- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
ha Linuxon van parancssorod, akkor mindened van - na nehogymár gépelgetnem kelljen, meg parancsokat tudnom... én mezei felhasználóként kattintgatni szeretek...
Akkor add fel azt, hogy linuxot használsz. Ezt nem rossz indulatból mondom, vagy bántásból. De egyszerűen a linuxot nem lehet úgy kihasználni, hogy csak kattingatsz, ha ragaszkodsz ehhez, akkor rosszabb lesz, mint egy Win (mert a dolgok 70%-át nem fogod tudni beállítani).
-
Cathfaern
nagyúr
A .pdf csak attól ez esetben, hogy az egyik alapcélja az volt, hogy teljesen rendszerfüggetlen legyen a formázás (mind szoftver mind hardver szinten, utóbbi esetben nyomtatókra gondolok). Azaz teljesen mindegy min nézed, mindig pontosan ugyanúgy nézzen ki. De mint írod is az egész pdf-es buli odáig jó, amíg megír az ember egy anyagot és azt máshol max. mutogatni kell, átszerkeszteni nem.
-
Cathfaern
nagyúr
A pdf a kulcsszó. De egységsugarú Mari néni azt se tudja, hogy a pdf-et eszik-e vagy isszák, ő csak rányom a Mentés gombra. S sajnos az OO az Office .doc-jait sokszor meglehetősen érdekesen tudja megnyitni, van hogy formázás szinte teljesen elveszik, stb.
Ettől függetlenül átlag felhasználónak semmi különbség nincs az OO és az Office között, de nem csak átlag felhasználók vannak, és akik tényleg kihasználnak egy Excelt pl. azok OO-val sokszor nem nagyon tudnak mit kezdeni. Eléggé hasonlatos a dolog a Photoshop - GIMP analógiával. -
Cathfaern
nagyúr
Ez a tipikus "hú linux van rajta, azt se tudom mi az, meg ki se próbáltam, de az nem kell nekem mert nem futnak rajta a wines programok". ASUS meg csak a felhasználói igényekhez igazodik, neki vhol mindegy hogy a user szivatja-e magát vagy se, csak vegyék meg minél többen
moonman:
Nem feltétlen lassú, de egy direkt hardverre szabott oprendszer mindig is jobban fog futni, mint egy mezei XP. Ha XP-t rá fogják szabni a hardverre, akkor sztornó, nem szóltam, de egyelőre erről nem tudok. -
Cathfaern
nagyúr
A linuxos verzióra került egy halom olyan program, ami illik a gép teljesítményéhez és képességeihez. A Windowsos verzió szűz win-el érkezik programok nélkül, vagy ez hogyan lesz megoldva? Mert emiatt könnyen nagy lebőgés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mercedes topic
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest