Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
gusthy #46165 üzenetére
amiket a titanium "lát" mint frisebb azok a google appok. de tegnap kibontottam a G-ből meg az F-ből is a system particiót aztán fájl szinten összehasonlítva baromi sok minden változott a rendszer mélyén is. ha csak a priv-appok frissültek volna akkor nem is foglalkoztam volna a frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest