- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Mit lehet tudni erről a "Lepa" nevű vállalatról?
Melyik beszállítók tápegységeit forgalmazza a saját neve alatt? Netán saját gyártású tápegységeket dob piacra?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #35 üzenetére
400W-osban tuti van, csak persze kiskerekben nemigen kapni.
-
V.Dave
senior tag
300wattos "márkás" gold vagy titanium táp, teljesen passzív semmi csicsa, és 30ezer alatt. Na eegy ilyenre én is lecsapnék
ámen
-
MZperX75
addikt
Jó is volna nekem egy 120-150W paneltáp 90% hatásfokkal 5-6ezerért
de nincs nagyon ill 12ezer alatt. -
törölt tag
ódehogynem jó lenne 400 alatti moduláris is. egy csak médialejátszós, alacsony fogyi HTPC-be pl. egy 200-as untig elég volna, kábelsaláta meg csak útban van, pláne, hogy nélküle sem bővelkedik a helyben egy HTPC ház. illetve minek a kábelkorbács a gépbe, csak a port fogja
-
törölt tag
�
-
Valdez
őstag
Miért van ezeken még floppy csatlakozó? Ki használ floppyt 2012-ben?
Pláne azok közül akiknek ezt a tápot szánják. -
Na jó gyerekek. Álljunk meg egy szóra. Én AZT vitatom, hogy 400W alatti tápokba MODULÁRIS egység nem kell. Ergo ebből következik, hogy aki ilyen kicsi tápot használ marhára nem hiszem, hogy plexis házat használ és zavarja a pár lógó tápkábel.
(#19) T_Stark: Amúgy én is csak netezgetésre használom a gépet, nagyon ritkán játékra, mégis ahhoz képest komoly gépem van.
-
T_Stark
őstag
Olyanokra nem gondoltál akik semmi komoly munkát nem végeznek a gépen, meg nem is elvetemült játékosok, és bőven beérik egy Llano/Trinity/Ivy Bridge alapú géppel, IGP-vel, tesznek mellé egy SSD-t meg egy nagy HDD-t, mindezt egy igényes kis házba, és általános felhasználásra bőven jó.
Ezek a gépek vígan elmennének egy jó hatásfokú, minőségi 200-250-300W-os tápról, ha lenne olyan...Azt meg nem tudom honnan szedted hogy a gép kinézetére csak az ad akinek erőműve van... Én pl egy alap netezős gépnél is törekednék az igényességre.
-
Silentfrog
veterán
Viszont egy 350 wattos elég lenne oda is.Bár én nem arra gondoltam,hogy a nagy konfigokat kell hajtani kicsi táppal hanem elég sok kis gép van amit egy 250 wattos táp is elhajtana.
Pl egy pár honapja volt nálam egy Am2+ 5200+ x2 procis integrált kártyás gép egy hdd-vel lemértem, terhelve 100 wattot fogyaszt. Mondta,hogy jó lenne másik táp mert ami benne van elég régi. Oda is elég lett volna egy 250wattos minőségi táp. De nincs.... -
válasz
Silentfrog #13 üzenetére
Miért nem szóltál? Van otthon egy... bár nem tudom, hogy működik-e avagy sem
De ha eljössz érte ingyen a tied
(#12) Ribi: És 250-300W-os táp van alatta? Hiába annyit eszik, aki ilyen cpu-t és vga-t vesz annak minimum 450-500-as van. Aki meg véletlenül még be is rakná alá... hát az Isten mentsen meg engem az olyan embertől.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Silentfrog #3 üzenetére
Leginkább OEM piacra gyártanak 400 alatt. Szvsz nekem nem nagyon lesz az életben 400-asnál nagyobb tápom.
Erről a Lepa tápról hirtelen az FSP Aurum ugrott be első látásra...
-
Silentfrog
veterán
Én bármilyen minőséginek mondott tápot szivesen látnék 150-350 wattos kivitelbe. Nem túl sok van Múltkor egyik ismerősömnek kerestem tápot egy virsli integrált processzoros,vid kártyás alaplaphoz,de a helyi bolt polcán szinte csak 500wattos tápok voltak. Inkább vettem volna 250wattosat a feléért,de olyan sehol sincs.
-
törölt tag
(#6) KaiotEch
Ezeknek 50% körül a legjobb a hatásfokuk, és van aki csak egy 65W-os procit meg egy hdd/ssd-t hajtana csak vele.
Mindezt bőven 100W-alatti csúcsfogyasztással, nekik se keljen ma' 500W-os jó hatásfokú moduláris táp?!Engem nem zavar hogy ki kell szedni a fölösleget, a maradék kábelt meg méretre vágni, az optimális helykihasználás és szellőzés érdekében... lehet mást igen
Enermax szaga van
-
Normi™
őstag
Azon túl,hogy az emberek 99%-nak teljesen felesleges eléggé rendben van,papíron jó a ventije is,de Adda-val szívtam már meg egy corsairben és mint kiderült mások is,szériahiba volt,persze ez előfordul...
-
Locutus
veterán
válasz
Silentfrog #3 üzenetére
Ez a PH-s perverzió őket aligha érdekli, hogy minél kisebb tápot hajtsunk maxon, csakmer elviszi
-
válasz
Silentfrog #3 üzenetére
400W alatt modulárisnak nincs értelme. Aki ez alatti tápot rak bele annak teljesen mind1 mennyi kábel lóg, nem ad a kinézetre. De 500W-os az ma erős középkategóriában elég... Nekem is 450-es van és 2500K-t, 6850 CF-et simán vitte.
A másik, hogy ezek olyan megfizethetetlenek. 40-50k egy tápra? Hol élnek ezek? Nem hinném, hogy ezt a fajta "mobilitást" ennyivel drágább lenne legyártani.
No meg nekem ez a Lepa márka nem mond igazán semmit. Most hallok róla először.
-
wwhy
veterán
válasz
Silentfrog #3 üzenetére
van egyáltalán
KaiotEch: kikére magamnak
nekem nem mind1, és kb. 4-5 gépbe tennék 350-400-as moduláris tápot ... ha lenne.
-
Moderáltabb: 1600 helyett "csak" 1000
500 körül miért nem lehet csinálni megfizethető áron?
-
Locutus
veterán
Vajon ez is enermax rokon?
Mert ventiből ebbe már valami egyéb került..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest