Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomimidi
tag
Persze, elsősorban olyan valakire gondoltam, akinek van lehetősége mert pld. olyan helyen dolgozik ahol mindkét modell kiállított és mint magánember megosztaná velünk a véleményét. Persze én is szeretném kipróbálni, de pont ez a két típus garantáltan nem lesz sehol egymás mellett és nem hiszem, hogy miattam átpakolnák a készülékállományt az üzletben. Másrészt az is igaz, nem tudni milyen beállításokkal rakják ki a készülékeket. Egy jó beállítással vevőt lehet nyerni. Ki tudja ki és miben érdekelt.
-
tomimidi
tag
42lm620 vs 42lm660 nagyon jó lenne! senki nem látta/próbálta a kettőt egymás mellett?
Személyes tapasztalat lenne lényeges. A gyári értékek alapján csak micro pixel control, beépített wifi, cinema screen és a mozgásérzékelős távirányító (ami megvásárolható a 620-hoz is) az eltérés a 660-hoz képest. De pld. sebességben, képminőségben, stb jelentős vagy egyáltalán van eltérés? Köszönöm, ha valaki személyes benyomások alapján leírja a véleményét!
-
tomimidi
tag
42lm620 vs. 42lm660-re van esetleg valami összehasonlító teszt? LG oldalon jelenleg az összehasonlítás nem megy. De inkább a személyes tapasztalatokat preferálnám. Képminőség és tudás tekintetében lenne lényeges. Játék szempontjából az input lag érdekes, mert a 620-as modell jobbnak tűnik ...
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest