Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Sziasztok!
Megosztanám tapasztalatom a G2-vel kapcsolatban. Először is leszögezném, hogy HTC One-ról váltottam. Így ehhez a telefonhoz hasonlítok. Ezek itt szubjektív vélemények lesznek, ha valaki vitatkozni akar vele, vagy szerinte én ezt rosszul látom mert az ő meglátás módja a jó, leszögezem nem érdekel!
Pozitív benyomás:
- az akksi idő. Brutálisan jól bírja. Kb. kétszer akkora üzemidő érhető el a telefonnal, mint a One-nal. Piros pont az LG-nek, végre egy gyártó amelyik felismerte, hogy az akksival is kell foglalkozni!- szép nagy a kijelző, nagyon tetszenek a színei, majdnem lemásznak róla a képek
- pokoli gyors a szoftver (bár néha van mikrolag, de tényleg néha). Gyorsabb mint a One, ez nem kétség. szerintem akinek iPhone-ja van és azért nem vált mert nehogy szaggasson, nyugodtan válthat!!! Nem fog csalódni
- tetszenek a hátsó gombok és a koppintásos felébresztés is. Apró dolgok, mégis nagyon megkönnyítik a kezelést. Hamar meg lehet szokni, hogy hátul vannak a hátsó gombok, nem kell félni tőle.
Nem annyira pozitív dolgok:
- hangszóró. Egymás mellé téve lehet hallani igazán. Tisztában vagyok vele, hogy a One-é az egyik (ha csak nem) legjobb a piacon. A G2-é se rossz, de ha már egyszer már elkényeztettek valamivel, nehéz visszalépni. Ha valaki nem One-ról vált akkor ezt nem fogja érezni!- anyaghasználat. A G2 polikarbonát. Ami nem lenne rossz, de recseg
Ha megfogod s kicsit megnyomkodod akkor ficereg. Összeillesztésre hibátlan a G2, viszont a recsegés nekem nem adja a prémium minőséget. Igen, jön a kérdés mit várok i5 és One után, hát nem ezt.
-fényerő állítás. Pocsék. Ha napfényről bemész, akkor nagyon lassan veszi le a fényerőt, ugyanez fordítva. Majd 10 másodperc. Zavaró nagyon! Lecseréltem az YAAB-re, ez gyors, de indokolatlanul feltolja a fényerőt néha és gyorsan vissza. Ez valami program bug lehet.
- nagy. Hiába 1 mm-rel nagyobb a G2 mint a One, nekem már nagy. Meg szélesebb is picivel. 4,7 vs 5,2 összehasonlítva viszont mérnöki bravúr ekkora kijelzőt ilyen házba rakni mint a G2-é
De mivel a One-nak íves hátlapja van, ezért jobban elfér a kezemben (187 magas vagyok) Persze ha valaki két kézzel kezeli akkor ez sem szempont
Szóval engem nem győzött meg a G2, visszatértem a One-ra. Ezért eladó is - bár ez nem a reklám helye.
Ha nem lett volna One a kezemben és S4-ről vagy i5-ről jöttem volna biztos nem ez lett volna véleményem. Tudom, a One-nak is vannak hibái, mint minden telefonnak.
Szóval no offense, ezek csak egy felhasználó személyes tapasztalatai! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest