- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Noda10 #73379 üzenetére
Akksit kivenni itt is ki lehet, házilag is, bár ha nem akarod, hogy túlzottan deformálódjon, akkor ajánlatos használni fagyasztóspray-t a művelet folyamán.
Ha szakértőre bíznád inkább, akkor fagyalllo-t keresd meg Hardverapro-n (akár a véleményét is kikérheted)!
Bár tudomásom szerint ő is kezd már kifogyni a gyári alkatrészekből (LG nagyon ki akarja már futtatni szegény telefonunkat :/).------------------------------
@Stonerice: Az android 6.0.1 alapú, Exodus, CM13 ROM-ok eléggé kiforrottak már, azok kellően stabilak.
-
válasz
Noda10 #45806 üzenetére
Leddel kapcsolatban ezt teszteltem tavaly a zte telómnál, próbáld ki: Light Manager
-
SztiviVander
addikt
válasz
Noda10 #44599 üzenetére
bolti garanciás? mert ha igen akkor az szürkeimport és persze hogy mikor nekik meghozza ázsiából vagy a pék tudja honnan a futár akkor kibontják és megnézik megvan-e minden és működik-e. ha eu régiós lg garis akkor pedig azért szokták kibontani mert a dobozban van a garijegy amit ugye ki kell tölteni, meg akkor is megnézik hogy azért megvan-e minden tartozék. ezek persze a kvázi normál esetek. aztán van amikor a türelmetlen vevőnek kell egy csere töltő és épp nincs belőle a fiókban, de a komplett telefon dobozából ideiglenesen ki lehet venni.
-
davide83
csendes tag
válasz
Noda10 #44211 üzenetére
Helló!
Én 4x HD-ről váltottam erre. 1 napig volt nálam a teló, mert az első este észrevettem, hogy pixelhibás. Cserélik, csak még nem ért vissza hozzám. Nem, nem olyan lassú. Mondhatnám ég és föld. Az enyém valami ázsiai piacos 32GB-os 20C gyári rommal, de nekem a 4X HD után ki..szott gyors. A gyári launcher is prímán szalad, mindent gyorsan betöltött, a fényképeket is marha gyorsan lőtte, és nekem monitoron sem tűnt gyengének a képe. Hirtelen ennyi. A pixelhibát leszámítva, eddig nem bántam meg. Ha visszakapom, és még addig nem vettél, akkor szívesen írok még, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest