- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
válasz
istvan287 #42 üzenetére
Azért mert bevágsz 1-2 profi hangzású márkát, kábel típust, egységet és barátait, és mert "profi szinten űződ a hangfal építést apukáddal együtt" attól még nem azt jelenti hogy te szartad a spanyol viaszt. És már bocsájs meg de maga a hangszóró minőségbe bármilyen ládába is van sose lesz jó minőségű csak egy 110%-ban taiwan-on össze csapott sorozat gyártott szar.
Ezzel nem oda akarok kilyukadni hogy mondjuk egy sokkal nagyobb, nevesebb, minőségibb márka esetleg nem pont taiwan-on gyártat dolgokat, csak nem mindegy hogy előállítási költség,be minőségbe és minden másba milyen kivitelezéssel készülnek az adott dolgok.
Ne haragudj ha megsértettem a lelki világod. Én elhiszem hogy te nagyon profi dolgokat összeraksz ezekből a szarokból. De én nem adok a véleményedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest