Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ha felirat nélkül nézi az ember, muszáj jól érteni és nem elég annyit hallani, hogy "valamit most mondott", hanem azt is hallani kell "amit mondott". Szerintem ez általános probléma, nem csak én gondolom így. Nyilván egy anyanyelvűnek, vagy aki olyan környezetben él, hogy sokat hallja élőben ("gyakorlatban"), annak sokkal érthetőbb úgy is. E nélkül gyakran csak valami nyammogás, blabla, vagy maszlag lesz a végeredmény, mert nyilván kevés filmben beszélnek Shakespear-i színpadi kiejtéssel.
A DRC-nek pont ez lenne a lényege, hogy normális szintre hozza a beszédet és közben egy hirtelen effekttől meg nem fog lerepülni a fejed, mert nem kell a hangerőt az egekbe tekerni hozzá. Én örülnék ha lenne ilyen ficsőr a lejátszómban, mert lehet nem túl sokat, de valamit azért segítene. Az SP-HF1250B-t meg próbáltam már "tekergetni" hozzá, de nem igazán találtam olyan poti állásokat, amitől jobbnak lehetne mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest