Hirdetés

Letisztult házzal jelentkezik a Fractal Design

A Fractal Design bemutatta az Arc névre keresztelt számítógépházat, mely elsősorban letisztult külsejével hívja fel magára a figyelmet. A teljesen feketére festett 10 kg-os termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25 illetve nyolc 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásoknak megfelelően rejtve vannak.

A 460 mm magas, 230 mm széles és 515 mm mély házban a meleg levegőt a hátul és a felül elhelyezkedő 14 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögötti szintén 14 cm-es légkavaró biztosítja. A percenként ezer fordulatra képes szélgépek fordulatszáma igény esetén csökkenthető. Alulra és az oldallapra további ventilátorok helyezhetők, amelyek szellősebb belsőt eredményezhetnek. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül három darab USB 2.0 és egy USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.


[+]

A Fractal Design Arc nevű versenyzője a következő év elején jelenik meg, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nem nyilatkozott a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés