Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
A 620T nem magyarországi modell. Egyébként ami biztos különbség, hogy nincsen benne műholdas(DVB-S) tuner.
Input lagja megegyezik a két modellnek megfelelő beállítások esetén(nem csak a játék módot kell kiválasztani).
"hivatalos bolti garival" az meg mi?Olyan van, hogy hivatalos magyarországi garancia, de hogy hivatalos bolti??
Vigyázz az ilyen készülékekkel ha számít a garancia(mert ezekre konkrétan nincs).
-
-
BloodRay
veterán
TV síkja: Ez igaz, hogy magasabbról szétesik a 3D. Mondjuk alapvetően kevesen nézik állva otthon a tv-t.
Elforgatott fej: Mi esik szét?? Cseppet sem torzul a 3D, itt valamit nagyon elnéztél.
Fekvésnél ugyan így jó. Tényleg félreolvastál valamit..."Valamint mivel eleve nem tudnak 1080p mozgást úgy is mindegy alapon még rontanak rajta." -> Ez azért jó volt.
Ha már rossz, legyen rosszabb. Ez jó indok lehet.
Ami a plazmát illeti, te sem szereted/akarod elhinni, hogy valaki nem szereti, nem bírja. Hiába jó, jobb a képminősége alkalmasint, mert ezt én is elismerem.
(#88) Sh4rk -> Khemm... passzív szemüvegből is van drágább, kisebb, dizájnosabb darab, mint a készülékekhez alapból járók, ezt gondolom te is tudod...
"Az, hogy ti nem mozogtok sosem, nem hajolgattok, nem álltok fel, nem fekszetek el, az nem az én hibám, hanem ti kompromisszumotok! " -> OMG, tényleg nem tudom mikor próbáltál te utoljára polarizált LG-t... Pedig értesz a tv-khez, szóval nem értem miért írsz ilyen batár hülyeségeket.
"Semmi más előnye nincsen az aktívval szemben." -> Khemm... Akkor írok párat a villódzáson kívül: lemerül(film közben a legjobb, főleg elemes szemüvegnél), igen drága egy polarizált szemüveghez képest és egy-két év múlva már nagy eséllyel nem fogsz kapni szemüveget a tv-dhez."1080 vs 150 sor a helyzet ez bizony látszik" -> Na persze, már 320x240-et sem látok, magyarázd már meg.
-
BloodRay
veterán
Konvertálásnál, normál 3D-nél, vagy mindig inaktív?
Igen, firmware frissítés után már állítható, fejből sajnos nem tudom a firm számát.(#48) noisia -> 1: Szemenként nem kapsz full hd-t, míg az aktív megoldásoknál igen, viszont cserében ott egy pillanatban csak az egyik szemed kap képet, míg itt mindkettő egyidőben.
Tökmindegy min játszol le egy 3D-s filmet. Bármilyen 3D-s anyagot meg tudsz nézni aktív és polarizált tv-n is.
2: Idehaza minden ingyenes. Külföldön már vannak fizetős filmek is.(#55) Peat
-> Belenyúltál akkor rendesen. Ennyi alapján azért én nem általánosítanék.
(#61) Sh4rk ->
(#66) Sh4rk -> Van jópár ismerősöm akiknek aktív 3D-s tv-je van, nem is használják a 3D-t szinte soha, de biztos azért mert olyan jó otthoni környezetben... plazmákról van szó...
"az otthoni vibrálás szinte észre sem vehető" -> Igen, te lehet nem látod, de az agyad ugyan úgy érzékeli...
"De pl amit nem reklámoznak az az, hogy nem forgathatod el a fejed, nem állhatsz fel és állhatsz ki a kép síkjából, fekve nem lehet nézni...meg ilyenek." -> Khemm ez csak azért vicces, mert csak az aktív Samsungoknál nem forgathatod a fejed, mert kikapcsol a 3D, mindegyik másik gyártó megoldotta már ezt(a polarizált megoldásoknál sem gond)... Nem állhatsz ki a kép síkjából?? Fekve nem lehet nézni?? Vicc, hogy ezek is csak aktív Samukra igazak. Próbáltál te már ilyen körülmények között LG-t??
Voltak már feliratos tesztek cinema 3D-s LG-ken, ahol igencsak nem igazolódott be az olvashatatlansági elmélet. -
BloodRay
veterán
"Ezenkívül feltűnő még, hogy az egymagos processzorral mennyivel lassabb a böngésző" -> He?
Minimális a különbség az egymagos és kétmagos LG-k között. A 2 magos proci nem ehhez kell a felső kategóriába.
(#6) nightshadow -> A legelső firmware-k hibásak voltak, hiányzott belőlük a Tru-motion. Ez persze javítva lett, már jópár frissítés jött azóta az idei modellekre.
(#9) nightshadow -> Persze... Főleg aki allergiás a plazmára, vagy a 3D-t használná(aktív vs polarizált, alapból nem jár szemüveg vs alapból jár és olcsó)...
(#19) varmi2 -> Ég és föld a kettő.
(#29) Tonyo -> Jó kérdés, szerintem mert nem smart-os a modelled. Mi hiányzik egyébként?
(#36) pusszycat -> Te mit olvastál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dark Souls sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Yamaha házimozi rendszer Sony hangfalakkal
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest