Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen stabil SW van a telefonhoz? Nekem még a MIUI 5.11.26 van a telefonomon. Igazából nincs vele gondom csak borzalmas képeket készít, a másik dolog, hogy olvastam itt a T3 ról esetleg aki vásárolt és simán megkapta linkelhetné az eladót.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
OTA-n jönnek a romok, nem tudom kikapcsolni állandóan zaklat. Na már most ezeket, hogy tudom telepíteni? Ugyanúgy mint mikor romot cserélek csak nem törlök semmit? A másik dolog, nem találom azt a lehetőséget ahol át tudom irányítani az egyik SIM kártyát mert mikor szabin vagyok, nem szeretném, hogy munkaügyben hívjanak. Erre létezik megoldás? MIUI 6.1.29 szeretne telepíteni Jelenleg 5.11.26 van telepítve.
-
Dzsolo
senior tag
Rajtam kívül másnak is tűnnek el telefonszámok a telefonjából MUI alatt? Most már nagyon idegesít 3 naponta ujra kell másolnom a telefonkönyvet van aki már 4 szer van benne más meg most került vissza.... Szomorodjon meg... mi az hogy nem férek hozzá csak fiókos telefonkönyvhöz...... Erre valakinek van megoldása, illetve 5 lete... tűnnek el a céges számok ezerrel a telefonomból....
-
Dzsolo
senior tag
Haliho!
Mui nál hol állítom be a ki és bekapcsolási időpontokat? Egyszerűen nem találom. Másik kérdésem, hogy itt miért nem marad a kiváastott csoporton a telefonkönyv? Mindiga teljes névjegyzék jön be.
-
Dzsolo
senior tag
aha, akkor ha jól értem, lepucolom az SD kártyát, utána a telefonból törlök mindent majd TWRP ben megcsinálom amit eddig és minden működni fog?
A pc vel összehasonlítva a recovery a BIOS és totálisan legyalulhatom a telefont kivéve az SD-n lévő telepítendő rendszert? Tehát elvileg bármit csinálok vele mindig életre tudom kelteni ha másolok telepíthető tartalmat a külső tárolóra?
Az a baj a System törléssel, hogy ha elvesztem az IMEI számaimat az életben nem állítom vissza, elvileg csak egy Nexus ROM-os Bacup-om van, abból nem tudom mit lehetne visszaállítani
Milyen alkalmazással törlöd a rejtett filokat?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Dominó85 #1235 üzenetére
Szóval, valamit nem jól csinálok, mert visszatettem a Nexus ROM-ot ekkor vettem észre, a feliratot, hogy frissítés..... Minden ok a telefonnal az összes telepített programom meg van sőt még extra kínaiak is vannak.
Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Dalvik cache (csak ezeket pipáld be, a többi mellett ne legyen!)
itt hibázok szerintem, ezen a ponton csak 2 pipát teszek be konkrétan Cache és Dalvik cache. Jól gondolom, hogy itt még mást is kellene pipálni?
-
Dzsolo
senior tag
válasz
fehermokus #1228 üzenetére
Én Nillkin 2A töltőt vettem hozzá, untam, hogy a gyári töltő állandóan kirázódik az adapterből. Remélem lassan betölt kb. 20 perce dolgozik.
-
Dzsolo
senior tag
Nem kellene a kijelzőmön valami figuráknak világítani pörögni vagy bármi mint a Nexus ROM nál?
[link]
[link]
[link] Itt a Reboot the systemre mentem ez így jó? vagy inkább a wipe cache/dalvik?
[link] Ennél a résznél paráztam mert azt hittem valamit nagyon elrontottam.
Most a MI felirat virít percek óta, de remélem lesz belőle valami, nem vagyok egy nagy rom FlashelőWin 10-em van.
Szerintem a TWRP alapból volt Nexus rom alatt. Na majd látom mi lesz.... Már muszáj volt csinálnom valamit vele mert tegnap óta lassan veszi a töltést és elsötétült párszor a kijelzőm is... kikapcsolás után csak akkor kapcsolt be ha kivettem az akkut. Na mindegy ha tégla lesz valaki holnap megcsinálná?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
hát mintha nem települne semmi.....
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Köszönöm az infókat, nekem fehér LED-es érkezett sajnos, a magyar app-al volt a gond, miután töröltem és feltettem a play-röl azonnal sikerült párosítani. Nexus ROM van még mindig a telón, nem olvastam utána Flash Tool-on keresztül történő telepítésnek
vagyis mintha USB csatin nem ismerné fel a gép a telefonom.
-
Dzsolo
senior tag
Nektek működik vele a Xiaomi Mi Band? 4.0 Bluetooth van a telefonba vagy tévedek?
-
-
Dzsolo
senior tag
Szerintem ez a ROM nem lesz jó. Nem tudom csoportosítani a névjegyeket, eddig külön voltak a magán és a céges számok. Elsőre a képernyőzár is elég könnyen oldódik de majd meglátjuk mi lesz. A ROM jó gyors de még koránt sem laktam be, az elején mindegyik ilyen gondolom. Amúgy nem rossz csak sokkal több funkcióra számítottam a beállításokban
Hangerő is jónak tűnik. Beszélgetés közben visszhangzik.
nagyon zavaró
Lehet vissza kellene tennem egy gyári romot
De úgy tudom az Flash tool-al lehet csak. Igazából azt sem tudom melyik gyári rom jó. Na mindegy majd lesz valahogy, de ezzel a rommal nehéz lesz együtt dolgozni (melóban) gyanítom.
Elsőre ennyi.
-
Dzsolo
senior tag
Rendszer nem indul el, állandóan újraindul. Amikor belépem a TWRP-be engem ez a felület fogad 1:29 től [link]
Ezek nincsenek:
10. wipe data/wipe caches(double wipe)
11. Apply Update from External Sd Card - keresd meg és válaszd ki a telepíteni kívánt rom zip-jét
12. Confirm Update / Flash Rom - engedélyt adjunk a flashelésre és várjunk.Wipe van csak azon belül Advance Wipe vagy Format data
Advance Wipe ben lehet pipálgatni a videón szerepló dolgokat.
Dalvik cache
system
cache
built in card
built in card
External sd cardbakker valami faktory resetet nyomtam de visszaléptem... gondolom már hiába....
-
Dzsolo
senior tag
Valami nagyon nem úgy van ahogy én gondolom.....
nekem a TWRP ilyen
ezután újraindul, és ugyanaz a menü jön be mint mikor a 3 gomb lenyomásával indítom... a ROM nem települ. Találtam egy videót ami alapján tudnám a ROM-okat telepíteni de sajnos nem ismeri fel az általam letöltött zip fileokat, (IMG:/dl/upc/2015-09/20/7922_ltzrjs4uwwtgeyzc_telepiteni.thumb.jpg)ebből a mappából csak a lemezképfileokat látja.] Az összefoglalót olvasva pár link lehet nem ártana a telepítendő programokhoz. Lassan tényleg feladom.[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
TWRP alól felrakható Nexus ROMot linkelne valaki? A needrom.com oldaláról leszedett példányom nem akar felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Graphics #608 üzenetére
A lényeg, hogy fel kell tenni egy TWRP-t. Aztán Wipe cache és Data. Majd Install és ott kiválasztod a Nexus rom zipjét, amit SD kari gyökér könyvtárába tettél. Az aksin legyen 40-45% és ne legyen PC-re dugva.
Ezt, utána telepítettem, majd kiírta, hogy nem jó a ROM (vagy a franc tudja mit, piros X volt a kijelzőn) és mit akarok tenni... nyomtam egy újraindítást majd újraindult és 10 perce képernyő világít rajta a Lenovo felirat alul meg az android.
-
Dzsolo
senior tag
Betégláztam, Csak a Lenovo felirat világít rajta. Tudtok valakit aki visszahozná az életbe?
-
Dzsolo
senior tag
TWRP-ben miket pipáljak be?
Bacup? (Gondolom az nem árt, azon belül? Boot, Cache, Data System, Enable Compression, Generate MD5)
Wipe Data (gondolom törölje az adatokat)
Wipe Cache (ezt is)
Wipw Dalvik (fogalmam sincs mi)Utána csak kiválasztom a ROM-ot és flash utána csodavárás?
-
Dzsolo
senior tag
Ebbe a ROM cserébe egyedül nem merek belevágni. Cserélne valaki nekem egy ROMot?
-
Dzsolo
senior tag
válasz
xoortes1978 #468 üzenetére
Nem fog nenni benne a LED, azt olvastan a ROM alatti hozzászólásokban. Mindenki azt ìrja, hogy óvatosan a ROM cserével de a videók alapján egyszerűnek tűnik. Csak letoltöm behúzom a flash tool ba aztan bepipálok mindent és tölti is. 10 perces videókat nézegettem. Gondolom akad még buktató a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Nektek sem találja a pozíciótokat GPS nélkül az időjárás app? Erre állítólag van megoldás, át kell írni valamit kínai területről EU-ra állítólag. Erről valami információtok van? Bár lehet a ROM csere megoldja. Az OK, hogy GPS-el tudja, de nélküle is tudni kellene nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Dominó85 #456 üzenetére
Pedig kicsit bizonytalan vagyok
Ez az a Nexus ROM?
Mikor elkezdtem a leírásodban található link alapján megpróbálni rootolni akkor a vírusirtóm egyfolytában zaklatott, úgyhogy fel is adtam. -
Dzsolo
senior tag
válasz
Dominó85 #454 üzenetére
Nincs kedvem téglát csinálni belőle.(Életembe nem csináltam) Rájöttem, hogy eddig hiányozhatott a Lenovo USB driver a gépemről, most feltelepítettem. Egy link jó lenne a romhoz, illetve ha leszedtem akkor a flash tool ban a download fülnél a második sorba (scatter-loading file) behúzom a ROM ot? megnyomom a Download feliratot és várok mint a rootnál?
-
Dzsolo
senior tag
Próbáltam ROOT-olni a telót nem sikerült... Tuti hiányzik valami driver mert akku nélkül akkuval sem indul el a letöltés róla. Win 10-en próbáltam, de most 7végén Win7-es gépközelében leszek. Mindent leszedtem ezek közül
Esetleg ha valaki tudna segíteni picit azt megköszönném
privátban
-
Dzsolo
senior tag
válasz
gery2k14 #438 üzenetére
A szokásos helyről rendeltem, már utaltak rá többen. Gyári fólia rajta de már hetekkel ezelőtt rendeltem rá 9H fóliát úgyhogy azt tettem rá egyből
5 munkanap alatt érkezett. 2000 mA a töltő. Van Nillkin autós töltöm is hozzá
hamar feltolja,(relative) innen jut eszembe, a másik készülékemben volt turbó töltés is, ebben még nem találkoztam vele. Na hátha az új ROM segít
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Megjött ismét a K3 Note
Ugyanonnan rendeltem mint az előzőt.... Érdekes dolgot tapasztalok, a korábban rendelt gyorsabb volt (szerintem), simán csatlakozott az autóban a rádióhoz, (ez most szívat, minden csatlakozáskor párosítani kell.
) és egy lakattal zaklat, hogy adjam hozzá a biztonságos eszközökhöz, ha ráklikkelek akkor semmi sem történik. A korábbiban volt egy telefon mód amikor kikapcsolt mindent és csak a két sim-et lehetettet használni se mobil net se semmi, a melóban egész jól jött mikor merült a telefon. Ennek viszont jobb a mikrofonja. ROM gondolom ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék vásárlását tervezem. Az EFOX-SHOP oldaláról szeretném rendelni. Ami nekem lényeg az a GPS pontos működése, értesítő LED működjön, jó mikrofon, energiatakarékos beállítási lehetőség mint pl a Sony-nál a Stamina mód Dual sim-es telefonom még nem volt, ezért érdeklődnék hogy pl a Viber megy mind a két sim kártyáról? Tudom a 2 számú sim az nem képes adatkommunikációra de ha WiFi be van kapcsolva akkor működik a dolog?, Whats app, Viber ezek mennek minda két simen?
Bele nyúlni nem fogok, nem értek hozzá, tehát a gyári rendszert használnám. Nézelődjek tovább vagy jó választás lehet a készülék?
Ezer köszönet segítségért.
Esetleg Budapesten van valakinek ilyen telefonja? Szívesen megnézném élőben rendelés előtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)