- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Ha kicsit érdekel a téma,akkor gugli,alkalmazások telepítése vagy linkelése sd kártyára.Természetesen mint szinte minden épkézláb dologhoz az androidon root jogok kellenek,ami ugye garanciavesztéssel is jár ha az ember nem tudja a nyomait eltüntetni ha valami gond akadna a készülékkel.
Első olvasatra lehet,hogy bonyolultnak tűnik az alkalmazások linkelése kártyára,de azért nem vészes,meg lehet csinálni,de azért pár órát én is utánaolvasgattam mielőtt nekiálltam volna,szeretek ilyenek előtt mindenre felkészülni,nem akkor kapkodni amikor már esetleg valami probléma adódik. -
p@gabi
tag
Bocsi,az előző válaszomból kimaradt,hogy nem igazán értem nálatok ezt a nem akar frissülni dolgot.Nekem miután már visszatettem rá a gyári 4-es droidot is,többször felajánlotta,hogy a rendszer frissíthető a legfrissebb verzióra(persze én nem szeretném újra).Esetleg rá kellene néznetek a beállításokban,hogy lehet e manuálisan rákeresni a frissítésekre,nincs e elállítva vagy kikapcsolva valami.Most fejből nem tudom megmondani,hogy egyáltalán ki lehet e kapcsolni a frissítések keresését,majd ha otthon leszek ránézek és ha találtam valamit a beállításokban szólni fogok.
-
p@gabi
tag
Szerintem ne várjátok rá annyira a frissítést.Nekem annak idején frissült 5-ösre automatikusan,de pár hónapja ment rá vissza a 4-es.Előbb utóbb kevés lesz a belső tárhely(még ha csak a gyerekek játszanak rajta is)és jól fog majd jönni ha lehet az appokat az sd kártyára linkelni,amit 4-esen megtehetsz az 5-ösön nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest