- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
" ...és két darab 5,25 illetve nyolc 3,5 colos rekeszt kínál."
Valóban tetszetős ez a ház, de hogy csak 2 db 5,25-ös fiók van rajta, sokat elvesz az értékéből. Kár érte ....
-
zH.
senior tag
Ez a ház gyönyörű ,bár biztos meg lesz az ára..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az egyszerűség és a szépség keveréke. Egész jó lett.
-
Nippon
őstag
Nem értem, hogy miért nem gondolnak a vízhűtéssel rendelkező felhasználókra. Sajnos pont nem fér el házon belül egy normális tripla radiátor + a ventik
Amúgy a 2db 5,25-ös bőven elég, nem is értem, hogy miért nem állt még rá erre a többi gyártó, főleg a midi tornyoknál.
Amúgy szép kis kuckó... -
DeathAdder
veterán
-
törölt tag
Volt nálam új CM Stacker, amire alig lehetett rászenvedni az oldalát és az alaplap hátlapi csatlakozói is csak azután kerültek a helyükre, hogy csőkulccsal odavertem neki néhány alaposat. Az egyik Lian Lim oldala szintén szorult, sőt, náluk az új HTPC házaknál gyakori az átgondolatlan belső kialakítás. A legnagyobb OrigenAE házon pedig saját szememmel láttam, hogy lötyög a motoros érintőkijelző (meg lehetett húzni a csavart, de azért na), ill. a belső kialakítása szintén problémás - ha Blu-ray olvasó kerül bele, már reszelni kell a magasabb CPU hűtőkből. A HDD-kkel is volt valami baj, emlékeim szerint a hűtés nem volt kielégítő - azért ez már nem biztos.
-
Aryan
senior tag
Szép ház, nincsen gagyi műanyag előlapja végre.
-
válasz
superecneB #38 üzenetére
Házban tudsz ilyet mondani?
Mert nekem egy se jut eszembe. Ár/súly/gyártóból elég jól meg lehet tippelni mire számítson az ember. -
FRENK1988
veterán
Nem olyan rossz ez csak jó áron jöjjön
-
alcsa
senior tag
Azt hiszem valahogy így néz ki álmaim háza. Kicsi, erős, szép.
-
LETISZTULT EGYSZERŰ ,DE NAGYSZERÜ A FORMÁJA.NEKEM NAGYON BEJÖN.A NÉV PEDIG GARANTÁLJA A MINÖSÉGET
-
maláj
addikt
tetszik a ház és végre nem "világít" mint a veszedelem
-
aero.
veterán
Ebből nincs, viszont full fehér R3-mat terveztek.
Kapható is.
-
Musthave.
Fehér nincs? -
törölt tag
Végre egy ház sallang és fényorgia mentesen
-
törölt tag
nah egy ilyesmi kéne, csak ajtóval az elején, és instant get. ez is tetszik, csak belekerült a ventiszabályzó, és egy odd, és máris nem olyan szép az az előlap...
-
Gude
senior tag
Nem rosz a házikó,csak azzal a "ráccsal" az elején nem vagyok megbékülve
-
Sicilian
addikt
Na igen, így kell kinéznie 1 házikónak
-
kelzsoca
félisten
Nem lenne rossz, ha nem tésztaszűrő lenne.
-
stikyo
tag
válasz
superecneB #20 üzenetére
Pendrive-nál én sem, de Nyick szerintem a berhelésre gondolt (kikapom a vinyót, berakom megen, vagy megtapizom a hűtőbordát... stb), és olyankor kellemetlen a hajolgatás. Persze csak a notórius berhelőknek, hiszen ha egy évben egyszer kell ilyet tenni... No meg a por tényleg jobban jelen van ha lent tartod a gépet.
-
tome.jr
addikt
Nagyon tetszik ez a ház. Sokkal jobb mint a pár napa bemutatott "házak királya".
Nekem is szemmagasságban vana gép.
stikyo: CM 690 Pure Black vagy CM 690 Advanced II. Mindkettő full fekete és 30k alatt van.
-
shteer
titán
ez valóban szép
praktikusnak tűnik a belős is
-
jerry311
nagyúr
Tetszene, ha nem lenne szálcsiszolt.
-
r-chee
őstag
Nekem is szemmagasságban, jobbra a sz.gépasztalon van a gép. Anno a parkettán illetve parkettaközelben tartottam, míg meg nem untam, hogy a tisztaság ellenére 2 nap múlva ugyan olyan poros nem lesz kívül-belül, mint mielőtt nem kis munkával kitakarítottam
. Na meg ki a túró fog térdelve mászkálni, fejet beverni, ha belül kell matatni valamit
. így meg csak egy karnyújtás.
Amúgy ez a Fractal D. kuckó nagyon tetszetős
.
-
stikyo
tag
Emlékszem az első "komolyabb" házamat 8k ért vettem, és nagyon le volt árazva (12k-ról, és most sem lehet 10k alatt kapni [link]). Azóta is az van, pedig mióta a minimal modding érdekel, és egyre másra jönnek a szebbnél szebb házak nagyon be vagyok sózva, hogy vegyek egy újat. De az árcímkék... Nálam mondjuk 20k a lélektani határ, csak fekete belsejűt, ami minőségi is, nem lehet 30-40 alatt kapni...
-
stikyo
tag
-
ftc
nagyúr
Hát 100-s 140 euró között lesz....az kib sok egy ház
-
stikyo
tag
Végre! Nagyon tetszik! Annyira nem, mint egy hasonlóan letisztult, fekete belsős lian-li, de ha az ára jó lesz, akkor UP! Viszont érdekes ez a szemmagasság dolog. Minek vesz valaki egy ilyen jó kül- ÉS belsejű házat, ha a nem szemmagasságban tartja? Ja és minek egyáltalán fekete belső, ha nincs ablaka? Hmm...
-
Nyick
tag
Kinek van itt szemmagasságban a gépe???
Lassan rájönnek a gyártók hogy az emberek nagytöbbsége a földön tartja a házat, ezért a tetejére rakják az usbt meg a hangot.
Így nem kell lemenni a pincébe hogy egy pendrivot bedugjunk. -
GrotESC
aktív tag
Ez a ház nagyon jól sikerült. Nem biztos, hogy tudni szeretném az árát, mert az sokat ronthat az összképen.
Na jó, azért 1 firewire, eSata csatlakózót még gyógyíthattak volna a tetejére, de így is rendben van. -
Isee
senior tag
Nah, ez már sokkal jobban tetszik, mint egy lian-li
-
blazsey2
senior tag
Pofás kis ház
-
Homeservernek pont jó lenne.
-
MMIX
addikt
A Sweclockers azt mondja, hogy az ára kb. annyi lesz, mint a Fractal Design Define R3-nak.
-
szaszabee
aktív tag
Nem rossz kinézetre sem és ahogy elnéztem jó a szellözése is
-
patex1983
őstag
Ó, na ez tényleg szép, tetszetős, bejövős
Remélem lehet majd kapni jó áron, időszerű lenne lecserélni a mostani kuckómat... -
Trolluska
tag
Tetszetős!
Már úgyis kezdtem unni a tankra hasonlító karácsonyfaként világító kuckókat. Ez egyszerű, letisztult. Már csak az a kérdés, nálunk kapható lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Arc nevű miditorony mindent tud, amit egy háznak tudnia kell.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest