- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robyka
aktív tag
Ha ki van rootolva a 6.0 akkor nem engedi másolni az sd kártyára.
5 let? -
Robyka
aktív tag
20U-t nem mivel lehet rootolni? LG One Click Root és ez sem jó hozzá.
-
Robyka
aktív tag
Köszi mindenkinek a gyors választ. Beraktam egy mappába és ráment.
-
Robyka
aktív tag
Az mitől lehet hogy pl a cloudy romot, lion stb zip fájlokat nem tudom a telefonra másolni se SD-re? A kis ablak bejön de a másolás nem indul el. Eddig mindig telefonra töltöttem le és úgy raktam fel.
-
Robyka
aktív tag
Első indításkor (Lion, Cloudy) azt irja ki hogy android is upgrading. Másnál is ez a menet?
-
Robyka
aktív tag
20P-hez kérnék egy linket amit flashtool-al feltudok tolni.
-
Robyka
aktív tag
Xcam-hez elég csak az apk már? binari-t nem találtam hozzá.
Köszi. -
Robyka
aktív tag
Zárolóképernyőre hogy tudok betenni saját hátteret? Csak a gyáriak közül tudok választani. Lalipop, Nova Prime
-
Robyka
aktív tag
Az miért van hogy a töltés megáll 99%-nál? 10L
-
Robyka
aktív tag
Én úgy tudom hogy a towelroot nem ugrasztja a knox-ot, vagy tévedek?
-
Robyka
aktív tag
Lalipop-ot nem lehet semmivel rootolni? Gondolom a kitekat-nál jobb valamivel de így akkor sok értelme nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest