- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #34227 üzenetére
Meg gyakorlatilag is. Ez csak azért gáz, mert nekem például nagyon fontos, hogy menjen.
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #34222 üzenetére
Maga a telefon T-mobileos?
Igazából úgy tűnik, hogy a különböző 20B/C/D-k eléggé zavarosan vannak jelölve, van olyan 20B, amiben van knock code, van, amiben nincs, illetve igazából pl. a sima D és a T-s C közt nem nagyon látok különbséget, kivéve, hogy benne vannak a Telekomos appok, amik viszont törölhetőek.
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #34032 üzenetére
Nem
-
gusthy
veterán
Szerintem ez placebo lehet, a DDR memóriának édes mindegy, hogy mennyi adat van benne, a fogyasztása nem ezen múlik.
Az lehet, hogy ha van oolyan futó app, ami a háttérben csinál valamit, akkor az fogyaszt. És ha több az app, akkor több esély van erre, és értelemszerűen a memória is kevesebb, de az összefüggés nem a memória és a fogyasztás között van. -
gusthy
veterán
válasz
#09819904 #34001 üzenetére
Ez igazából a nagyon régi androidok esetén se volt igaz, most meg már végképp nem az. Nagyon hatékonyan tudja kezelni a memóriát, és ha kilődözi az ember az appokat, akkor azzal csak azt éri el, hogy ha újra használni akarja, akkor megint be kell tölteni, ami idő és akkumulátor.
Egyebekben pedig többször is említettem már, nem az a cél, hogy sok szabad memória legyen, hanem az, hogy jó gyors legyen a készülék, és ehhez minél több rendelkezésre álló erőforrást használ, annál több esélye van, hogy így is történjen. -
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #33786 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt jön a DM-fanok serege, és közli, hogy istenkáromló vagy.
-
gusthy
veterán
válasz
csz329 #33395 üzenetére
A T-s appokat simán törölheted, kettő kivételével.
Amúgy nem pusztítják az akkut., és ha törlöd, tárhelyet se foglalnak. A nem törölhető kettő pedig a ROMban van, szintén nem foglal helyet.
12 órát nem fog kibírni semmivel. De szerintem a földön nincs olyan telefon, ami igen.
Azt a kettőt meg tilthatod simán. -
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #33263 üzenetére
A vízhatlanság jó dolog, de annyival nem érzem többnek, hogy váltsak.
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #33119 üzenetére
Igen, amikor felraktam ha jól emlékszem, a spanyol 20d-t.
Aztan a hozzá való (Telekom) 20c-vel jó lett. -
gusthy
veterán
válasz
killzone1987 #33035 üzenetére
Ez a baj a custom romokkal, kernelekkel, stb. A tartós működést nem tudja tesztelni senki, ezért aztán ki tudja, milyenek.
-
gusthy
veterán
válasz
adamzflash #33028 üzenetére
Nekem nincs ilyen sávválasztási opció
Ququesz: a Jóistenke tartsa meg ezt a szokásukat
-
gusthy
veterán
válasz
adamzflash #32982 üzenetére
Ez kicsit zavaros így, a készüléket D802-nek mutatja, de közben a rádiót 320K-nak, tehát egyszerre tűnik koreai és international cuccnak, ezt nem is értem.
-
-
gusthy
veterán
válasz
Steelheart2 #32842 üzenetére
Például mert nem tudja, nincs ráírva. De szerintem ezen tényleg túl kellene lépni, ha DM lecserélte tiszta romra, akkor nincs miről beszélni.
-
-
gusthy
veterán
válasz
Steelheart2 #32742 üzenetére
Valami mindig a legtöbbet eszi, akkor is, ha az a legtöbb is kevés abszolút értékben.
-
gusthy
veterán
válasz
RiseOfEvil #32570 üzenetére
Ami az alapfunkcionalitást illeti, oly kevés a különbség...
Viszont a G2 aksija messze jobb mindnél, emellett a nagyon szélére kihúzott képernyő miatt a kijelzőméret/készülékméret arány is nagyon jó. Továbbá van, akinek jól jön az infra, mindenesetre a gyerekeim nem tudnak rátelepedni a távirányítóra, igaz, így jó kis távirányítócsaták szoktak kialakulni -
gusthy
veterán
válasz
RiseOfEvil #32570 üzenetére
Az új 4.4.2-k (20D, T-mobileos 20C, stb) már nem sercegnek.
-
gusthy
veterán
válasz
killzone1987 #32370 üzenetére
Nekem a G2-t se nagyon kellett még hiba miatt újraindítani.
-
gusthy
veterán
válasz
tothgergo90 #32316 üzenetére
Ha feldobta, akkor jó lesz. Az a probléma, ami neked volt, csak a rootolt 4.2.2 esetén okozott bajt.
Amúgy a Telekomos 20C és a korábbi 20D között nem látok különbséget, ugyanúgy van knock code meg minden.
-
gusthy
veterán
válasz
tothgergo90 #32311 üzenetére
Arra mehet, simán, ha hajlandó a PC suite felrakni.
Ha nem, ráküldheted a kdz-t, ugyanaz lesz a végeredmény, csak többet kell letölteni.
Még FR se kell majd. -
gusthy
veterán
válasz
tothgergo90 #32293 üzenetére
Attól függ persze. Most milyen rendszer van a telefonon?
-
gusthy
veterán
Hát, lehet szidni az LG-t a frissítések miatt, de most olvasom, hogy a Samsung S3 nem kap frissítést, mert "technikai akadálya van", wtf???
-
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #32082 üzenetére
Tökéletes egy alperes töltőt vettem ennyiért.
Azt honnan veszed, hogy a Google maps akkor is szívja az aksit, ha el sincs indítva? Ez esetben minden telefonnak szívná az akkuját. -
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #32074 üzenetére
Azzal nincs gond, de ha nem EU, akkor ki tudja, milyen sávok vannak a rádiós egységben. Tehát lehet, hogy pl nem fog menni az LTE.
-
gusthy
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #32065 üzenetére
Persze, sok szempont lehet, amúgy valóban kell a hűség lejárta, illetve a voda azt hiszem, hogy csak számhordozáskor csinálja meg. De persze ettől még lehetett teljesen hivatalos, ez már sose derül ki.
Akkor annyit tudsz tenni, hogy lefuttatod valamelyik root checkert, van a Play áruházban egy pár.
A régióra viszont tényleg figyelj szerintem. -
gusthy
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #32047 üzenetére
Ha 4.2.2 van rajta, akkor download módban nem szabad kiírnia, hogy rooted.
4.4.2 esetén ez sajna nem működik.
De ha mindenképp eredeti állapotot akarsz, akkor IMEI alapján le tudod tölteni a legfrissebb aktuális hivatalos romot, úgyhogy emiatt nem érdemes visszaküldeni.
Ami érdekes lehet, az az, hogy milyen régió, azt is IMEI alapján tudod ellenőrizni.
Emlékeim szerint az 1hsz-ben le van írva mindkettő, ha nem, szívesen segítünk. (telefonról most nem tudom megnézni.) -
gusthy
veterán
Úgy látszik, a Verizonos frissítés nem igazán sikerült.
http://www.gottabemobile.com/2014/04/24/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-problems-emerge/ -
gusthy
veterán
válasz
VOLTCRAFT(1) #31667 üzenetére
Ez így van, ebben ha jól tudom, egy elég trükkös, két rétegből álló aksi van.
-
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #31647 üzenetére
Gyűjtöd?
-
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #31642 üzenetére
Hát, erről a 4s és 5-felhasználók regényeket tudnának mesélni. Főleg az előbbiek.
-
gusthy
veterán
Hova tűnt a Google Navigáció?
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #31503 üzenetére
Ez így azt hiszem, érthető, csak ismert okokból itt a topicban kicsit érzékeny lett ez a téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- iPhone topik
- Star Trek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged