Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
MikitoLac #38984 üzenetére
Hali!
Feketében a legjobb. Tokot én Slim Armort javaslok, ha még is kedveled a fehér színt, ebből van fehér is.. Szerintem muszáj rá tok, a teló javarészt csak egy kijelző. zsebben, táskában megfeszül, sztem reccsen hamar... Én nagyon féltem... Tok nélkül nekem elég nehézkes volt a fogása, de a SlimArmorral már elég jó.
Kevéssel lesz csak szélesebb, de valamit valamiért..
Én nem romolom, nem rootolom, nekem így stock állapotban van és se fagyás, se más anomália nincs vele. Csak jókat tudok róla mondani....
Ahonnan vettem, ott már ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest