhány alkalmazás hiánya
bár az Age of E..... hiányozni fog
majd leszek COC os
sebaj
Komolyra fordítva, akkor utána nézek itt vidéken meg a neten első sorban. Köszi ! -
sszemtelen
őstag
válasz
Silenzio #28756 üzenetére
Értem, és megértem. De azt is tessenek tiszteletben tartani (akinek nem inge ne öltözzön) hogy van akinek jól működik a cucc, nem merül ijesztően, nem akad be a rendszer mint fogyasztó. De mikor a fórum 70%-a azzal van tele hogy "így rossz, úgy rossz, így nem működik az akku, úgy merül", az már kicsit irritáló. Erre anno a topikgazda is felhívta a figyelmet. Heisenberg69 stílusa valóban inkább a kocsmába való egy-két korsó sör után, mint egy kulturált témamegbeszéléshez.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mielőtt nagyon elszabadulnak az indulatok, mindenki fogja vissza a személyeskedést és kulturáltan vitatkozzatok!
---
(#28756) Silenzio: "A gyorstöltést szedték ki, hogy bekerülhessen a 2. SIM foglalat."
Kis pontosítás: A gyorstöltés mindenképpen kábelen jön (Qualcomm QuickCharge 2.0 adapterrel). Csak a vezeték nélküli töltésről kell lemondania annak, aki Dual-SIM modellt vásárol.
Az akku problémára: Mivel kéz alól vetted, nem tudhatod az előéletét. Lehet, hogy az illető napi 8 órát használta a szélvédőre ragasztva GPS-ként és a tűző nap megrágta az akkut. Amit a fórumtárs mondani akart (meglehetősen nyers stílusban), hogy másoknak tök jól működik a telefon. Nem világbajnok a 3-4 órás kijelzőidő, de a nagy átlag hozza ezt (van akinek többet is).
Saját példám: Olyan app is okozhat gondot, ami más készüléken nem. A Snapchat elképesztően lezabálja az üzemidőt, míg más készüléken nem számottevő. Több helyen is olvastam, hogy a Snapchat a G4-et sikeresen megfekteti. Ha kicsit többet használom, akkor alig jön össze 2 óra kijelzőidő nap végére, ha egyáltalán nem használom, akkor meg 3,5 órák simán jönnek, kicsit spórolósabban a 4 óra is megvan és eközben csak alig-alig jelenik meg a fogyasztók között a statisztikában a Snapchat.
-
zombinyul
addikt
Szia!
Üdv. itt köztünk!
Hátlapot a váci úti LG 10-ért ad (bőrt), érdemes rákérdezni a választékra.
Pesten egymás nyakán van számos üzlet, ahol van választék tokokból (nem tudom hova valósi vagy), webshopnak a Speedshopot tudom csak ajánlani, mert mással nincs tapasztalatom.
Vezeték nélküli töltést csak plusz tekercs berakásával tudsz összehozni.Én is WP után jöttem G4-re, pont azért, mert volt egy LG tabletom (amit a mai napig imádok), szerintem jól ki fogtok jönni!
Akkuidős témához: barnít kapcsolgathattam, mindig pocsék volt az üzemidőm. A biztonsági mentés kikapcsolása volt egyedül gyógyír. Nem tudom mit rontottak el a Google házatáján, de ahogy ezt többen is mondták, nem LG centrikus a probléma - Nexusokat, Samsungokat, meg gyakorlatilag mindent érint, ami Droidot futtat.
Viszont érdekes módon a táblagépemnél nem volt tartós a dolog.koxx: +1
-
válasz
Heisenberg69 #28749 üzenetére
Ezzal a stilussal maradj inkabb read only, mindenki jobban jar...
-
Silenzio
addikt
válasz
Mint mondtam, hard reset után került fel a stock Marshmallow, plusz appok csak watchface-ek vannak, Facebook, Skype és Viber. A Skype-ot kéthavonta használom meetingre.
Se egy kurv@ játék, se egy launcher, háttér, vagy bármi. Két napos a telepítés. Akkor én mit cseszek el? Minden úgy van, ahogy az LG tudorai megállmodták. És a teló szerint a kijelző a legnagyobb fogyasztó, kb. 10x akkora fogyasztással, mint amit az ezüstérmes generált.Heisenberg69: neked is ugyanezt üzenem, plusz még, hogy a szőröstalpú proli, büdös-bunkó stílusod felhelyezheted magadba. Mivel kvázi-tagként vagy nagylegény, még utána be is hegesztem. Az ember tanácsot kérni jön, nem, hogy savazzák.
FYI: 2 és fél évig foglalkoztam mobiltelefonok értékesítésével, premier előtt buzeráltam az S5-öt a vécén ülve, meg az S6-ot a Samsung főhadiszállásán. Kb. 30 Androidos telefonom volt eddig, úgyhogy te, nekem, ne szóljál be. Jó? Oké. Köszönöm. Nagyra értékelem.(#28752) 8kat: nem tud. A gyorstöltést szedték ki, hogy bekerülhessen a 2. SIM foglalat.
A többieknek köszönöm a tippeket, este csekkolom, mit lehetne kikapcsolni.
-
Bass
addikt
1 ora kijelzo idonel tartok 63% es a legtobbet a tragya rendszer zabalja le sajnos. Google appokat tiltottam/toroltem az adatokat de ha hozza sem nyulok is merul. Tabletem eketyeg 6-7 napot ha nem nyulok hozza igy h wifi ebren van. Doze mod ide oda az Lg meg mindig nem tud rendszert irni.
-
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Jelentem ma boldog tulajdonosa lettem egy LG G4 Dual white-gold telefonnak
plusz Anyósom is
Kicsit ennek a kiadásnak, a fehér sima hátlapja, nem olyan felsőkategóriás érzetet keltő, de majd veszünk rá hátlapot. Fontos volt nekünk, hogy elől fehér legyen. (Férjem egyből, na igen nem egy Alma 6s+ , de az meg dög nehéz amúgy leszakad a keze) Meg aztán úgy is tokban lesz!!! Mivel sos kellene tok és nincs időm, vagyis kedvem
heteket várni a kínaiakra, tudna valaki webshop-ot írni? Üvegfóliát találtam magyar oldalon 1090 ft ért, az elég olcsó, aztán, h milyen majd kiderül...
Vezeték nélküli töltést tud? Ennek még nem néztem utána...
Furi lesz Windows phone után vissza a Droidra, de végül is a tabletem is LG így nem akkora gond.
Most frissítettem a telót rendben ment! Gondolom a május 27-ei verzió a legújabba nevét majd tanulom ez melyik is
Első töltéseknél van valami amire figyeljek, h ne legyen gond vele, bár elvileg ezek az aksik ugye már rég nem kisütősek...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Csak egy tipp: Ha elfogadod, hogy egy fórumon vannak laikusok is, akkor kisebb eséllyel lesznek vérnyomás problémáid. Sokkal jobban megakasztja a fórumot egy-egy agresszív kifakadás, mint az ezredik fárasztó amatőr kérdés.
-
Kajcak
újonc
válasz
Úgy gondolom, arra találták ki a fórumokat, hogy a hozzá nem értő emberek választ, segítséget kapjanak azoktól, akik értenek a dolgokhoz. Elnézést, hogy meg mertem kérdezni, és ki mertem zárni kétségeimet.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
pont ezért reagáltam én is reggel... vicc, a sok user error itt szerencsétlenkedik... és akkor én vagyok az aki nem tud rendes hsz-t írni... nem hát mert fingotok nincs az androidról. Itt 3-4 ember van össz aki szenved, mert dilettáns, másik több ezer meg használja ahogy kell, és nincs gondja.
Kajcak - te is inkább használd azt a telefont, ne nézegesd a hőfokot. Abszolút nem magas amit linkeltél!!
-
Kajcak
újonc
válasz
SybenX #28746 üzenetére
Persze van, amikor játékok után eléri mondjuk az 58-60 fokot is. Az sem számít túlmelegedésnek?
Mert lehet, hogy ez alapján normális a hőfok, de attól függetlenül én még érzem, hogy a telefon teteje sokszor (ilyen értékek mellett is) nagyon meleg. Amikor Subway Surf után azt mutatta, hogy ilyen 55 fok körül van, én az arcomhoz tettem a kijelző tetejét. És hát eléggé melegnek éreztem. -
DaDa
senior tag
válasz
rasurosenpai #28735 üzenetére
Feltételezem, hogy túrázás közben nem mérvadó, hogyan is néz ki a telefon és mivel a powerbankot nem preferálod maradnak az általad jelöltek. Nincs 3. megoldás tudtommal.
-
Kajcak
újonc
Sziasztok! Kicsit feljebb van egy hozzászólásom a túlmelegedéssel kapcsolatban. Megnéztem a hőmérsékletet CPU Z-vel. Ott van a képek is.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Silenzio #28723 üzenetére
Ott nálad valami húzza az akksit. Én nyomnék egy hard reset.
Mellesleg ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a 10 éves nokiám ment 5 napot.Rakj a Z2-be 5.5" qhd kijelzőt, éhesebb hardvert, megnézem hogy bírja majd.
Ugyanez vonatkozik azokra akik G2-rol jönnek (én is) és csodálkoznak hogy ugyanakkora akku mellett hamarabb merül. -
törölt tag
Nem az LG miatt van, hanem a Google frissítése miatt, ahogy más készülékeknél is. Leginkább 6 -os, de 5 -ös droidnál is zabál az android rendszer.
Önmagában a frissítés eltávolítás és a letiltás nem sokat ér.
Beállításokban a biztonsági mentés és visszaállítás alatt is ki kell venni a pipát a Google mentegetése mellett.
Nem készülék-specifikus. Itt is többször szóba került már.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Sajnos el kell köszönnöm a G4 topiktól, mert a cserutalványos ügy vége egy Samsung Galaxy S6 Edge lett, amit holnap hoz a futár. Nagyon szerettem a telefont de az, hogy háromszor is szervizelni kellett, keserű szájízt hagyott maga után. Mindenkinek bootloop mentes telefont kívánok
UI: Akinek kell egy arany hátlap, NFC matrica nélkül annak ingyen elküldöm, nekem már nem kell.
-
sszemtelen
őstag
Komolyan nem tudom hogy Ti mit csináltok a telefonnal. Nem szoktam ilyen kérdésekre reagálni, és ezt sem vitaindítónak szánom. De!
25 óra 15 perce lett levéve töltőről a telefon. Most 69%-on áll. 1h10min a SoT, és a rendszer a harmadik fogyasztó. Első a kijelző, majd a készenléti állapot, utána jön a droid.
Semmilyen Google app nincs tiltva/törölve, nem piszkáltam bele. Abban az 1h10min SOT-ban folyton ment az Instagram/Messenger/Facebook app. Folyton megy a wifi és a BT (Mi Band miatt). Volt telefonálgatás, folytonos e-mail sync, sőt még meg egy kis reddit app is.Az is igaz hogy nincs telerakva minden vacakkal a telefon. 25-30 plusz app van telepítve, de egyik sem Launcher, vagy LockScreen.
Jelenlegi becslés szerint még 45,5 óra van hátra az akkuból.
Szóval de. Az LG tud írni, maximum használni kell megtanulni.
-
Bass
addikt
1 ora kijelzo idonel tartok 63% es a legtobbet a tragya rendszer zabalja le sajnos. Google appokat tiltottam/toroltem az adatokat de ha hozza sem nyulok is merul. Tabletem eketyeg 6-7 napot ha nem nyulok hozza igy h wifi ebren van. Doze mod ide oda az Lg meg mindig nem tud rendszert irni.
-
válasz
rasurosenpai #28735 üzenetére
Én a külső akkut favorizálom.
Inkább dugom be a töltőt, mint hogy egy nagyobb kapacitású akkuval rondítsam el a készüléket. -
rasurosenpai
tag
válasz
Stauffenberg #28732 üzenetére
Igen, csak én 6-8+ órákat túrázok és ahhoz biztos kevés az akku ( Lumia 640 is kevés volt). Persze gyűjtögetem a beállítás trükköket, de ezek nem lesznek elegek.
Vennék pótakkut, csak azt nem tudom cserélni anélkül, hogy a telefon kikapcsolna, így meg kell szakítsam trackinget. A külső akkut azért nem szeretem, mert ott kell legyen a teló mellett (karcolhat), illetve az usb aljzatot is megdolgozza a sok mozgás.
Ezért gondolom, hogy egy nagyobb akku lenne a megoldás. Találtam is 3 megoldás (Hyperion LG G4 6000mAh Extended Battery, PowerBear LG G4 6500mAh Extended Battery, ZeroLemon LG G4 8500mAh TriCell Extended Battery), de nem tudom,hogy van-e ezeknél jobb megoldás. -
Silenzio
addikt
válasz
Stauffenberg #28732 üzenetére
Jó, legyen így. Estére csekkolom, ha találok valamit, és holnapra sem javul a statisztika, akkor küldöm az akkuhasználatot. Annyiban poweruser vagyok, hogy 1 vagy 2 BT eszköz mindig csüng a vason, de ez a közhiedelemmel ellentétben nem számít olyan sokat.
Az Android Wear fingatja a telefonokat rendesen, de majdnem egy napig nem tudtam párosítani az LG Watch R-t az LG G4-gyel (LOL), és ugyanúgy merült mint a disznó.
Meg sok a kijelzőidőm is, mert 10-20 percenként tuti ránézek a telóra (ezért vettem az órát, hogy ne kelljen), illetve naponta 1 órát szeretek böngészni. A 3-4 órás chat multiplex csajozás eredménye, nem szokásom és nem is lesz több ilyen. De a napi 1 óra azért általános.
A droid újra lett rakva, minden alapon van.(#28733) kmóricka: a fotó-videó a legfontosabb számomra is. Sokat elmond, hogy NEM MEREK még fotózni se, mert szabad szemmel látom ahogy lepereg az aksi. És vége. Videofelvételt még egyszer sem indítottam, annyira tartok a merüléstől, pedig az nálam az abszolút első. A V10 moddolt kamera appját is ráraktam a manuál videó kedvéért, de aztán el sem mertem indítani. Játékról álmodni sem merek. Nálam csak a kijelzőidő sok, semmi extra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Silenzio #28727 üzenetére
Én átfésülném a szinkronizációkat, helymeghatározáshoz való hozzáféréseket, mert látszólag poweruser vagy, szóval fingatod a vasat, de ennek ellenére nem tűnik teljesen normálisnak a merülés (persze ha Google backup be van kapcsolva, akkor normálisnak is nevezhető, kérdés van-e rá szükség).
Mutathatnál nekünk akku statisztikákat (a teljes listával), hátha van valami ami triggerel egy másik szolgáltatást (pl: Play-szolgáltatsokat elég sok minden tudja járatni).
(#28728) rasurosenpai: Én nem a G4-el járok általában futni, de tegnap pont igen. Endomondo + nagy pontosságú (GPS) helymeghatározás. 55%-on állt az akku induláskor és a 1,5 órás edzés végére is csak 40%-ra csökkent. Szerintem ez nem olyan gázos érték, inkább teljesen átlagos.
-
Nagytoll
senior tag
Most frissült az lg billentyűzet magától. Nincs semmi új ahogy látom
-
Kajcak
újonc
válasz
SybenX #28707 üzenetére
Megmértem CPU Z-vel. Háromszor néztem...
1. Több, mint egy órás pihenő után először vettem a kezembe 1. használat
2. Körülbelül 20 perc egyszerű használat: facebook, messenger, chrome: Alap használat
3. Kicsit több, mint 15 perc Subway Surf: Subway SurfÚgy csináltam, hogy miután beléptem a CPU Z-be, vártam vagy 5-10 másodpercet, hogy beálljon a hőmérséklet, és csak aztán fotóztam be. Persze belépés után megugrott a hőfok. Pl Subway Surf után mutatott 60-61-et is, de kb 7 másodperc után lement 55 köré. Mit gondoltok?
Illetve mi a véleményetek az Antutu tesztről(feljebb vannak a linkek). Pl most is azt tapasztaltam a Subway Szrfnél, mintha nem mindig lenne folyamatos a játok, lenne benne egy minimális lagg. -
Silenzio
addikt
válasz
rasurosenpai #28728 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne. Meg hogy ua az akku kell-e bele, mint a sima H-815-be? Tudtommal igen.
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
Már majdnem egy hónapja használom én is a G4 Dualt, és az akkuidő az egyetlen gyenge pont nekem is a telefonban, egyébként maximálisan elégedett vagyok.
Én túrázás közben is használom helymeghatározásra és útvonal rögzítésre. A külső akkuról töltés nem jött be, úgyhogy lehet, hogy vennék egy nagy méretű akkut bele.
Melyik típust javasoljátok, hol érdemes venni?
Ha valaki használ ilyet, és leírná a véleményét, azt is megköszönném! -
Silenzio
addikt
Használtan vettem, ennél sokkal rosszabb volt az üzemidő az első töltésnél. Ez a 4. töltés, remélem, hogy ennél jobb lesz. Az LG óra azért jobban fejlődött, használtan vettem azt is, az első töltésnél 5 óra után kampó volt, egy héttel később megvolt a 2 napos üzemidő.
De itt aránytalan az egész, mintha szar lenne az aksi. Reggel 6-kor fél órát neteztem, az a 25-28 perc kb. 5%-ot szívott az akkuból, ami kiváló. Aztán semmi, ücsörgött a telefon egy órát a zsebemben. Az ücsörgés is leszívott 5-öt. Mire a vonatra ültem, szintén csak böngészés közben, percenként mentek le a százalékok. Chatelni ma összesen 8-10 percet chateltem, a kijelzőidőm is inkább volt 1 óra, mint másfél. A Spotify 90 percet ment, közben a teló a zsebemben pihent, mégis 76-ról 60-ra vitte le az aksit. Hogy lehet, hogy a Sony nagyságrendileg ilyen hardverrel, szinte pontosan ugyanekkora aksival NÉGYSZER jobban viseli a Spotify-t? Tehát vagy az aksi szar, vagy az időkijelzés szar, vagy a rendszer szar...
Tegnap családi buli volt, kb. 5 képet lőttem, 7 percet telefonáltam egész nap, a SOT lehetett olyan 1,5 óra egész napra, mivel kb. félóránként néztem meg a telefont. Ilyen használat mellett lemerült és kikapcsolt este 9-re. A Sony-t 5x jobban nyüstöltem appokra, SOT-re, és reggel nyolctól olyan másnap éjjel 3-4-ig kibírja. Ja és meleg a telefon idle is. Most is az asztalon van, langyosodik és 3%-ot ment le az aksi 18 perc alatt. Hozzá se értem. Ebből gondolom, hogy valami baja van. Bátyámnak is G4-e van, őt a melója miatt percenként hívják, végigkamerázott egy 45 perces rendezvényt, utána lőtt vagy 70 fotót és úgy volt még este 8-kor 25% a telójában. Az enyém addigra kampó volt. A második SIM is biztos számít, de hívás azon nem ment, csak 4 sms 3 nap alatt.
-
DaDa
senior tag
válasz
Silenzio #28723 üzenetére
1,5 óra után a 46% elfogadható sajnos. Az átlag SOT-ok 3 órásak szoktak lenni. Pár töltés után jobba beáll majd az akku. Bár néha felbukkan egy-egy "Tündérmese" 4-5 óra SOT-okkal amiket el is hiszek de az átlag 3-3.5 óra. Ennek azért egy napig bírnia kéne. Aki ennél többet SOT-ozik egy nap az egyáltalán mit csinál mást?
jó csak gonoszkodom, bocsi.
-
Silenzio
addikt
Hello. Vettem egy G4 Dualt. Stock 6.0 van rajta. A problémám az üzemidő. Z2-ről váltottam. Az úgy bírt másfél napot, hogy LG okosórám van, BT fülesen megy napi egy órát spotify, 3-4 órát elfacebookozok olykor (főleg messenger). Ma 7kor vettem le töltőről. Másfél óra spoti és másfél óra screen time után 46%. 3 sms megírása 7%-ot eszik. Akkuhasználatban Z2n a kijelző vetélkedett FB-kal. Most FB 7%, egy óra Spotify 20%(!), kijelző meg 50%. Van erre megoldás? Powerbankom van, de nem fogok félnaponta tölteni egy telót. 6500-as aksi jó? Leszarom, ha ronda. Vegyek új gyári akkut esetleg? (ez a hsz 4% volt)
-
válasz
Stauffenberg #28720 üzenetére
Én is, 11 oldalas GSM logot küldtem nekik, 24 óráról (LG G2). Kaptam is a csereutalványt
-
válasz
Stauffenberg #28720 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot az LG ügyfélszolgálattal.L
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MaxxDamage #28719 üzenetére
"Gondolom a szervizbe küldéshez kell mellékelni valami irományt hozzá, hogy mi a "baja" amit tapasztalok ?"
Ha szeretnéd, hogy a szervizesek tudják milyen hibajelenséget keressenek, akkor nem árt.
Én anno előre leírtam a bajomat elég részletesen (térerő problémáim voltak, szóval mért dBm értékeket is leírtam), ez annyira tetszett a szervizesnek, hogy a munkalapra csak annyi lett felírva a hiba rovatba, hogy "mellékelve", majd összetűzte a két papírost.
-
válasz
Quqesz #28717 üzenetére
& porterocka: teljesen újszerű állapotban van, elején 9H üvegfólia és az egész telefon egy "iMPACT RUGGED Hybrid Case Skin Heavy Duty Combo Defender Cover" -be rakva (így van használva a vétele óta, bár párszor kiesett a kezemből és szerintem ez az állapot ennek a kölcsönhatása
Gondolom a szervizbe küldéshez kell mellékelni valami irományt hozzá, hogy mi a "baja" amit tapasztalok ?
L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #28716 üzenetére
Nincs nagy külső behatás a telefonon, akkor sima garancia. Meg ennek ellenére is meg szokták csinálni.
Illetve 99% -ban nem felhasználói hibából van ilyen gond, ha csak valaki nem szedi szét.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
MaxxDamage #28716 üzenetére
Számlával küld fel futárral. Ha nincsen külsérelmi nyom, akkor sztem gariban simán kicserélik.
-
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #28713 üzenetére
Szerintem hardveres. Kábel, kijelző, valami elengedett...stb.
Írásnál gondolom azért jön elő, mert néha érintkezik, néha nem.
-
válasz
MaxxDamage #28702 üzenetére
Erre valakinek valami ötlete?
L
-
válasz
Stauffenberg #28711 üzenetére
Szorri, akkor csak én értettem félre.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Viktor0610 #28709 üzenetére
Ilyet soha, senki nem mondott.
Az S808 is melegszik, de az S810 túlmelegedését (fagyások, újraindulások) nem produkálja. Volt a kezemben pár flagship, mindegyik melegszik, nem tudod máshogyan megoldani a hőelvezetést, mint a készülékházon keresztül. Ez a nagy teljesítmény átka.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Heisenberg69 #28708 üzenetére
Már bocsánat de te sehol sem tudsz normális hsz-t produkálni?
-
válasz
Heisenberg69 #28708 üzenetére
Mi benne a vicces?
A melegedés engem is zavart, mikor tapasztaltam. Főleg azt figyelembe véve, hogy a 810-zel szemben a 808 előnyeként azt mondta "mindenki", hogy az nem melegszik.
A merülés szintén olyan dolog volt, amit nem igazán értettem, mert a 3000 mAh kapacitás azért nem kevés.
-
Heisenberg69
senior tag
Vicc ami megy ezen a fórumon.... először a gyors merülés, aztán most a magas hőmérséklet...
-
Kajcak
újonc
Sziasztok! Hétfőn vettem egy LG G4 telefont az Elite GSM-ről 103 ezer forintért. Nagyon tetszik, szép, gyors. Viszont van egy nagyon bosszantó "hibája": nagyon melegszik. Pl elég csak 5-10 perc Subway Surf, a teteje máris forró, a Cooler Master pedig azt mutatja, hogy a processzor 42-43 fokos. De szimpla használat: facebook, messenger, internet mellett is hamar felmelegedik. Nem olyan forró, mint játéknál, de úgy is elég meleg. A Cooler Masternél ilyenkor is eléri a 37-38-39 fokot. És olyankor, amikor melegn, a teljesítménye is visszaesik. Antutu teszt úgy, hogy a telefon kb 40 fokos procival futott: [Antutu-1]
Láthatjátok, hogy mennyivel gyengébb a processzor teljesítmény a kellőnél.
Teszt úgy, hogy a telefon órákig nem volt használva: [Antutu-2]
Itt már jobb pontot ért el, viszont a processzor teljesítménye most is gyengébb a kellőnél (fel is melegedett a teszt alatt)
Ez normális, vagy csak az én telefonom csinálja ezt? Nagyon bosszant... Folyton az jár a fejemben, hogy hibás.
Például az előbb is ilyen hőfokon futott: [Hőmérséklet] -
Sziasztok,
G4 esetében az milyen probléma lehet, hogy néha tapasztalom azt, hogy a képernyő jobb fele elmosódik és elmosódva vibrál? (most míg ezt megírtam is vibrált az említett helyen a kép. Észrevételem szerint csak akkor tapasztalható a jelenség mikor írás van vagy képernyőt kattintgatom) érdemes ezzel garis szervizbe küldenem?
Valami szervíz képernyő manual tesztnek örülnék, ha tud valaki valamit erre. Köszönöm!
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Padavan firmware
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest