Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Órai kazettás szövegértéses feladatoknál volt ilyen, emlékszem. Bár hiába, mert a normális angolt is alig értettem. De az igaz, hogy azoknak a hüppögős-püffögős Extreme Bass Boost szutyok magnóknak is köze volt hozzá, beszédre egy Sokol is jobb lett volna.
Amúgy ha már filmes akcentus, akkor az érthetőből Chekov az egyik legjobb. Ha meg érthetetlen, akkor egyértelműen a Vaskabátok.
Aminek a magyar szinkronja egy kalap szar.
-
Ezt simán okozhatja a rossz keverés. Vagy a jó keverés, csak te a rosszhoz szoktál hozzá.
Ugye a beszéd hangja a filmeknél relatíve halk, mert ugye úgy realisztikus, hogy fegyverropogás meg robbanás sokkal hangosabb. Bár ha a környezeti zaj elnyomja a beszédet az inkább keverési probléma.
-
erre is jó a felirat, azt egészen halkan is lehet nézni, akkor is érti az ember.
De amúgy tényleg van ilyen, megvettem az Akira DVD-t, nem figyeltem és sajnos csak egy hangsáv volt rajta, magyar. A szinkron üvölt, az effektek meg halkak voltak, jól meg is bántam a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest