Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Lerágott csont, de megkérdezem. Átfutottam a hsz-et. Néhány ember szidja a kamerát, mások szerint nagyon jó.
S3-nak jó volt a képminősége, S4 9506-nak már gyengébb, Xiaomi redmi note / 4g nagyon harmatos. Note 3 neo-t tesztben láttam, jónak néz ki, de hányok már a samu BKV kék menüjétől és testre-szabhatatlanságától.Örökmozgó baba lakásban, nappali ill. lámpafénynél, itt a sport mód lenne jó, de a tesztben kissé....gyenge.OK, az még az első rommal volt gondolom.
Tájképek, ha úgy adódik, sok makró a munka miatt, néha sötét helyeken.
Az utolsó romokkal hozza az S3-t? Ezekre megfelel a kicsike v érdemesebb a G3-l foglalkozni?Köszönet előre is
-
t.imi
addikt
válasz
rayoliviero #45124 üzenetére
Köszönöm nektek
Ezek szerint csak "duo" kivitelben van, a fránya normál usb csatlakozó miatt nem igen ajánlott tartósan a telefonban tartani.
Elcserélném a telefonomat, 16-s a G2 és lehet, hogy azon nem igen férnék el hosszabb távon 10.3? Gb szabad helyenMost találtam. Ez micro usb, jól látom?
[link] -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Ha micro usb pent szeretnék tartósan használni, nem ki/be dugdisni állandóan, létezik csak micro usb-s pen drive extrém kis méretben?
Kb mint ez, csak micro csatival. -
t.imi
addikt
válasz
gusthy #41039 üzenetére
Igaz
De hogy melyiket kapod, az sokszor később derül ki.
A hatalmas méretű gsm boltban vettem anno független s2-t, garinál meg kiderült, hogy illegálisan kiütött telenoros......
Szerencsére felfogta a Telemax, hogy miről is van szó. Bolt meg magyarázta volna a bizonyítványát.
Azóta ott semmit -
t.imi
addikt
Köszönöm mndenkinek, passzoltam a boltot.
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Rendelés előtt vagyok.
32gb vennék.
A bolt azt mondja, magyar lg garanciapapirral adja, 24hó garral, gyári függetlenül.
Itt megakadtam kicsit.
LG szerint a magyar garpapiros az 12 hó garis, én is igy tudtam.
Ha 24 hó, akkor vmelyik szolgáltató telefonja, de azok 16 gb-k.Merjem megrendelni?
A planet gsm-től venném.Köszönöm előre is a segítséget.
-
t.imi
addikt
válasz
Snoop27 #40947 üzenetére
Ez kifortnak tűnik, alap launcherrel is jól testreszabhatónak.
Ahogy olvasgatom, a főzött romok is kellemesek.
Ami főként érdekel, hogy ha belepek/kilépek a menübe, progiba, stb, ne több másodperces feket képernyő fogadjon, mert elfogyott a ram, kint esik,,stb
Ráadásul szép is -
t.imi
addikt
válasz
torreador22 #40943 üzenetére
Megrendelve
-
t.imi
addikt
válasz
torreador22 #40932 üzenetére
Köszönöm a gyorsat.
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Olvastam a fórumot, maradt egy két kérdésem.
S3 lenne cserélve erre a sárkányra, általánosságban a sebességgel nem lesz gondom, ha jól sejtem.
A cikkben szereplő videót néztem, ott volt néhol kis sebesség probléma, gondolozas, (nem lagg) fényképek szerkesztése, galériában, stb.
Azóta ezeket kijavították?
Nem várok alma sebességet, de várni sem szeretnék 1-2 másodpercet, mig valami történik.
A tárcsázó, sms görgetés közbeni lagg nem erdekelKöszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest