Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirobi
tag
válasz
Laza... #3393 üzenetére
Igazándiból új vagyok a needromon.
Próbáltam a Couco rom scatterjét beletenni a flastoolba de semmi
Azt se tudom angolul mit keressek.
Ahogy kiveszem a szavaitokból annyi kéne, hogy ne Twrp- vel flasheljem a Couco romot, hanem Flashtoolal.
Vagy egy linket adjatok légyszi, vagy ha van leirás irányitsatok oda. Tényleg keresem, de nem lelem. Lehet én megyek el mellette.
Nagyon köszönöm. -
atlitasz
tag
válasz
ferko0726 #3395 üzenetére
Itt van a Cuoco rom scripje látod formázza a system particiot
de Data particiot ugy hagyja ahogy az elözö rom tele írta adatokkal.
ui_print("LENOVO K3 NOTE MARSHMALLOW 6.0");
ui_print("CUSTOM ROM BASED ON STOCK S424");
ui_print("K3 NOTE OFFICIAL ROW v1.24");
ui_print("RELEASE 05 APRIL 2016");
ui_print("CUOCO92");
ui_print("==================================== ");
ui_print();
ui_print();
ui_print("Preparing system partition...");
show_progress(0.500000, 0);
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "0", "/system");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "/system");
ui_print("Installing system...");
package_extract_file("system.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system");
ui_print("Patching kernel...");
show_progress(0.050000, 5);
package_extract_file("boot.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/boot");
assert(run_program("/system/bin/dd", "if=/dev/zero", "of=/proc/driver/mtd_writeable", "bs=3", "count=1"));
ui_print("Patch firmware images...");
package_extract_file("firmware-update/trustzone.bin", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/tee1");
package_extract_file("firmware-update/lk.bin", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/lk");
show_progress(0.200000, 10);
ui_print();
ui_print("Done!");
sleep(10);
ui_print("====================================");
ui_print("ATTENZIONE");
ui_print("Il primo boot è lungo....pazienta!");
ui_print("ATTENTION");
ui_print("First boot takes long...be patient!");
ui_print();
unmount("/system");
ui_print("Cuoco92");Ezért kell Wipe -> Advanced wipe -> Cache ,Data (ezeket pipáld be)
A System particiot pedig aTWRP formázzaén már így csinálom úgy 5 vagy 6 éve a telők amivel mokoltam
Huawei...Zopo....Samsung galaxy s2 duál boot megoldással ..Sony z2...szintén duál boot .....Sony xperia m2...és most a Lenovo k3 note ja és volt egy HTC one x is
[ Szerkesztve ]
-
atlitasz
tag
válasz
ferko0726 #3395 üzenetére
a system particiót a TWRP installáláskor formázza azt tehát nem kell kijelölni
Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Data elég mert a Dalvik Cache a data particióban van tehát ha a
Data particiot bejelölöd akkor a Dalvik Cache is törlödiknem jó a leírás a helyes Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Data
a DATA PARTICIOT AZÉRT KELL MERT HA A TELEPITENDÖ ZIP NEM TARTALMAZ DATA.IMG ÉT AKKOR AZ ELÖZÖ ROM ADATAI OTT MARADNAK ÉS AZNEM KELLEMES MEGLEPETÉSEKET FOG OKOZNI.
NEM KELL HR ez csak akkor kell ha egy már telepített belakott rommal gond van.
Ekkor alapra állitja a romot és kezdheted újra beállitani rajta a dolgaidat.
[ Szerkesztve ]
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
A gyári "hibrid nyelvű" rendszert szeretném lecserélni az MM_6.0_S424_ROW_v1.24_CUOCO92 rom-ra TWRP -vel.
Úgy érzem mindent vágok is egy dolgot leszámítva.
Domino85 oldalán a leírás így szól:
Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Dalvik cache (csak ezeket pipáld be, a többi mellett ne legyen!)A kérdésem csak annyi hogy a system elé nem kel pipa, nem arról szól a dolog hogy a gyárit "legyaluljuk" és helyette egy másik full rom-ot tolunk?
És egy kérdés még.
Rom felrakása előtte és után kel HR ?Köszönöm.
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3386 üzenetére
Az S424 cocuo92 es féle rom jól kezeliaz sd kártyát .
ja meg ha új sd kártyát érzékrl
Az első indításnál mindig fel tesz egy kérdést hogy el akrod é érni az sd kártyát meg hogy adsz e irási engedély hozzá .
ja meg ha új sd kártyát érzékel........
Ha te ezt nem nyugtázod yes szel akkor nem is fogja látni.A Twpr 3.0.0.3 as látja az sd ét?
[ Szerkesztve ]
-
kicsirobi
tag
Sp flashttol-al felraktam a TWRP 3.0.0.3-at ,és utána wipe. Feltettem Couco 424-es romját, és ugyanúgy kéri az sd kártyát ,miközben még benne is van
Tényleg kéne segitség ,ha van esetleg Miskolc, vagy Miskolc közeli kolléga
-
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3381 üzenetére
Szia.Mindent Domino oldaláról szedtem.Azt hiszem ott 2.8.7 van.
-
atlitasz
tag
Felhívom a figyelmeteket hogy az egyik Cucou92 romban azaz TWRP backupos RAW romban az Nvram metés is volt, ez nagy baki mert ha valaki nem figyel oda repül az Imei száma .
Az Nvram meletti kijelölő kockából vegyétek ki a pipát az soha ne legyen kijelőlve.Ja és mindenkinek ajánlom a következőket hogy ne érje meglepetés.
1 teljes mentés a következő particiókról BOOT,NVRAM,UBOOT,PROINFO,PROTECT,
ÉS JÓL RAKJA EL, MENTSE EL .
Ép a fent említett bakik miatt.
Ugyanis minden telefonnak egyedi Nvram adatai vannak,Én mindig bele nézek a telepíteni szánt romba ami ugye zip
A ROW ot meg ugyis kicsomagolom és látom hogy mi is van benne.Mégegyszer erre figyeljetek oda.
Az emlitett Cocuo92 es rom esetében csak a boot.img és a system.img ét tettem fel a többit simán
csak kitöröltem.[ Szerkesztve ]
-
atlitasz
tag
Szerintem is ROM flashelés nélkül is tökéletesen működik.
Amióta meg van a telóm még egyszer sem csináltam ROM flashelést.
Pedig lassan már vagy egy tucat romot kipróbáltam, ha nem többet. -
atlitasz
tag
Megosztok veletek egy kis tapasztalatot , a 3.0 TWRP -t használtam külső usb re mentettem el a backupot.
Közben valamiért visszatettem TWRP 2.8.7 -est és az elmentett rom backupomat akartam visszarakni és
a 2.8.7 -es nem látta a küsö éppen csatlakoztatott usb meghajtómat ,megijedtem most mi van .
Gondoltam egyet viszaraktam a 3-as TWRP -ét és az pedig látta és simán restore a rom backup .
Tehát a 2.8.7-es nem otg-és,ezért nem látja az usb meghajtókat.
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3375 üzenetére
Én A következőkép szoktam eljárni :
1. Az új romot a belsőre másolom /amit telepiteni akarok/ mégpedig a ROM nevü könytárba ezt neked kell megcsinálni .
2. Csinálok az éppen müködő romomról twrp mentést /a mikrosd kártyára/
3. Advanced wipe....System ,Cache, Data ......>Wipe /"ezt a három particiót kell csak!!!-egyébként a felmásolt rom zip is tőrlődik!!!"/
4. Install rom
Reboot és ismerkedem a rommal ,ha nem tettszik akkor
1. Reboot TWRP
2, Advanced wipe....System ,Cache, Data ......>Wipe
2. Restore az éppen elmentett rendszert /a mikrosd kártyáról/
Ha viszont tettszik akkor telepítem az AndroidAssistant app által elmentett kedvelt alkslmazásaimat....
és ha jobb mint az előző rom ,akkor a külső mikrosd kártyáról átmásolom az éppen mentett TWRP romot
a számítógépemre ,és a külső microsd kártyáról hely csinálás végett törlöm.Ha majd kell akkor meg
vissza másolom .megjegyzés :sokat romoltam és a mentéseket nem mindig tudtam visszarakni ,MD5 error miatt ....ezért én
a TWRP beállitásokban a Skip MD5 generation during backup menüpontot bepipáltam.
Azóta minden elmentett romomat vissza tudom gond nélkül rakni a számítógépre átmásoltakból.[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Vázolom kicsirobi helyzetét:
Fel kéne flashelni a telefonjára egy Flashtoolos romot. Ha ez megvan, akkor feltenni Flashtool alól a TWRP-t. Majd az alól wipeolás után egy tiszta telepítést csinálni egy tetszőleges rommal. Javaslom az S424-es Cuoco romot vagy a mostani stabil 6.0 romok valamelyikét.
Mivel nem budapesti, így én nem tudok neki érdemben segíteni. Szóval miskolciak előnyben. MicroSD karija is van már.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
kicsirobi #3373 üzenetére
Akkor - csak hogy világos legyen - mindent wipe-oltál a telefonon és most nem látja a számítógéped a telefon belső tárhelyét? Ha ez a bajod, akkor cserélni kell TWRP-t. Keress olyat, amit SP flashtools-al fel lehet tenni, utána már feltehetsz vmi újabbat. Ha macerásnak tartod, akkor legalább egy telepítés erejéig szerezz egy SD kártyát - amúgy ez a későbbiekben is jó lehet.
-
SutPet
aktív tag
Köszönöm szépen a helpeket, sikerült felrakni a couco féle 424-es romot. Közben akadt 1-2 kérdésem.
1, Ami a gyári csájna-angol-magyar romban volt lockscreen ami váltogatja automatikusan a lockscreen hátterét valahonnan le lehet szedni? (asszonynak az tetszik, nincs mit tenni...)
2, Van még valami amit érdemes feltenni a rom után?
3, melyik kamera appot ajánljátok mert a gyárival szerintem eléggé gyatra képeket lő ahhoz képest amiket láttam itt a fórumban. -
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3372 üzenetére
Nincs benne SD
De amit már irtak, hogy sajnos wipe-oltam minden tárhelyet( leirás alapján csináltam ), és ezután nem találja a belső tárhelyet, de van. És nem találom a megoldást, hogy hogy lehetne visszahozni.
-
kicsirobi
tag
Na megjött a telefon, fel is raktam Cuco-t a (legújabbat), viszont a tárhelyemet nem látom sehogysem.
Szabad még 8 gb, de a se a gépen nem látom ,se a telefonon nem látom a cuccokat amiket elvileg gépről rámásolok.A kamera is SD kártyáért sikít. Az egyik felhasználó írta ,hogy wipe-olt mindent Sd kivételével.Lehet az a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm -
SutPet
aktív tag
tudom belső memóriából is telepíteni a romot vagy mindenképp kell az sd? naná hogy nincs kéznél egyse... :S
-
lukacsjeno
tag
-
fehermokus
aktív tag
válasz
lukacsjeno #3360 üzenetére
Ha TWRP-t használsz nem kell átnevezni a ROM-ot, vagy firmware-t - ahogy jobban tetszik. Először az SD kártyára kell felmásolni a telepíteni kívánt firmware-t. Utána hard reset és TWRP alól futtatod a Wipe/Advanceed wipe/ Dalvik, System, Cache, Data, Internal Storage. Ekkor legyalultad az egész gépet, jöhet a telepítés. Install/ alul kiválasztod a Select Storage menüpontból az SD kártyát és kiválasztod a telepíteni kívánt programot/firmware-t. Továbbiakban követed a kiírásokat, majd a végén újraindítod a telefont. Az első indítás kb. 3 percet vesz igénybe. Amikor bejött a rendszer minden pontra értelmesen válaszolsz, nem ugrassz át egyet sem. Mikor ezzel megvagy, akkor a megkeresed a System Update programot és futtatod. És lám megy az OTA.
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #3360 üzenetére
Első lépés, felejtsd el a gyári (kaka) recovery-t és tegyed fel a TWRP 2.8.7 verziót. Ezután másold fel a microSD kártyád vagy a telefon belső tárhelyének a gyökér mappájába a feltenni kívánt rom zip-jét. Majd a szokásos wipe-olás után TWRP alól felinstallálhatod az akár kiskutyafaxa.zip-re is átnevezett romot.
Valaki ha kérhetem lépne a Témaösszefoglaló megszületésének érdekében. Sajna én "damned" vagyok a PH körében. Szóval ha én csiripelek ezügyben, akkor is kibannolnak pár napra.
-
lukacsjeno
tag
Sziasztok.
Bocsánat, de az előző hsz-emet fogom most kicsit meghazuttolni, de az lenne a kérdésem, hogy a CUOCO92 féle S424 ROM-ot át kell nevezni update.zip-re, és úgy telepíteni TWRP alól, vagy szimplán csak felmásolom a letöltött zip-et, csinálok egy wipe resetet, és update? A másik kérdésem, hogy az OTA frissítések települni fognak a TWRP recoveryvel is (egyáltalán jönnek rá OTA frissítések), mert ami most van fent rom nekem AIO.5M.ROW.LWG.M.V10 2010/02/26, az csak a gyári lenovos recoverivel hajlandó frissíteni az OTA-kat.
Köszi előre is, és elnézést, hogy nem olvasok vissza most én sem, de itt több kérdés merült fel most egyszerre. -
vico03
tag
Sziasztok!
Mai napon szert tettem egy Lenovo K3 Note készülékre.
Kínából származik a termék, kb. 1 éves, jelenleg a gyári rendszer van rajta.
Segítségeteket szeretném kérni hogy jelenleg melyik a leghasználhatóbb, lejobban optimalizált közel 100% -ban magyar nyelvű rom, honnan lehet letölteni illetve mi a telepítés pontos menete, mikre érdemes odafigyelni?
Köszönöm szépen előre is! -
SutPet
aktív tag
bocsánat a csodás helyesírásomért csak melóból telefonról gyorsan nehéz
-
SutPet
aktív tag
Ma megérkezett a teló, olyan kérdésem lenne hogy honnan vagy egyáltalán van eg yolyan official gyári rom ami legfrisebb és magyar? mert ami rajta van jópár csájníz üzenetet ír ki néha a teló
-
yanpec
aktív tag
Nektek is elodordul az hogy nem tudtok ekezetes betuket irni mert nem erzekli a folyamaos nyomast a kijelzo?
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3341 üzenetére
Az Aliexpress-től sem érdemes nagyon tartani, ha vannak bejáratott és tényleg megbízható boltok rajta (lásd Ga Ga Mart és még tudnék írni vagy 10-et, de nem ide tartozik). De tény, hogy fenntartásokkal kell kezelni. Gearbest EU raktárban is sokszor akciózzák a K3 Note-ot. A B20 ügyében indult petíció, ám a megfogalmazása kicsit erős, de reméljük eléri a kívánt hatást a gyártónál. A K3 Note ugyan tepsi, de lapos tepsi. Azaz vékony, így elég érdekes fogni elsőre.
Más: Az egy hete érkezett "Nillkin" Frosted Shield tokom máris törik a sarkoknál. No ezért nem szoktam "confirm"-olni azt hogy megjött, rögtön. Sajna ennél viszont lejárt az idő, így bexoptam vele. Eddig 3 különböző eladótól vett Nillkin, 3 hamis/törött. Qrva jó.
-
siskad
őstag
Szerintetek várhatunk 6.0 alapú MIUI-t K3 Note-ra?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Dominó85 #3318 üzenetére
Lassúság még nem lenne gond, inkább az, hogy ha rászámolod a sarcot, marad 20 USD difi az EU meg a kínai raktár között. Ali-ról nem próbálkoznék, minideal-on kívül más, bevállt kínai forrásom nincs. SPEMall-al még kacérkodnék, pláne ha lenne EU-s garanciájuk Lenovo-ra, de csak Xiaomiknál láttam ezt a lehetőséget.
Lassan kell vennem valamit, mert szegény P770-et nem ártana nyugdíjba küldeni. Nagyjából a körvonalak is adottak. Ha nagyon zorallra kell vennem a büdzsét, 150 USD alatt csak a K3 Note marad, B20 nélkül, bár egy kicsit tartok a méretétől, vagy a THL 2015A / ZOPO Hero 1 B20-al. A kompaktabb 5"-os jobban passzol a kézméretemhez, ellenben az orvosi rendelőkben, 4.5"-on átolvasgatott fél napok miatt erősen gondolkodok a nagyobb kijelzőn. Ráadásul B20 ide vagy oda, a K3 Note kamerája mindent visz ebben a kategóriában. Nehéz ügy...
Ha valami isteni csoda folytán mégis el tudnék b***ni magamra 200-240 USD-t, akkor Xiaomi Redmi 3s / Note 3 Pro, vagy Lenove Vibe Shot, ha jól beakciózzák. Sajna ezen a vonalon B20 alternatívát nem találtam, bár a Vibe Shotot SPEmallon azzal írták, de megerősítést még nem kaptam tőlük.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen stabil SW van a telefonhoz? Nekem még a MIUI 5.11.26 van a telefonomon. Igazából nincs vele gondom csak borzalmas képeket készít, a másik dolog, hogy olvastam itt a T3 ról esetleg aki vásárolt és simán megkapta linkelhetné az eladót.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
lukacsjeno #3337 üzenetére
A hozászolások utolsó lapján van egy Google Drive letöltés ott ráadásul rögtön az S424 V1.24-es verziót is le lehet tölteni.
[Couco92 S424 V1.24] -
Dominó85
addikt
-
kicsirobi
tag
Sziasztok. Elvileg már az országban van a telefon. Olyan romnak a linkje kéne nekem ami tuti jó a t3s verzióhoz,persze úgy hogy a t50 és legyen vagy mi :-) Bocsi de izgulok hogy milyen lesz :-)
-
yanpec
aktív tag
Szevasztok
Bocs egy kicsit kèstem a linkel.
[link]Korrekt ès gyors eladó, kevesebb mint 2 hèt alatt itt volt.
-
Dominó85
addikt
Erről a mondatról a Vaskabátok film Bekéne Tóni nevű karaktere jutott eszembe.
Rendőrörs, telefon cseng, rendőr felveszi:
- jónapot miben segíthetek
- hát elveszett a libám
- értem és önt hogy hívják?
- hát Tóni.
- na de milyen Tóni?
- há' Bekéne...
- Be kéne, mi? Paraszt!Telefon lecsap, kövi jelenet:
- nos Mr. Tóni hol lehet az a liba?
- há' igazából nem is liba az, hanem hattyú.Engem is érdekelne a link.
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
Meglehetősen jobb ez a 3500mAh akku. MIUI van fent 53%n van az akku. ès 2 óra 15 percen áll a kijelzőidő folyamatos wifi mellett, ès ebben 1 óra youtube is van. Simán hozná 6.0n a 5-6 órás átlagot.
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Valahol olvastam, hogy van olyan lehetősèg hogy 2 rendszer legyen a telón ès indításnál lehet választani melyik töltődjön be. Tud esetleg valaki erről èrdemi infotmációt? Mert ha lehetsèges akkor feltennèk egy MIUIT fotózáshoz, meg egy s424 6.0 -s romot mindennapi használatra.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3315 üzenetére
EU raktáron kívül lassabb postával 100USD több boltban is a T3S modell. Annyi az egész, hogy a T5 sorozatgyártása leállt és elindult egy ój gyártósor, amin a K3 Note a T3S típusjelzést kapja. A másik apró eltérés, hogy a T3S gyárilag TD-LTE romot kap, amin egy romcsere után az FDD-LTE sávok is aktívak lesznek. Azaz nincsenek letiltva (a B20-on kívül persze).
Esperes90
Jó az a rom, nem feltétlen kell frissítgetni. Van amikor kimondottan előhöz más hibákat egy update.Needromon lehet megtalálod az update zip-et a Cuoco92 S422-es linkje alatt.
[ Szerkesztve ]
-
esperes90
csendes tag
Sziasztok!
Van egy T3S készülékem, amelyre ezt a romot tettem fel: K3_NOTE_MM_6.0_S422_ROW_v1.19_CUOCO92. A telefon jelzi, hogy van frissítés hozzá, viszont amikor le akarom tölteni, akkor csak egy 1 Mb-os zip-et tölt le. Valahonnan manuálisan le lehet tölteni ezt a frissítést (pl. needrom)?
-
siskad
őstag
válasz
Atomcsirke #3315 üzenetére
Én úgy tudom nincs.
-
Atomcsirke
aktív tag
A K50-T5 és a K50-T3S között semmilyen hardveres eltérés nincs? Meresztem a szememet az adatlapokon, de semmit nem veszek észre. Gearbest, Minideal EU raktárban most 146 USD a kicsike.
-
yanpec
aktív tag
Megèrkezett a 3500mAh akkumulátor. Be is raktam 70%n van. Èjszaka feltöltöm aztán kiderül mit mutat. De nem LI-polymer hanem LI-ion.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3311 üzenetére
Köszi, akkor teszem is fel!
-
fehermokus
aktív tag
-
cs.lev
tag
Nekem meg a regebbi MIUI van, ami a 6.1.21-s utolso OTA-val fut. Nekem mai tokeletes ez a ROM, de a calendar szar csak, nem syncronizal, azaz csinal valamit (nincs sync error uzenet), de nem tolt le semmilyen ujabb bejegyzest.
Nalam az alabbi battery adatok vannak:
1 nap 10 oraja megy es
1 nap 17 ora van vissza (ritkan hasznalok mobilnetet, amugy altalanos a hasznalatom a telefonnal - nem jatszok rajta, de azert nem is standby egesz nap)kijelzo: 28%
WLAN:23%
cell standby: 19%
Idle: 16% -
Toth_Jani
őstag
-
yanpec
aktív tag
Ez abszolút nem normális. De ne is nèzd a statisztikát mert baromságot ír. Nekem 66%n van az akku. ès 2,5 óra kèpernyőidőt ír, ami ha igaz lenne akkor vernè a 6.0 romokat.
De az is igaz, hogy minden programot ami nem kell korlátoztam ha lekapcsolom a kijelzőt, sőt az internethozzáfèrèseket is beállítottam rendesen.
De ez a MIUI azt kell mondjam tökèletes, nem is fogok váltani.
-
siskad
őstag
MIUI rommal ez mennyire normális: Kijelzőidő 1ó 53p, telefon tétlen 13ó 11p, akku: 35%?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GTA V
- Politika
- További aktív témák...