Új hozzászólás Aktív témák
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Tab4 a10-70-es gépem van és hang nagyon halk headsettel, ha filmet nézek. Utánanéztem, kipróbáltam, amit tudtam, hangprofilok, dolby, nagyobb hangerő engedélyezése stb, de nem segített. Az érdekes az, hogy ha benyomom a headset gombját, akkor meg hangos. Ilyennek kellene lenni mindig, de mégse fogom nyomvatartani filmnézés közben a gombot végig. Ugyanez a problémám a Tab2 a10-70-es tablettel is, amit használok. Mi lehet a baj? Ritka idegesítő. Ha ezt tudom, nem veszem meg. -
Ady5
csendes tag
Hali, van egy kijelző hibás, illetve touch hibás Lenovo Tab 4 TB-8504F tabletem, minden jó csak nem érzékeli a kezem..
Ha van valakinek olyan készüléke aminek a kijelzője jó, csak épp egyéb más szált el a tabba (pl.akku) akkor az írjon rám.
Vagy akár igy is eladó a tab, egeret rákötve akár el is indulhat. -
juarez21
csendes tag
Ahoj,
valaki tett fel tab 4 10 plusra 10-es androidot? -
thungoozka
csendes tag
Pár napja érkezett. Nem rossz kütyü. A mikrofon kicsit halk és zajos, tehát ha telefonálni akartok vele vagy skype /viber, akkor használjatok hozzá headsetet. A rendszer 7.1.1 alatt vállalható tempóban ketyeg. Szolgáltatós árát úgymond megéri.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni...Karácsonyra vettem édesapámnak egy Lenovo tab4 8 plus készüléket. Gondoltam mielőtt megkapja kiróbálom, beállítom stb.
Amikor WIFIt szeretnék a gépnek adni, látja a hálózatot (2,4 és 5 Ghz) de nem akar hozzá kapcsolódni. Más eszközök simán használják. Ha telefonon adok neki megosztott netet ahhoz kérdés nélkül kapcsolódik...mi ilyenkor a teendő?
Köszi előre is!
-
mxv
csendes tag
Sziasztok, Lenovo Moto Smart Assistant-al próbálom updatelni a tabletet.
Felismeri, letölti a következő verziót. Átküldi a tabletre. Mikor az újraindul egy pillanatra látszik az "update köre", de rögtön kiadja, hogy "HIBA". és egy kis idő után újraindus és visszaáll a régi verzióra...
A tablet is ugyan ezt a frissítést töltené le netről, de több tabletet kellene frissítenem és kihagynám a wifin történő letöltést, ha lehet...
Van valami trükkje a pc-n keresztül történő frissítésnek? -
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Érdemes frissíteni 8 androidra? A gyors merülést kijavították ?
-
mpeti339
tag
Sziasztok! A gyermekem használ egy TB-8504X tabot. Mostanában nem foglalkoztunk a frissítésekkel, de pár napja ránéztem, hogy van-e hozzá valami. Le is töltötte és telepítette. (TB-8504X_S000057_180912_ROW)
Ezután ismét rákerestem a frissítésekre és megjelent a 8.1-re való frissítés lehetősége. Viszont ha rányomok a letöltésre, azt írja, hogy "A letöltés sikertelen, kérjük próbálja meg újra"
Már többször próbáltam, de ugyan ez az eredmény. Ez netán nem valami visszavont frissítés? (TB-8504X_S000057_180912_ROW_TO_8504X_S001015_181024_ROW) -
FNZ
őstag
Sziasztok!
Van egy tab4 8-as masinám. Az utóbbi időben szórakozott a bekapcsoló gomb, hogy duplán érzékelte vagy nem érzékelte ha benyomtam. Tegnap leszedtem a töltőről és ma már nem is kapcsol be, akár hogy nyomkodom. Mennyire nehéz szétszedni és megnézni a bekapcsoló gombját? -
SL-27
tag
Tab4 10 Plusra már biztonsági frissítés se jön? Soha? Az utolsó októberi?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A 10"-es tab 4-esen gyárilag van valamilyen kijelzővédő fólia?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy pár hetes LENOVO TAB4 8 plus WiFi (ZA2E0010BG) készülékem,és ma feltöltöttem,utána amikor lecsatlakoztattam a töltőről és bekapcsoltam,megjelent a biztonsági kód(már a rajzolósra gondolok)beírása után az a szöveg,hogy a kód jó,de a "táblagép adatai sérültek"szöveg jött,plusz még másvalami is volt kiírva,de olyan gyorsan eltűnt,nem tudtam elolvasni.
Ez a valami azóta sem jelentkezett.
Mi ez,és mit kell tennem?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Berreh
tag
Sziasztok!
Tab10-em van és az utolsó frissítés óta érthetetlen gyorsasággal merül az akkumulátor. Nektek milyen tapasztalatotok van a legfrissebb rendszerrel kapcsolatban?
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Szemezek egy Lenovo tab4 10 (tb-x304f) tablet-el...
Mire elég ez a Qualcomm Snapdragon 425-ös (APQ8017)?
Van egy TB-8703F-es szürke importos tablet-em. Abban a 625-ös nekem - ahogy szokták mondani - mindenre (is) elég
Annyiban pontosítanám a kérdést, hogy a GUI megfelelő tempójú "pörgetéséhez", netezéshez (weboldalak gördülékeny megjelenítése) elég-e?
Ja, és ha jól látom / tudom, van (lesz) rá Oreo. Ez utóbbi, hogyan sikeredett? -
kbyte1024
veterán
Urak tudja valaki hogy a 16gigás verza ha memkarit teszek bele akkor arra is lehet telepíteni appokat?
-
sentinel
aktív tag
Hello. Lenovo Tab4-em van és most Skype felrakása után kevésnek érzem a hangerőt amit kiad. Csengetéskor hangos, csak hívásnál halk. Telefonhívás hangereje a maximumon!
Valami ötlet erre?
Ja és a "Hangszóró kikapcsolva" fogad híváskor és be sem tudom kapcsolni, nem csinál semmit. -
kiraly.andra
aktív tag
Karácsonykor találtam a fa alatt egy Lenovo Tab 4 8 Plus (TB-8704F) eszközt a fa alatt. Első dolgom volt ráengedni a rendszerfrissítést, mert miután napokat töltök a 194+1 alkalmazás telepítésével és beállításával, már nem szívesen kockáztatok. Miután felment a 8.1.0 (TB-8704F_S001011_181108_ROW), és minden rendben működött, nekiláttam az aprólékos felszerszámozásnak. Azokkal is együtt is rendben volt minden, de ma egyszer csak megjelent az üzenet, hogy (kb.) "System UI stopped", pár másodpercig fekete volt a képernyő, forgattam, ki/bekapcsoltam, majd visszajött a kép. Az eszköz ezek után majdnem hibátlanul működik, de ami nem, az kritikus: nem reagál a [Kezdőképernyő] és [Előzmények] gomb.
Érintéskor mindkét gombnál ott a vizuális nyom, hogy veszi az adást, vibrálással is visszajelez, de nem történik semmi. A [Vissza] gomb viszont rendben működik. Nem a gombok fizikai helyével van probléma, mert ha átalakítom a navigációs sávot, akárhol is van ez a két funkció, ugyanúgy nem történik semmi.
Ha átváltok "Guest" felhasználóra, akkor a [Kezdőképernyő] gomb működik, de az [Előzmények] ott is kuka.
Nova Launcher van fenn, de ha viszakapcsolok a gyárira, azzal sem változik a helyzet. Eltávolítottam az utoljára felrakott "Custom Navigation Bar" alkalmazást, hátha az okozza a gondot (ráadásul ez ugye pont ott módosítja a rendszert, ahol bekrepált), bár ekkorra már fél napja ez is működött, hibátlanul. Ami a hibaüzenet megjelenés előtti lépés volt, az a tablet elforgatása úgy, hogy alkalmazás nincs nyitva, csak a kezdőképernyő látszik (aminek alján persze ott a testreszabott navigációs sáv).
Fentiek alapján arra gyanakszom, hogy a nevezett alkalmazás hányta össze a rendszert. Ezt több újraindítás sem gyógyította meg, így a kérdés az, hogy (függetlenül a valódi októl), mi a következő lépés. Megyek persze a neten előre, de közben itt is elindítom a dolgot, hátha van tapasztalat.
Még annyit, hogy a [Kezdőképernyő] gomb hosszú érintése működik, jön a Google (asszisztens?), illetve az értesítési sáv tetején a [fogaskerék] gomb szintén nem reagál az érintésre.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy színen kívül van-e eltérés a kettő között? ZA2B0012BG illetve ZA2B0059BG. Előbbi a fehér, utóbbi a fekete, viszont csak az utóbbinál van feltüntetve a 4G. Papíron szerintem ugyanaz a kettő, de javítsatok ki, ha tévedek.
Előre is köszönöm!
-
kbyte1024
veterán
Üdv Urak
a Jézuska hozott egy 10colos ilyen kütyüt. Frissült 8.1-re eddig jó .
-
ace05
senior tag
Hol tudnám letölteni a 10-es hez a gyári romot?
-
törölt tag
Szasztok!
Lenovo TAB4 8, semmi mókolás nincs rajta, de a Win 10 nem látja.
Van valami spec driver ehhez?
Köszi -
kissit
csendes tag
Szia. Felment a felajánlott 37-es frissítés, működik is eddig. Szerintem Oreo frissítés előtt is ez volt rajta. Egy hiba jött elő, amit észrevettem. Bekapcsolás után, mikor betöltődik az android, azt jelzi, hogy nem ismeri fel az sd kártyát (samsung evo 32gb), de utána a beállításokban, a tárhely menüben már látja, és működik is rendesen. Külföldi fórumokon is írják a tab 4 8 plus-ra, hogy gondok vannak az sd kártya kezeléssel.
-
kissit
csendes tag
Szia! Próbáltam felrakni a 24-es firmware-t QFIL-el, de azt írja ki: download fail, sahara server fail.
Van erre megoldásod? Szintén tab4 8 plus -
danih
veterán
Azt mondják blokkolta a Lenovo ezt a frissítést, már nem elérhető, lol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha csak az alapfeladatokra kell valami tablet, akkor nehéz olyan gépet találni, ami többé-kevésbé megfelel az igényeknek, de nem túl drága.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest