Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chevalier
tag
válasz
Joccc07 #31085 üzenetére
Nem finomítanék sokat azon amit mondasz, nekem is 2 hét kellett hozzá hogy egyszer-kétszer belassuljon, de gyanítom hogy a Messenger baszakszik
Ha az nyitva van, nem csak hogy merül hanem a multitasking is a padlón van, és szignifikánsan melegebb.Azok táborát erősíteném akik nem váltanak vissza 5.0-ra. Már az életben nem
Jöhet a G5, Mi5 vagy V10.
-
Chevalier
tag
válasz
lionshamlet #30523 üzenetére
Rövid keresés után nem találtam rá, DE úgy tudom hardware akadályai is vannak a hosszabb záridőnek
Vagy ez most bullshit? -
Chevalier
tag
válasz
gixxergabi #30503 üzenetére
Köszönöm, tényleg csak egy kis túrás lesz.
Viszont nem találtam szinte sehol hogy vissza lehet-e hozni a Retro Tv kikapcsoló effektet. Ez senkinek nem hiányzik?És úgy vettem észre az értesítő lednek sincs már fényérzékenysége. Igazából nem akkora was ist das Cloudy után. Csak az hogy kikapcsolt képernyővel tényleg minimálisan merül. + circle alkalmazások
Szerk.: és a limitált többablakos alkalmazásokat is már el kéne felejteni
-
Chevalier
tag
KDZ-vel felteszem a 6.0-t, az volna a kérdésem, Sharpening Modot nagyon para lesz rávarázsolni?
-
-
Chevalier
tag
Ha 6.0 -val küldöm szervizbe, garivesztéssel jár?
Mert akkor az alábbi linken melyiket ajánljátok a mostani Cloudy 2.5 helyett? Ami egyébként bitangjó
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
(sajnálom nem lehet most linkelni)
-
Chevalier
tag
válasz
gixxergabi #29789 üzenetére
Köszi
és a kernelben turkàlàs sem para?
-
Chevalier
tag
válasz
laszlolczka #29761 üzenetére
Nekem is az van, meg Navel kernel, csak ajànlani tudom.
De most gyàrira akarom visszaàllítani, és unrootolniTudna valaki segìteni hogy kezdjek hozzà?
-
Chevalier
tag
Üdv srácok, pár szóban a problémámról:
Cloudy 2.5 Navel kernellel, alulfeszeltem kb -55volttal mióta megvan, amivel hibátlan is volt.
Lemerült, 10% rátöltve powerbankról nem kapcsolt be. leszedve se. csak bootképernyő.
Felnyomtam 60%ra töltővel itthon hogy na most már bekapcsolsz-e, de csak PINkódig jutok, onnan már érintést se vesz be, 3 másodperc múlva rebootol. Eközben meg meleg mint az atomNem olvastam meg nem is találkoztam még ilyennel.
Bármilyen segítő bíztató szót szívesen fogadok -
Chevalier
tag
válasz
eladogeppc #27955 üzenetére
Köszönjük, váljék egészségedre
-
Chevalier
tag
válasz
nagyanyoka #27914 üzenetére
A válasz a root, twrp, Cloudy 2.5 + Navel kernel.
Egyszerű nem? -
Chevalier
tag
válasz
eladogeppc #27808 üzenetére
G2-nél még nem kellett mindenhova powerbankkel rohangásznom
Felhívom figyelmetek, itt az első hsz-ben található zzmove governor profilokat ne feszeljétek alul semennyire, de én ódzkodnék a használatától is:
2 futó program és restartol, majd visszalépve nem kér PIN-t, pár perc majd újabb restart.
-
Chevalier
tag
Még egy kérdés; Clody és/vagy Navel levette a színhőmérsékletet, eléggé meleg szineket okozva. Lehet állitani?
-
Chevalier
tag
válasz
Balázs1986 #27775 üzenetére
Félreértések, de a mémemet senki nem kommenteli...
Igen, fémnek néztem mikor megvettemBalázs1986: szerintem is érdemesebb a zsebben felgyülemlett por miatt aggódni. A fólia akármilyen is használódik, rajta lesz a circle nyoma, cserélni kell, nálam a GG2-3mas telefonok nem karcolódnak. Ezt a hátlapot helyettesítőt is azért vettem mert szép
-
Chevalier
tag
Nem egyértelmű, hogy a QuickCircle fémgyűrűje komolyan karcolja-e a kijelzőt.
Mik a tapasztalatok?
Most egy CCF-340-em van,
A fóliában ott marad a nyoma, emiatt, és egyébként is melőzök bármilyen fóliát -
Chevalier
tag
válasz
cserri18 #27725 üzenetére
Pár napja adtam el a G2-t G3ra váltás miatt. Amíg nem flashelsz valami főzött romot ne várd a a G2 smooth-ságát.
És képzeld el a megszokott üzemidő 60%át.
neked is ki fogja nyomni a szemed az oversharpening, de itt jóemberek vannak segítünk majd eltűntetni.
Cloudy 2.5 + Navel kernel és megtáltosodott ;D ég és föld a stock rom és ez. Csak így érte meg váltaniSzerk.: majdnem Mi4 lett, aztán G Flex 2, de egy váratlan kiadás miatt olcsóbbat választottam
-
-
Chevalier
tag
(#27670) ßrainiac
recovery mód így kilőve, anélkül az oversharpening fix sem megy gondolom.
KitKatet tegyek fel kdzvel (melyiket?), azt rootoljam, azt flashifyal valami menjen fel ami twrp, és utána telepítsek egy prerooted lollit (honnan, melyiket?)
jól gondolkozom?
tűnjön el valahogy ez a túlélesítés, borzalmas. -
Chevalier
tag
válasz
DJ. Ru$y #27651 üzenetére
Köszi
Egyik módszerrel sem sikerült rootolni a 20T-t (időközben frissítettem erre),
1. Módszer: DP ROOT-t ot "Done! ig felraktam a leírtak alapján, de rootchacker meg Autore/Flashify szerint sincs jogosultságom, 2. módszert pedig csak 20H ig készítették el. Valahogy root aztán valahogy TWRP
Kizárólag az oversharpening megszűntetésére kell
Segítséget szeretnék még kérni -
Chevalier
tag
Ekezdek egy hsz-t amit rengetegszer leírtak már ide
Mozgalmas topik ez is
G2ről váltottam. Szigorúan ehhez mérten V20h-Global-com
Az üzemidő botrányos
Merülőforraló
Szeret röcögni fps lagg de elviselhetőÉs most amitől falramásztam, biztosan tapasztaltátok ezt a furcsa szürke kontúrt a fekete szövegnél, pl az itteni betűtípus is produkálja. Van ez az idióta túlélesítés, annyira bántja a szemem hogy tényleg emelkedik a pulzusom. Kérlek ajánljatok valami remek megoldást rootolom is ha kell csak tűnjön ez el borzalmas
OFF: Chrome-ban szeretném a címsort söpörve lapot váltani, más lollinál ment, itt is be lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest