- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz rasurosenpai #28735 üzenetére
Feltételezem, hogy túrázás közben nem mérvadó, hogyan is néz ki a telefon és mivel a powerbankot nem preferálod maradnak az általad jelöltek. Nincs 3. megoldás tudtommal.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
MODERÁTOR
válasz rasurosenpai #28735 üzenetére
Én a külső akkut favorizálom.
Inkább dugom be a töltőt, mint hogy egy nagyobb kapacitású akkuval rondítsam el a készüléket.Xiaomi 13T
-
Silenzio
addikt
válasz rasurosenpai #28728 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne. Meg hogy ua az akku kell-e bele, mint a sima H-815-be? Tudtommal igen.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
nünüke1975
aktív tag
válasz rasurosenpai #27342 üzenetére
Akkor egy ívásu a telefonunk.Kijelző védő fóliát raktam rá és tök jó.
-
KZP
őstag
Nekem kb. 1 hónapja van rajta üveg. Nem jön fel a sarkainál, csak jól kell feltenni.
-
senior tag
A G2-n is 2.5D az üveg... nem sarkoktól sarokig megy az üveg...
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
-
senior tag
válasz rasurosenpai #27244 üzenetére
De ott csak 1 év garit kapsz... a 2. évben a szoftveressel nem érünk semmit...
+ ezt látom a VIP-nél:
Gyártói garancia: Nincs[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
neo_xperia
senior tag
válasz rasurosenpai #26987 üzenetére
A partnerogsm NEM ad számlát, csak egy adásvételi jegyet, ez egyben a garancia is. Szóval nem egy életbiztosítás. Én korábban vásároltam náluk, de szerencsére gariztatásra nem került sor. Tehát ez elég lutri, ezt vedd figyelembe. Bár tudom hogy a legolcsobb árak náluk vannak.
-
Brain75
senior tag
válasz rasurosenpai #26910 üzenetére
Én partnerónál vettem 818p van benne B20.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
racerx
őstag
818p-t kell keresni azt tudja.Ha oda van írva, akkor gondolom azt adják.
-
Sanya
nagyúr
Hívd fel őket, és portugáliába szánt 818p-t keress és lesz b20-ad.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
zombinyul
addikt
válasz rasurosenpai #25800 üzenetére
A Sonyval elég komoly minőségi problémák is vannak ahogy olvasom... Én azért a telefonért nem adnék pénzt.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
GRaul
őstag
válasz rasurosenpai #25649 üzenetére
Kereso....
[link]Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
panda138
csendes tag
válasz rasurosenpai #15410 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rasurosenpai #15413 üzenetére
A H818P link nem működik amúgy.
Egyébként szívesen berakom majd az összefoglalóba, hogy az egyes verziók milyen frekvenciákat támogatnak, de ennek mindenképpen hivatalos forrásból nyert infónak kell lennie. Ahogy te is mondod, nem kevés pénzbe kerül egy G4, így nem akarunk más fórumokról átvett, nem megerősített infók alapján ajánlani.
-
Mike81
senior tag
válasz rasurosenpai #15391 üzenetére
Szia!
Van itt 2 vagy 3 ember aki dualos G4-et használ. De nem panaszkodnak hibákra. Sőt valaki pár nappal ezelőt írta hogy jelzett neki a telefon frissítést
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rasurosenpai #15402 üzenetére
Egyszer már próbáltam összeszedni, hogy melyik verziót hova szánta az LG, akkor direkt vadásztam az LTE frekvenciákat is, de nem találtam hivatalos forrásból információt arról, hogy bármelyik Dual SIM változat támogatná-e B20 (800 Mhz) LTE sávot.
Persze XDA és egyéb fórumok találgatásait én is felleltem, de ezek nem hivatalos források. Én a két dual SIM változat kézikönyveit is letöltöttem, azokban sem volt infó B20 támogatásról (ami nem zárja ki, csak ugye egy régióban, ahol nem is létezik a B20 ezt nem biztos, hogy feltüntetik).
(#15406) Justreboot: Nem nyitok vitát. Leírhatod, hogy nem szereted az Samsungot (én sem, egyébként), de a stílusod flame keltésre alkalmas és rombolja a közösséget. Én csak barátilag ajánlom, hogy hanyagold, de ha egy moderátor jön, akkor ő már lehet büntit fog osztani.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rasurosenpai #15372 üzenetére
Nekem volt G8 es mate S-em, ami most a csucs huawei.
Nem akarom bantani a gyartot, de en soha tobbet nem veszek huawei telefont.
A emui nagyon nem gyere be... Es nem a megjelenitessel van gond, hanem az egesz mukodese olyan kiszamithatatlan, vagy nem is tudom milyen...nagyon sok fura dolgot csinalt, toprengett, gondolkodott, es tobbszor meg is fagyott...
Szoval en nem ajanlom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DaDa
senior tag
válasz rasurosenpai #15372 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt nekünk van jogunk megválaszolni. Egyetlen tanácsot adnék...Anno én is a Huawei-el szemeztem de mivel nem volt itthon elérhető 32GB-os verzió így letettem róla. Egy átlag user 16GB-ot (ebből elég sok a rendszer amit levesz)könnyen elfogyaszt és hiába az SD bővítés az igazán csak a filmek/zene miatt jó.
És akkor még ott vannak a tartozékok. LG-hez szükség esetén bármi beszerezhető itthon is, míg a Huaweihez ez biztosan problémásabb.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
save
tag
válasz rasurosenpai #13510 üzenetére
"dual sim" a topik keresőjébe, csodákra képes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Diablo IV
- További aktív témák...