- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovlui
tag
Meg akarom változtatni a képernyő zárolásának módját PIN-kódról Nincs-re, de nem engedi ezt az opciót azzal, hogy: "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta"
Nem mókolt, legfrissebb gyári rendszer fut rajta. Hogyan tudnám ezt a letiltást feloldani, és egyáltalán mi és miért tiltotta le?
-
kovlui
tag
válasz
szilardgigor #7283 üzenetére
Gond nélkül felment és hibátlanul működik. Gyári rendszer, nincs buherálva.
-
kovlui
tag
válasz
Sir Riccio #7166 üzenetére
Android verziója a frissítés után?
-
kovlui
tag
Rendszerfrissítést jelez a telóm. Felrakta már valaki? Tapasztalat?
-
kovlui
tag
válasz
kk831228 #6953 üzenetére
Külön progival könnyen megoldható. Az ESET Mobile Security is tudja, de az csak 30 napig ingyenes. Ha nem akarsz rá pénzt költeni, akkor az AVAST-ot ajánlom. Ingyenes és amúgy sem árt egy vírusirtó a kütyüre. A rendszert, aksit nem terheli, észrevétlenül elfut a háttérben. Én évekig használtam, elégedett voltam vele.
-
kovlui
tag
Tud valaki abban segíteni, hogyan tudnék Windows 10 PC-re a telefonon lévő
a) névjegyekről
b) üzenetekről
c) hívásnaplóról
biztonsági másolatot készíteni? -
kovlui
tag
válasz
Luissimo #6391 üzenetére
Kihangosítóhoz volt csatlakoztatva. Miután odaúton megcsinálta, visszaúton egyetlen hívásom volt, azután kivettem a tokból és ellenőriztem, hogy kikapcsolt-e a képernyő. Kikapcsolt. Eltettem, és mire hazaértem, meleg volt a telefon, bekapcsolva a kijelzője, 19%-on az akku. Egyszer megcsinálta otthon töltőre rakva is.
A 6302. hsz szerint pipálgattam, ezen kívül nem változtattam beállításokat. A háttér alkalmazás menedzsment menünél most kivettem mindenhonnan a pipát. Lehetséges, hogy az kavart be neki? -
kovlui
tag
Járt már valaki úgy, hogy a Drágaszág kijelzője magától bekapcsolt és hiába van beállítva 30 másodpercre az alvó mód, úgy fütyül kikapcsolni? Minden működik, ahogy kell, csak a kijelző nem hajlandó automatikusan kikapcsolni a beállított idő után. A bekapcsoló gombbal ki lehet lőni a kijelzőt, de mivel tokban pihenve vezetés közben huncutkodott a kicsike, több órás kijelzőidőt hozott össze. Annak ellenére, hogy reggel 90%-os akkuval indultam és gyakorlatilag egész nap nem használtam a Drágaszágot, este 19%-os akkuval értem haza.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit kezdjek vele?
-
kovlui
tag
válasz
thomasvold #3747 üzenetére
Én a Mobile Security & Antivirus hívásszűrőjét használom erre a célra.
-
kovlui
tag
válasz
WOT-H-A-C #2895 üzenetére
Van itt némi kavar a fogalmak körül. Szerintem az sem érti igazán, aki a Lenovo honlapján lévő tájékoztatást szövegezte.
A Ptk. ismer:
1. Kellékszavatosságot
2. Termékszavatosságot
3. Jótállást
4. Garanciaszerződést. Ez utóbbi a Biztosítéki szerződések cím alatt található, Semmi köze a fogyasztói jogokhoz..A szerződésszegés témakörébe tartozó hibás teljesítés orvoslása az első három mód valamelyikén történhet. Az alapvető különbség közöttük a bizonyítási teherben van.
Jótállás esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a vásárláskor fennállt. A gyártót terheli annak bizonyítása, hogy ez mégsem így volt. Ez rendkívül kedvező és kényelmes a fogyasztónak. Jótállásra a Ptk. nem ír elő határidőt. Mobiltelefon esetén a kötelező jótállási idő a 151/2013. Korm. rendelet értelmében 1 év. A gyártó/forgalmazó természetesen vállalhat ennél hosszabb jótállást is.
Kellékszavatosság és termékszavatosság a Ptk. rendelkezésénél fogva megilleti a fogyasztót. Ezek határideje a törvény szerint 2 év. Ebből az első hat hónapban a törvény szerint vélelmezni kell, hogy a hiba már a vásárláskor fennállt. Hasonlóan a jótálláshoz. A hátralévő időben a bizonyítás már a fogyasztót terheli.A vitára okot adó mondat így hangzik:
"A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik."A Lenovo honlapon írtakkal szemben a Ptk. nem ír elő 2 éves jótállást (köznyelvben garanciát). A kérdés az, hogy a vitára okot adó mondat értelmezhető-e a gyártó/forgalmazó általi vállalásként?
Szerintem nem. Mindössze tévedés a törvény tartalmát illetően. -
kovlui
tag
Létezik a Z2 Pro-hoz autós tartó? Nem univerzális (az van), hanem kifejezettem ehhez tervezett.
-
kovlui
tag
válasz
thomasvold #1899 üzenetére
Én ezt használom. Minőségi cucc, nem bántam meg. Csak bújtatva lehet övre rögzíteni, tehát ráakasztós rögzítője nincs.
Bocsi 1898-ra írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest