Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
válasz
fejesg2 #5546 üzenetére
Működik az, csak írtam, hogy a legfrissebb, de minimum 3.1.x-es TWRP kell hozzá, és a telepítés után még a Recoveryből le kell futtatni a SuperSU 2.82-es csomagot is, amit le kell tölteni, és rámásolni az sd-re. Ezután mehet a reboot. Ezeket direkt kihangsúlyoztam a telepítés lépéseinél. Linket most nem tudok küldeni, de a needrom.com oldalon biztos találsz.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
fejesg2 #5539 üzenetére
Ezen a linken a legalsó, a 20180421-es [link]
A menete pedig ez:
Rom, gapps, és SuperSU 2.82 letöltés. Gapps-ot az opengapps.org oldalról az ARM64 Android 8.1, és Pico (én ezt szoktam)
Flash with the latest TWRP (Én a 3.2.1.0 verziót használom)
1. Factory reset (Data, System, Cache, Dalvik Cache) az Internal Sorage-ot csak akkor, ha most MIUI v. EMUI rom van fent.
2. Flash ROM
3. Flash SuperSU (tested ver.2.82)
4. Flash Gapps
5. Reboot
-
lukacsjeno
tag
válasz
fejesg2 #5537 üzenetére
Napi használatra nem rossz. Értesítések nem késnek, GPS is jó. Annyit észrevettem, de ezt le is írtam, hogy minden (na jó, majdnem minden) Waze indítás előtt rebootolni kelle a telót, mert nem talál hálózatot. De nem GPS-t, hanem mobilhálózatot, így nem tudja kikalkulálni az érkezési időt. De a navi ettől még megy, és pontos is a pozíció meghatározása. Lehet, hogy ezeken kívül vannak még hibái, de mivel minden ember más-más célokra használja, nás-más appokat használ, így minden bugrról nem tudok beszámolni, csak amiket én észrevettem.
-
lukacsjeno
tag
Sziasztok!
Na, közben kiadtak 1 hétre rá egy újabb Lineage-15.1 verziót, ez a 20180421-es, és ebben már orvosolták ezt a jelenséget amit korábban írtam:
"Gyártói kép eltérés észlelve. Ez jellemzően azt jelenti, hogy a gyártói kép elavult. Ellenőrizze, hogy a gyártói képe megfelel ennek: OPM2 171019.029"A bluetooth kihangosító hibára meg azt írják mindenhol, hogy ismert a hiba. Beljebb nem vagyok vele, mert kijavítva meg nincs
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Hali! Mivel Magyarországon nem forgalmazzák ezt a készüléket, nekem úgy vállalata el a szervíz, hogy ha viszem az alkatrészt. Szóval alin rendeltem kb 3 dollárért jack aljzatot, bevittem és kicserélték. Én személy szerint Érden a Stop Shop-ban lévő GSM expressznél csináltattam meg, kb 40-45 percet kellett várnom rá.
Ja, és a 3 dollárért rendelt csomagban 2 jack aljzat volt, így van egy tartalékom is
Innen vettem: [link] -
lukacsjeno
tag
Sziasztok! Felraktam a daniel_hk féle legfrisebb Lineage-15.1-20180413-UNOFFICIAL-aio_otfp verziót. Szüz install volt, minden reset/wipe ami kell megtörtént előtte. Bebootolás végén ezt írja ki a rendszer:
Gyártói kép eltérés észlelve. Ez jellemzően azt jelenti, hogy a gyártói kép elavult. Ellenőrizze, hogy a gyártói képe megfelel ennek: OPM2 171019.029
Ez mit jelent pontosan? Az alap 8.1-es rendszer lenne elavult? Megnéztem a beállításoknál a telefon infót, a build számnál ez szerepel:
lineage_aio_otfp-userdebug 8.1.0 OPM2 171019.029 41cf9bb769 test-keys.Ez alapján én úgy gondolom, hogy a rendszer build verziója megfelelő. Találkozott már más is ezzel a jelenséggel?
Egyúttal kérdezem, hogy a szintén daniel_hk féle Omni ROM-ot használja valaki? Ha igen mi a tapasztalat?
Lehet lecserélném a Lineag-et, mert van pár dolog ami még mindig nincs javítva. A legzavaróbb, hogy a bluetooth kihangosító, és headset sem működik, nem teszi rá ki a hangot, és nem is hallani amit én mondok.
Egyéb multimedias dolgok azok frankón szólnak a headseten is, és a kihangosítón is, tehát nem a bluetooth driver szerintem a hibás. Bár a tárcsázót is lecseréltem már másikra, hátha az bugos, de másikkal is ua. a helyzet. Esetleg valakinek ötlet? Előre is köszi a segítségeteket. -
lukacsjeno
tag
válasz
kerjefliki #5529 üzenetére
Hali! Másold fel az SD-re az S433 romot, majd reboot recovery módban. Wipe: Data, Cache, Dalvik cache, és System, és utána installáld az új romot. Érdemes a legfrissebb TWRP-t használni, de 3.x.felettit legalább.
Bugok nem nagyon vannak, legalábbis semmivel sem több mint az S424-ben. Ez a ROM még 6-os androidra alapul, de még mindig az egyik legstabilabb. -
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #5507 üzenetére
Szia!
Annyira nem vagyok nagy romcserélő, bár kétség kívül próbáltam már párat. Eddig a Cuoco92 féle S433 jött be legjobban, ami még 6.0 Androidra alapul. Elég stabil, sok mindent tud, és szerintem az akksit is elég jól kezeli. Éjszakai merülésről nem nagyon van tapasztalatom, mert én szinte minden éjjel felrakom töltőre, akár hány %-on van este. De tudom ajánlani neked Domino85-öt, akinek több tapasztalata van a különféle romokkal. Szerintem próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot, biztos tud hasznos tanácsot adni.
Cuoco ROM itt van: [link][ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #5503 üzenetére
Én már minimum egy 7-es alapú MIUI-t raknék fel, ha felraknék. Tapasztalatom nincs vele, mert nem használtam soha, de arra figyelj ha felrakod, hogy ha most nem MIUI rendszered van fent, akkor a TWRP-ben a system-et is töröld, ne csak a cache, dalvik cache, és data adatokat. Értelem szerűen így a teljes belső tároló törölve lesz, így a telepítendő rom-ot az sd-re másold fel, és onnan telepítsd.
-
lukacsjeno
tag
válasz
NorBEE300 #5500 üzenetére
Ott van leírásában a pontos install:
1. Factory reset
2. Flash ROM
3. Flash SuperSU (tested ver.2.82)
4. Reboot and setup wifi
5. Flash Gapps (can't test)
De én várnék még a következő frissítéssel ebből a lineage os stable verzióból. Én felraktam 1-2 hete, az elején nem tapasztaltam hibát, de most hogy már nyúzom egy ideje, azért vannak FC-zések, és waze navinál pl sokszor elveszti a hálózatot. GPS-része megy, de amit a mobilnetről kellene letöltenie, az időnként megáll, és keresi a hálózatot. Ilyenkor csak a teló reinstall segít.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
fejesg2 #5489 üzenetére
Hát ez relatív. Akku, sebesség, stabilitás? Én nem vagyok az a telefonnyúzós fajta, mondhatni átlagos felhasználó vagyok. Telefonálás, face, néha böngészés, navigáció. Játékból is csak max szókereső nagy ritkán, de combosabb game-kat nem játszok. Szerintem ez a készülék nem is erre való. 3 napja nyúzom az Oreot, eddig nem találtam hibát. Sebességben kb. olyan mint a 7.1.1, talán enyhén gyorsabb (de lehet, hogy ez a friss install miatt van), akkuidő megfelelő, de erről majd később nyilatkozok, mert hétvégén minimálisat használom a telót. Hétköznap reggel 5-kor már lehúzom a töltőről, és este 8 felé dugom rá, és akkor több a telefonálás is, meg a navi is. Szóval majd később lesz több tapasztalat. Ma 24 %-ot merült 1 óra képernyőhasználattal 11 óra alatt. Amikre én használom, arra stabilan jó. Wifit nem dobálja, stabil, appok nem fc-znek, laggolást nem tapasztaltam még. Kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Tegnap jelent Meg a daniel_hk féle első stabil Lineage OS 8.1.0 verziója. Ma felraktam, 4-5 órája nyúzom, eddig minden ok rajta. Kezdem belakni :-) Ha lesz több tapasztalat, majd megírom.
[link][ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
NorBEE300 #5469 üzenetére
Ha már ennyi mindent kipróbáltál, akkor én arra tudok csak tippelni, hogy vagy a ram, vagy a belső tárhely kezdi megadni magát, netán CPU hiba. Mindenképp hardveres hibára tudok tippelni sajnos. Én is 23 hónapja nyüstölöm, és elég sokat cserélgettem romokat, kísérletezgettem, de lekopogom, még mindig meg vagyok elégedve a készülékkel. Jelenleg, egy épkézláb Orio-t várok rá, mert eddig még csak nagyon béták vannak. 7.1.2 Lineage OS-re is csak fél éve álltam át kb. A Cuoco92 S433 kicsit jobb volt, és többet is tudott, de már nem akarok downgradelni. Szerettem benne pedig, hogy a 2 sim-hez külön csengőhangot lehetett beállítani. Ezt a Lineage nem tudja pl. Pozitív viszont, hogy ha indítok egy waze-t, akkor automatikusan bekapcsolja gps-t, és kilépéskor meg ki. Na, de ez csak az én sztorim, ez már nem kötődik a Te problémádhoz, csak azért írtam le, hogy ha valaki esetleg tud már valami stabil Oreiot ami magyar, és 90%-ban hibamentes, akkor ne fogja vissza magát, és linkelje be. Köszönöm.
-
lukacsjeno
tag
válasz
st3v3np3t3r #5384 üzenetére
Köszönöm azért, de idő közben privátban beszélgettem Domino85-el, és mondta, hogy az XDA-n olvasta, hogy állítólag szept. végén lesz a K3 Note-hoz hivatalos 7.1.1 rom.
Így nem túrom tovább a needromot, hanem várok szept. végéig, és bízok benne, hogy valóban kijön a nougat.
-
lukacsjeno
tag
válasz
st3v3np3t3r #5381 üzenetére
El tudnád küldeni annak a rom-nak a linkjét (vagy ha nincs meg, akkor csak a rom fájlnevét), amit Te raktál fel, és volt benne magyar nyelv? Én a needrom-ról vadászgattam le párat, többek közt az RR-ből is a régebbit 5.8.3-at. Gapps csomag az jó lehet hozzá ami a Lineage-hez van, vagy van valami sajátja az RR-nek?
-
lukacsjeno
tag
válasz
st3v3np3t3r #5378 üzenetére
Na, felment a régebbi, de ebben sincs magyar nyelv, és gapps se
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
st3v3np3t3r #5378 üzenetére
Köszi, most egy régebbi elkezdett települni. Gapps kell hozzá?
-
lukacsjeno
tag
Sziasztok! Van már valami épkézláb, magyarul tudó 7.x-es rom, ami nincs tele hibával, és TWRP alól lehet telepíteni? Az sem hátrány, ha benne van a gapps is, de mondjuk ezt még megoldom. 3.1.1.3-as TWRP van fent. Eddig egyedül a Carbon romot tudtam felrakni, de az csak angol nyelvű. A Lineage OS az látszatra felment, de reboot után csak lenovo felirat. Ezután recoveryben ránéztem, és tök üres volt a rendszerpartíció.
Javasolták ezután a Resurrection Remix 5.8.3 ROM-ot, az meg ezzel a hibával fel sem települ: az updater folyamat véget ért az alábbi hibával: 7. Jó lenne már valami kiforrot 7-es rom, ami kb. van olyan jó, mint a Cuoco féle Marsmellow. Tud valaki ilyet? Köszi. -
lukacsjeno
tag
Szia! Igen, az én tudomásom szerint is, tavasszal jön rá a hivatalos 7-es droid.
Én inkább türelmes leszek addig, mert 2-3 needromost kipróbáltam, de
kudarcba fulladtam mindegyikkel.
Még szerencse, hogy TWRP-m van, és minden nougatpróba előtt csináltam
egy full twrp backupot, és fél óra múlva már vissza is álltam a régi kerékvágásba.BUÉK mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Tudomásom szerint szoftveresen nincs rá lehetőség. Van olyan rom amelyiknél ez erőteljesebben jelentkezik, van amelyiknél kevésbé, de sajnos nem új keletű a probléma. Egész odáig én sem hittem el, amíg csak az enyémet használtam, mert nálam teljesen jó szintén Cuoco S427 alatt. Aztán mikor már kellő képpen éreztem magamon, hogy gond nélkül tudok ROM-okat cserélgetni, és ismerem már annyira a készüléket, vállaltam másoknak, hogy segítek, és a gyári kínai ROM halmazt lecserélem. Na ekkor már bele-bele futottam olyan készülékbe amelyiknél jelentkezett ez a hiba. Gondolom ez valami olyan típushiba lehet, ami bizonyos időszakban gyártott kijelzőkre jellemző, mert nem minden készüléknél jelentkezik. Szerintem az elején jöttek ki ilyen hibával készülékek, mert leginkább olyanoknál tapasztaltam, akik másfél éve vették a készüléket. Szerintem Te pont egy olyan kijelzőbe futhattál most bele, amit még az elején gyártottak.
Nekem ez a véleményem, és tapasztalatom, de ha valaki máshogy látja, akkor írja meg. -
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4605 üzenetére
Hányas TWRP van a telódon? De ha az advancedbe belemész, akkor ott lehet választani, hogy mit wipeoljon. Azért Advanced. Lenni kell, keresd csak.
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4603 üzenetére
Advanced, és ott pipáld be a korábban mondottakat. És ahogy írták utánam, ha a Data wipe-ot bepipálod, akkor a Dalvik cache-t nem kell, mert a data azt is törli. Szóval Cache és data. Ezeket pipáld be.
-
lukacsjeno
tag
válasz
Szabóka #4601 üzenetére
Nem feltörni kell, hanem ROM-ot cserélni. Számtalan ROM létezik, a legjobbak, és legstabilabbak Domino drive-jában megtalálhatóak. Mind a TWRP, mind a Flash Tools alól telepíthetőek. Hozzájuk a telepítési leírás pedig a blogjában olvasható. Én javaslom is amúgy a gyári kínai ROM lecserélését egy custom ROM-ra, mert egyrészt van magyar nyelv, másrészt nincs tele a sok kínai szeméttel. Nem egy ördöngősség megcsinálni, csak oda kell figyelni a lépésekre.De ha nem mersz nekiállni, akkor keress meg privátban. Hétköznap 8 és du. 4 között Bp.-n a Duna Pláza környékén dolgozok. Ha elhozod szívesen megcsinálom. Ha van 1 órád, akár meg is várhatod, vagy ha tudod nélkülözni, akkor másnap visszajössz érte. Mindenképpen egyeztessünk, ha ezt választod.
-
lukacsjeno
tag
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4595 üzenetére
Semmit nem kell az SD-re másolni. Belépsz ahogy írtad a TWRP-be hangerő fel-le+bekapcs egyszerre, rezzenéskor elenged. A TWRP főmenüjében kiválasztod a wipe menüpontot, és azon belül a leírt opciókat bepipálod. Ha kész reboot. Ha nem indulna hosszú percekig, akkor kikapcs, akksi ki, majd 10 mp után be, és újra boot. Ha ez nem oldja meg, akkor kellene megpróbálni az S433 ROM felrakását Flash Tools alól. Domino drive-jában ott van, a leírás pedig a blogjában.
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4590 üzenetére
Esetleg most meg lehetne próbálni egy S433 romot felhúzni Flash Tools alól. Domino85 drive-jában fent van.
Vagy még mielőtt nekiesel a romcserének, esetleg a mostanin csinálhatnál TWRP alól egy wipe-ot.
A Dalvik cache, Data, és a Cache opciókat pipáld be. -
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4586 üzenetére
Ezt a biztonsági funkciót amúgy csak a 6-os androidnál vezették be. Nincs mit, amúgy
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4584 üzenetére
Ezért mondtam, hogy keresd fel az eladót, és csinálja meg azt amit előbb írtam. Jelenleg még ő a tulaj, az ő google fiókjához van rendelve a teló.
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4582 üzenetére
Valszeg az a probléma, hogy az előző tulaj nem lépett ki a google fiókjából, csak felhúzta újra a ROM-ot.
Ilyen esetben keresd fel az eladót, és a saját google accountjában egy pc-n bejelentkezve le tudja választani a fiókjához társított eszközt.
https://security.google.com Eszköztevékenységek és értesítések menüpont, Legutóbb használt eszközök résznél eszközök áttekintése, és ott a nem használt eszközöknél az eltávolításra klikkelve tudja ezt megtenni.
De ahogy írtam, ezt csak az előző tulaj tudja megtenni az ő saját google fiókjában.[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4566 üzenetére
A Wipe úgy volt, ahogy írja. Csak cache, dalvik cache, és data. System az nem. Nyilván az Internal storage-ot sem töröltem, és az USB OTG-t sem, de azt nem is használom. Az SD kártya csak úgy volt belakott, hogy adatok voltak rajta, appok nem. Én mindent a belsőre teszek, mert sokmindent nem használok, és elfér. Szóval az SD-n pár fotó volt, egy TWRP mentés az előző rendszerről, és a Nougat telepítő zippje, meg a gapps zip.
De az első bootnál már kiírta, hogy helyezzen be SIM-kártyát, holott mindkettő foglalatban volt.[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
Turcy086 #4563 üzenetére
Most már tapasztalatból mondom, mert felraktam, hogy a K3 Note-hoz ez a rom nem jó.
Nem kezeli le a SIM kártyákat. A7000 modellekhez készülhetett, mert azt írja ki, hogy üdvözli az A7000 készüléke. Magyar nyelve van benne, de a google appok leállnak már wifi kapcsolódás után. Szóval még ez sem az igazi. A7000-hez lehet, hogy jó, de K3 Note-hoz kaki. -
lukacsjeno
tag
Köszi, de mivel nem az én telóm, így nem tudok az illető fiókjába belépni, és eltávolítani. Én csak raktam rá 1 friss Couco S427-es ROM-ot, és a saját google fiókommal akartam letesztelni, de nem lehet, csak a korábban hozzárendelt google fiókkal. De, nem nagy gond, mert visszaadom a tulajnak, és akkor ő majd a sajátjával be fog tudni lépni.
-
lukacsjeno
tag
Köszi, de akkor ez már bukta. Valakinek csináltam a telóját, de kijelentkezéssel nem foglalkoztam, csak egyből gyalu, és fel a Cuoco ROM. De végülis mindegy, mert az illető fogja újra használni, csak gondoltam belépek, és megnézem, hogy minden fasza-e. Bár mi lehetne rossz, ha már idáig elmegy :-)
De mindenesetre ezt jó tudni, köszi az infót még egyszer :-)[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Sziasztok!
Abban segítsen nekem valaki, hogy ha felteszek egy tök csupasz telóra 1 Cuoco S427 ROM-ot, akkor az első indulásnál miért csak a korábban már használt gmail fiókkal lehet rá belépni? Ez egész addig nem gond, amíg a sajátommal csinálom, de mi van, ha eladom a telót pl, akkor más hogyan tud belépni a saját gmail fiókjával rá.
Egész pontosan azt írja ki, hogy az eszköz visszaállítása megtörtént. A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google fiókkal, amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön.
Valakinek valami ötlet van erre, hogy másik google fiókkal hogy lehet belépni?
Előre is köszönöm. -
lukacsjeno
tag
válasz
Terra86 #4354 üzenetére
Köszönöm szépen. Sikerült felraknom, de le is törlöm valószinüleg, mert csináltam vele 1 képet, és ugyanarról a témáról csináltam a Camera FV5-el, és semmi különbséget nem vettem észre. Egyformán jó mindegyik kép.
De azért 1 misét megért, bár nem volt gondom korábban sem a kamerámmal, csak kíváncsiságból próbálgatok többfélét -
lukacsjeno
tag
válasz
MMakino #4313 üzenetére
Szia!
Lehet mindkettő az oka. Ha mondjuk mindenkinél akinél jelentkezik ez a hiba, és ugyanazzal a ROM-al csinálja, akkor van némi sansz rá, hogy szoftveres a gond. Bár nem írtad, hogy milyen romot használsz, Én mindenképpen megpróbálnék feltenni egy Cuoco92 féle S427-es romot TWRP alól.
Ha hardveres a gond, akkor szervizben nem hinném, hogy tudnak segíteni, mivel ez a készülék mo.-n nem forgalmazott. Talán akkor, ha saját magad beszerzed valahonnan az alkatrészt, akkor esetleg ha beviszed megcsinálják. Nem néztem még utána, hogy kapható-e, és ha igen mennyiért ez az elem, de gyanítom, hogy egyben van az alaplappal (ez csak kósza sacc). Eddig akinél előjött, mindenkinél a szoftveres (appos) megoldást javasoltam, van 1 ami viszonylag elég jól testre szabható Simple control a neve. -
lukacsjeno
tag
válasz
Gézengúz #4302 üzenetére
Nem kifejezetten a 2G szívja, hanem az, hogy a 2 sim folyamatosan fent lóg a gsm hálózaton.
De had kérdezzek már egyet? Miért izgat ennyire ez az akksi merülés? Ahogy kivettem nem annyira drasztikus,
mert 2 óra alatt 1%-ot merül, ahogy korábbi postotban írtad. 1 napot tehát bőven elmegy, vagy nem? Én sosem értettem mikor valaki ilyen mélységekben figyel 1 telcsit. Oké, hogy fontos az akkuidő, de most 1%, 2% a merülés, nem tök mind1? Nekem mindig csak az számított, hogy 1 napot kényelmesen menjen el (annyit meg bőségesen elmegy), aztán éjjel meg úgyis rádugom a töltőre. Még csak azt sem nézem, hogy 25%-on van, vagy 50%-on mikor este elkezdem tölteni. Vagy mit szeretnél elérni, 3 napos üzemidőt? Ezt most frankón kérdezem, és nem piszkálódásból, csak tényleg nem értem, hogy ilyen apró részletek miért fontosak? Mert, ha 2-3 óra alatt felére merülne hozzáérés nélkül az akku, akkor én is azt gondolom, hogy ez nem normális dolog, és járjunk utána, de 1-2 %-oknál tényleg nem látom értelmét.[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4273 üzenetére
Ha az általam linkelt needromos MIU romot csókoltatod, akkor csak jelzem, hogy onnan szedtem le.
Csak mivel minden tizedikre töltötte be a linket, ezért 1X leszedtem, és átraktam a saját driveomba.
Ami okozhatja az eltérést, hogy a needromon is van több miui 8 v6.9.1 rom fent.
Az egyiiknél átirányított 1 drive-ra, és onnan szedtem le. Lehet, hogy nem ua. volt, mint ami előtte be lett linkelve, de onnan származik az tuti.
Azt hiszem ez volt amit nagy nehezen leszedtem, és átraktam magamhoz.
[link][ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Szerintem első körben próbálj meg 1 gyári beállítás visszaállítást. Nekem ugyanez volt, a problémám, és ez megoldotta. Persze előtte ments mindent, mert elvesznek a dolgok. Appokra az Android assistantot javaslom, kontaktokra meg a google szinkronizálást.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Hali!
Fent van már vagy 526X, csak vissza kell olvasni a fórumban, és megtalálod. Meg létezik a needrom.com nevű oldal is, ott is fent van. Ne szemeteljük már tele 1000 ugyanolyan HSZ-el a fórumot, csak mert valaki lusta visszatekerni. Már így is kezd eléggé káoszos lenni a fórum.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4043 üzenetére
Ez esetben elnézést, ha olyan oka van.
-
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4040 üzenetére
Akkor hogy kapcsolod be meg ki a telót?
De ha neked az kényelmesebb, hogy a beszélgetés alatt
folyamat arra figyelsz, hogy nyomva tartsd a kijelzőt, hát szíved joga.
Én amúgy is úgy fogom beszélgetéskor a telót, hogy az ujjam óhatatlanul is,
de rajta van a bekapcsológombon. Semeddig nem tart rányomni egyet,
ha vége a beszélgetésnek.
Próbáld meg esetleg 1 másik rommal, hogy érdemben is vhozzászóljak.[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4028 üzenetére
Olvass vissza Dominó
Csak hülyülök, persze, de a korábbi romoknál a
MIUI-nak mondták, hogy jó a kamerája.
A magyar nyelvről nincs tapasztalatom, mert én
csak a Cuoco 424-est használtam, és használom most is,
de abban szinte csak a Cuoco féle plusz dolgok nem magyarok.
Amúgy nekem ennek a ROM-nak a kamerájával sincs gondom. -
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4026 üzenetére
Elvileg ha elemeled a füledtől, akkor fel kéne ébredni a kijelzőnek, de ha valamiért ez nem működik ,akkor a beállítások/hívásbeállításoknál kapcsold ki a közelségérzékelőt. Igaz akkor végig feloldva marad a kijelző a beszélgetés alatt. Mondjuk nekem szimpatikusabb az az opció bekapcsolása, hogy a bekapcsoló gomb megnyomásával bontja a hívást.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Nem olvastad el amit írtam. Pont arról beszéltem, ha valaki ilyen gamékkal játszik, akkor el tudom képzelni, hogy melegszik. De alapvetően nem erre van kitalálva. Csak ismételni tudom magam, ez egy kommunikációs eszköz, viszonylag jó hardverrel olcsón. Kommunikációra viszont tökéletes, de még ennél többre is, viszont a kimaxolt grafikás erőforrászabáló 3D játékoknál ne lepődjön meg senki ha melegszik. Ezen semmi meglepő nincs. Persze mindenki úgy és arra használja a készülékét ahogy és amire akarja. Én ha játszani akarok, akkor veszek kimondottan arra célra kitalált eszközt.
iPhone-ról eddig szó sem volt, de a véleményem ugyanaz.
Az is melegszik, ha fullon hajtja az ember, ez nyilvánvaló, és a hő hatására dobja le a TG-t, de azt nem hinném, hogy annál is "deformálódik" a kijelző?[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
Oké, akkor mázlistának érzem magam. De ha egy, másfél év múlva sem lesz panaszom a készülékre, akkor lehet, hogy már nem fogom annak érezni magam.
Én elhiszek mindent, főleg az érzéketlenséget, az valóban bosszantó tud lenni, ha valóban annyira rossz, mint ahogy leírtad, de a TG leválást akkor sem tudom elképzelni. Mitől melegszik fel annyira a készülék? Mire van használva? Szerintem csomó hiba amiket írnak, azok az eltérő felhasználási módok miatt van. Nekem még sosem forrósodott fel a készülék, langyos is csak nagy ritkán volt. Másnál mitől forrósodik? Erre most holt komolyan akarom tudni a választ, hogy milyen használat esetén? Mert ahogy korábban írtam, ha valaki órákat játszik vele CPU, és GPU igényes játékokkal, akkor lehet, hogy felmelegszik, de ez nekem nem elfogadható indok egy ilyen árkategóriás hardvernél. Szerintem átlagos használat mellett nem tud annyira felforrósodni. Használjunk mindent a maga módján, amire ki van találva, és értékeljük az árfekvéssel párhuzamosan.
-
lukacsjeno
tag
Én mondjuk még csak fél éve nyúzom, de nálam egyetlen probléma sem jött elő amiket itt írtak róla. Kijelzőérzéketlenség és társai. Nem hiszem el, hogy pont én lennék ekkora mázlista? Vagy lehet, hogy csak alacsonyak az igényeim? Elképzelhető, hogy néha a duplakoppra nem oldotta fel a kijelzőt, de akkor ott ott van a bekapcsoló gomb. Különösebben nem zavar, működés alatt meg nem nagyon tapasztaltam, hogy nem érzékelné a kijelző a tapizást. Ez a kijelzőhullámosság meg ne már??????
Most komolyan van aki ilyeneket figyel, hogy milyen a kijelző, ha végighúzza rajta az ujját. Én is napi szinten használom 2-3 órát a telcsit, de ilyen nüansznyi apróságokra sosem figyeltem. Működik, és kész.
Nem simogatom órákat a kijelzőt, hogy hullámos-e? De most egyébként már csak azért is megnéztem, és semmi hullámosságot nem éreztem. Ehhez valami műszerész újjnak kell lenni. Ez kb. olyan mint amikor valaki azt mondja, hogy 5"-os kijelzőn neki szembetűnő a különbség a HD, és a FULLHD között. Ezt sem tudom elhinni. De végül is mindegy. Van aki ilyen apró, piszlicsáré dolgokra is figyel. Mindenkinek szíve joga, csak szerintem ezeket nem kéne olyan nagy hibának felnagyítani. -
lukacsjeno
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy cirka 30.000 Ft-os készülék, és ha úgy nézzük ár/érték alapján bátran mondható, hogy ezen belül best by tepsi.
A másik dolog, hogy alapvetően ez 1 telefon, és nem konzol, ergo kommunikációs eszköz, és arra kiválóan megfelel. Én nem tudom elképzelni amit mondasz, hogy úgy felmelegszik, hogy hullámos lesz a kijelző, meg feljön a TG róla? Mire és mennyit van nyüstölve ez a készülék? Persze, ha több órát játszik valaki egy komolyabb gépigényű játékkal, akkor elképzelhető, hogy felforrósodik, de ahogy írtam, véleményem szerint ez egy telefon, nem játékkonzol.
Akinek ilyen célra kell, akkor ne ebből a kategóriából válasszon, vagy ennyi pénzért mit várnak néhányan?
Ezek a dolgok mindig is furdalták az oldalamat, hogy sokan mit gondolnak? De komolyan? Elmondaná valaki?
Én mondjuk max. szókeresőzni szoktam munkába menet a vonaton, de nyilván nem én vagyok a viszonyítási alap, ugyanakkor olyan is volt, hogy 3-4 órán át FULLHD videó ment a készülékemen, és semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam. Nem is vágyom ennyinél többre. Ha több kéne, akkor néznék valami S7-et, vagy valami hasonlót abban a kategóriában. Ennyi pénzért senki ne várjon gamer mobilt -
lukacsjeno
tag
válasz
fgabor27 #3989 üzenetére
Ismét egy ember aki lusta visszaolvasni.
Minden le van írva min. 100X ebben a fórumban.
A közel 4000 HSZ-ből 3500 erről szól.
Olvasd el, vagy fogadd el Domino85 felajánlását.
Kicsit unalmas már, hogy minden oldalon el van mondva,
hogy milyen romok vannak, melyik a többség által jónak mondott,
hogy kell felrakni, mikre kell figyelni, mik a buktatók, stb...?
Emberek, könyörgöm,ne legyünk már lusták visszaolvasni, mielőtt kérdezünk.
Köszönöm. -
lukacsjeno
tag
válasz
eladogeppc #3963 üzenetére
Itt a linkje a rom-nak, ha esetleg érdekel:
-
lukacsjeno
tag
válasz
eladogeppc #3963 üzenetére
Azt a rom-ot, próbáld meg felrakni flashtools-al, ami a videóban is van. Nem tudom megoldja-e,csak azt a videót találtam bootloop hiba megoldására.Egy tipp, hátha....
-
lukacsjeno
tag
válasz
eladogeppc #3958 üzenetére
Próbáld meg ezt
-
lukacsjeno
tag
válasz
eladogeppc #3956 üzenetére
Az hogy honnan rendelte, meg milyen ROM volt előtte rajta, az tök mind1, ha működött.
Az már viszont nem teljesen fain, hogy valamit úgy csinált rajta a kiscsaj, hogy azt
sem tudja mit csinál. Ilyen szinten elrontani csak úgy lehet, ha már mélyebben
belenyúlt a telcsibe, egy sima app vagy system frissítés futó rendszer alól az
nem okoz ekkora hibát. Lehet, hogy a bootloadert cseszte el valahogy, de ezt
így látatlanban nehéz megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)