Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4594 üzenetére
Az S433-nál át lehet ugrani a Google-ös bejelentkezési részt, ezért is ajánlom mindenkinek ha vesz ilyen telefont. Rendszer alól új fiókot könnyebb berakni. Ahogy Cappa mester is írja ha a data-t wipeoljátok akkor a Dalvik már nem kell.
Ja és jó reggelt indenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4595 üzenetére
Semmit nem kell az SD-re másolni. Belépsz ahogy írtad a TWRP-be hangerő fel-le+bekapcs egyszerre, rezzenéskor elenged. A TWRP főmenüjében kiválasztod a wipe menüpontot, és azon belül a leírt opciókat bepipálod. Ha kész reboot. Ha nem indulna hosszú percekig, akkor kikapcs, akksi ki, majd 10 mp után be, és újra boot. Ha ez nem oldja meg, akkor kellene megpróbálni az S433 ROM felrakását Flash Tools alól. Domino drive-jában ott van, a leírás pedig a blogjában.
-
Szabóka
újonc
válasz
lukacsjeno #4593 üzenetére
Köszi, ezzel próbálkoztam. 1 óra után egyszer csak bekapcsolt. nem tudom lehet frissített vagy mit csinált, habár ez aliexpresses készülék, ennyi belefér. lényeg h működik!
-
válasz
Ha a data-t wipe-olod, akkor a dalvikot (art) már nem kell, mert a data része.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
TWRP alól egy wipe-ot.
A Dalvik cache, Data, és a Cache opciókat pipáld be.Ezt,hogy is kell?
hangerő fel-le-bakapcs egyszerre,ekkor bejön a menü,itt van twrp.
Eleve,csak csinálom amit leírtál,vagy kell valamit másolni sd kártyára? -
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4590 üzenetére
Esetleg most meg lehetne próbálni egy S433 romot felhúzni Flash Tools alól. Domino85 drive-jában fent van.
Vagy még mielőtt nekiesel a romcserének, esetleg a mostanin csinálhatnál TWRP alól egy wipe-ot.
A Dalvik cache, Data, és a Cache opciókat pipáld be. -
Szabóka
újonc
Sziasztok! Van valami ötletetek arra az esetre, hogy:
- tegnap történt számhordozással szolgáltató váltás, erre ma reggel venném ki a régi simet, hogy csak az új maradjon benne. Kikapcsolom és onnantól kezdve nem kapcsol be. Pontosabban bekapcsol, de a lenovo feliraton túl semmi nem történik (többször próbáltam, mostmár kb 30 perce semmi)Köszönöm a segítséget!
-
kicsirobi
tag
válasz
gagyilovag #4590 üzenetére
Segitség kéne
Gagyilovaggal szenvedünk itt hajnalban
Már megadtam a google fiókomat is, először megváltoztattam a jelszavam. De utána már inkább az eredetivel próbálkoztunk. Kiszedtem a google fiókból a telefont, de továbbra is kéri -
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4587 üzenetére
A volt tulaj törölte,de továbbra is ragaszkodik a tulajdonosi fiókkal való belépéshez
Kénytelen vagyok elkérni a fiók adatait,hogy ki tudjam kapcsolni a telefonba,mert másképp használhatatlan a számomra
Kellemetlen a dolog,mind a kettőnknek. -
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4587 üzenetére
Erre a jövőben fokozottan kell majd figyelni.
Főleg majd az aluljárós GSM boltok lehetnek érdekesek, mikor viszik vissza a telefont, hogy nem lehet belépni, az meg utólag keresheti vissza fel az eladót (ha tudja)...
De ez nem titok, hogy a google a készülék lopásokat akarja ezzel visszaszorítani
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4586 üzenetére
Ezt a biztonsági funkciót amúgy csak a 6-os androidnál vezették be. Nincs mit, amúgy
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4584 üzenetére
Ezért mondtam, hogy keresd fel az eladót, és csinálja meg azt amit előbb írtam. Jelenleg még ő a tulaj, az ő google fiókjához van rendelve a teló.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4583 üzenetére
Valószínűleg,mert pontosítva azt kéri,hogy: kérjük jelentkezzen be a tulajdonosi fiókkal.
Már kapcsolatba léptem vele
[ Szerkesztve ]
-
lukacsjeno
tag
válasz
gagyilovag #4582 üzenetére
Valszeg az a probléma, hogy az előző tulaj nem lépett ki a google fiókjából, csak felhúzta újra a ROM-ot.
Ilyen esetben keresd fel az eladót, és a saját google accountjában egy pc-n bejelentkezve le tudja választani a fiókjához társított eszközt.
https://security.google.com Eszköztevékenységek és értesítések menüpont, Legutóbb használt eszközök résznél eszközök áttekintése, és ott a nem használt eszközöknél az eltávolításra klikkelve tudja ezt megtenni.
De ahogy írtam, ezt csak az előző tulaj tudja megtenni az ő saját google fiókjában.[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
Vettem egy k3 note-t használtam,de van egy problémám!
Sim berak.bekapcs-nyelv-wifi bekapcs-kéri a google címet,
megadom neki-jelszót is.és kezdi elölről gmail cim-jelszó!
Az írja jelentkezzen be azzal a google fiókkal amivel legutoljára szinkronizált a telefon.
Átugorni nem lehet.
Mit tehetek?Így nem tudom használni a készüléket,mert nem megy tovább,csak újra és újra google fiókba jelentkezzek be.
[ Szerkesztve ]
-
jobesz
tag
üdv!
van valami uj 7.1 es rom, valaki feltette már?
nem akarok első lenni..
http://www.needrom.com/download/aosp-8/ -
Dominó85
addikt
Még nem tettem fel?
Hú bazz, bocsi skacok, de nagyon sok felé áll a fejem. Ígérem hogy a napokban bepótlom. De előtte letesztelném a romokat, hogy a MIUI V5, 7 és 8-ból is a lehető legstabilabb verzió kerüljön fel. MIUI V5-ből a 11.26-ost kellene megtalálnom. Na az a legjobb V5-ös MIUI rom. 7-esből ha jól emlékszem a 7.1.2.0 vagy valami hasonló volt a stabil. A 8-asból eddig a pushpit által ellopottat próbáltam, de nem tetszett. Illetve a fentebb linkelt Greeshan az tényleg a legjobb. De persze felkerülnek a drive-ra csak még rendszereznem kell.
(Meg holnap érkezik a Lenovo Zuk Z2-m is.
De nyugi továbbra is maradok segíteni a topikban és romolás/mentésben is)
-
Dominó85
addikt
Igen, csak ugye Greeshan befejezte a MIUI projekt-et, mert már valami Redmi-je van. A needromos másik srác miatt lett a MIUI8 fizetős. Ugyanis folyamatosan kiposztolta a szerző engedélye nélkül sajátjaként az aktuális heti romot. A kis gyökér neve pushpit. Mindenki köszönje meg annak a másokon élősködő kis kötsögnek, hogy nincsen ingyenes heti MIUI8 port.
-
DraXoN
addikt
válasz
Dominó85 #4573 üzenetére
Ha Greeshan féle MIUI 8-ra gondolsz, akkor a 6.8.11-et ajánlom.
Az utána lévőkben mindig volt valami "komolyabb" bug.Én erre lennék nagyon kíváncsi: [link]
Az általa készített MIUI7et felraktam próbából, és nem tapasztaltam vele gondot, az akku idő is egészen normális.
Kíváncsi volnék a MIUI8ára, de csak "pénzért" adja. Bár nem feltétlen jelenti ez azt, hogy rossz is lehet, sajnos nem találtam információt. -
Dominó85
addikt
válasz
kicsirobi #4572 üzenetére
MIUI 8-as rom van már kint régen. Nekem sokáig az volt fent, most az S433-as van. De a MIUI 8-asban sem vettem észre nagyon hibákat. Annyi volt, hogy a Téma alkalmazás FC-zik benne, így csak a gyári 5-6 téma használható, illetve ha manuálisan betöltesz témákat, azok is.
-
kicsirobi
tag
válasz
gagyilovag #4547 üzenetére
Van most valahol stabil MIUI 8 -as , vagy nugátos ROM?
Válaszokat előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
zkollar74
csendes tag
válasz
BerekZsolt #4570 üzenetére
Ez nézd meg:
Original LCD Holder Screen Front Frame For Lenovo K3 NOTE K50-T5 A7000 Housing Case Replacement Parts
http://s.aliexpress.com/iAFbayA3 -
BerekZsolt
csendes tag
Sziasztok,
A lányomnak sikerült a kijelző leamortizálásán túl azt a pici, rácsszerű elemet is elvesztenie, ami az előlepi oldalon a hangszórót takarja.
Van valamilyen elképzelésetek, hogy honnan tudnám pótolni? A kínai oldalakra már rákóstoltam, ahol új kijelzőt jópárat rám akartak sózni, de ezt a pici vackot külön sehol nem árulják.
Előre is köszönöm az ötleteiteket!
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4566 üzenetére
A Wipe úgy volt, ahogy írja. Csak cache, dalvik cache, és data. System az nem. Nyilván az Internal storage-ot sem töröltem, és az USB OTG-t sem, de azt nem is használom. Az SD kártya csak úgy volt belakott, hogy adatok voltak rajta, appok nem. Én mindent a belsőre teszek, mert sokmindent nem használok, és elfér. Szóval az SD-n pár fotó volt, egy TWRP mentés az előző rendszerről, és a Nougat telepítő zippje, meg a gapps zip.
De az első bootnál már kiírta, hogy helyezzen be SIM-kártyát, holott mindkettő foglalatban volt.[ Szerkesztve ]
-
fejesg2
senior tag
válasz
Dominó85 #4560 üzenetére
Na meg is van a hiba. A Telefosról Digire váltottam szolgáltatót, mert szerencsémre a környékünkön is elindult a szolgáltatásuk. Telekomos router ki, Digis be. Szoláltatás indít, K3 Note azonnal csatlakozott. A Telekom routere volt a gyenge pont a sztoriban. SagemCom cucc.
-
konzi
aktív tag
Jó nekem a 6-os is míg nem lessz full hibátlan a 7
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4565 üzenetére
Teljes WIPE volt, vagy csak részleges. Szűz SD kártya volt vagy belakott korábbi rendszeres? Nagyon nem mindegy. Holnap felteszem és meglátom mit alkot az én példányommal.
-
lukacsjeno
tag
válasz
Turcy086 #4563 üzenetére
Most már tapasztalatból mondom, mert felraktam, hogy a K3 Note-hoz ez a rom nem jó.
Nem kezeli le a SIM kártyákat. A7000 modellekhez készülhetett, mert azt írja ki, hogy üdvözli az A7000 készüléke. Magyar nyelve van benne, de a google appok leállnak már wifi kapcsolódás után. Szóval még ez sem az igazi. A7000-hez lehet, hogy jó, de K3 Note-hoz kaki. -
Coolspot
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4562 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, asszem várok még egy kicsit, koforrottabb nougat-ra...
-
Turcy086
tag
Azért a kettőben -leírás szerint- hatalmas különbségek vannak. Ebben "csak" három hiba van, de ebből kettő javítható külső szoftverrel.
-
Coolspot
csendes tag
-
szedmond70
újonc
Üdv mindenkinek.
Nem tudja esetleg valaki, hogy SN-t mivel tudnám visszairni a telóba?
Számító gépről nem müködik már kipróbáltam szinte minden progit hozzá.
Valamilyen APP kellene vagy esetleg Enginerben ha menne, vagy TWRP alól. -
kicsirobi
tag
Sziasztok,
Én most készülök megválni a "sárgatestűmtől"
.Bár az enyém fehértestű. Privátba lehet érdeklődni.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
az internetet feltúrva a sokak által említett hanghiba egy, nem csak a K3 Note esetében fennálló probléma. A legtöbb helyen csak újraindítás, illetve data wipe oldotta meg a problémát. Csak ugye a Data wipe után állíthat be mindent újra a kedves telefontulaj. -
Turcy086
tag
Kb 3 újrainditás megoldotta a hang problémát...
-
Turcy086
tag
Sajnálattal olvastam, hogy másnak se ébreszt a telefon, már azt hittem átaludtam...
Ezen felül nálam még csöngeni sem csöng, ha belemegyek hangbeállitásokba, hiába választok akár sd kártyáról akár gyári "meghajtóról" zenét/effektet, még a megtekintésnél sincs hangja!
Egyébként müködik a hangszóró mert rádiót kihangositva szoktam hallgatni és pl. messengernek is van hangja. Ahogyan az összes értesitésnek is van hangja! Csak és kizárólag a csengetés néma.
Build: MM_1610_3.210.1_ROW-Cuoco92
Valakinek ötlet? -
Toth_Jani
őstag
válasz
gagyilovag #4549 üzenetére
Mert úgy hirdeti a linken hogy telefon 113,9 + 0,1 ért rakja rá a ROM-ot.
De én meggondolnám, mivel most a nagy Kínai WEB shopokban sincs.
Most K5 van 166-ért, ami nem rossz 3GB RAM, a többi majdnem ugyanez.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gagyilovag #4547 üzenetére
Az 114 dollár, de az S424-es Rom jobb, az EU-ban úgy 36 körül volt de most szinte már Kínában sincs.
Az hogy megfogják 99,9%. -
gagyilovag
aktív tag
Ezt néztem ki,szerintem ez kínából jön(nem találom az áru helyét)
A leírásban lentebb van egy link amivel ez a rom-mal vehetem meg(ők teszik fel)
ez a rom vásárlás linkje:
K50a40_S422_160315_ROW (android 6.0)0,1 dodo csupán.
Ez jó rom?Ismeri valaki?
Vagy jobb ha magam csinálom ?találtam EU-ba is de 48000ft
ha a fentit megfogják akkor is ennyibe lesz
de van esély,hogy nem[ Szerkesztve ]
-
Hajgi
csendes tag
-
gagyilovag
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
-
Coolspot
csendes tag
Szia.
Sajnos az nem cuoco92 féle rom. Ez csak akkor működik ha gyári romot szeretnél frissíteni. Én megpróbáltam, működött is, de visszaraktam a Cuoco 92 s424-est.
A Frissítés link tényleg nem működik már...
Majd ha lesz nougat, akkor majd azt megkísérlem...
[ Szerkesztve ]
-
Hajgi
csendes tag
Sziasztok
A következő lenne a kérdésem:
Jelenleg Cuoco92 S427-es romját használom, de szívesen frissítenék.
Tudna valaki egy OTA frissítést belinkelni S433-as romhoz?
Coolspot korábban megtette a 4505-ös hozzászólásában,
de amikor próbáltam letölteni azt írja ki, hogy nincs ott semmi.
Ha egy mód van rá nem telepíteném az egész rendszert újra.
Előre is köszi. -
Coolspot
csendes tag
-
konzi
aktív tag
válasz
gagyilovag #4539 üzenetére
Domino utólagos engedelmevel bemasolom a hozzászólásabol...bár a keresőben te is megteheted volna
Mi a különbség K50 -T5 és T3S között?
T3S az új gyártósor modellje, nüanszokban eltérhet a modemje, ezért romoknál előfordulhat modem.zip, amit fel kell tenni pluszban.
Mi az a K50 -a40?
Az indiai piacra szánt K3 Note kódneve, szintén előfordulhat modem.zip plusz melóba
Mi a különbség a kínai Note és a hazai A7000 (Plus) között?
A7000-ben csak HD a kijelző, 8GB a tárhely, de tudja a B20-at, ellenben MT6752M van benne. -
szedmond70
újonc
SIKERÜLT!!!!!!!!!!
Végre ujra müködőképes a teló.
1 hét szenvedés után találtam végre egy olyan romot amelyik alapból rootolta a telót igy már vissza lehetett irni a imeiket.
Már csak az sn-t kellene vissza varázsolni bele és akkor teljesen tökéletes lenne.
De a lényeg,hogy mostmár legalább használható állapotban van. -
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Mi a különbség K3 note k50-t3s és a t5 között?
Ezek közül melyik a jobb?K3 note k50-40-ismerem,2 is volt a környezetembe,de mind érintő hibás lett néhány hónapon belül.
Ezek az újabbak ilyen téren jobbak?
Várnám a véleményeket,tapasztalatokat.
Előre is köszönöm. -
szedmond70
újonc
válasz
Dominó85 #4531 üzenetére
MTK Enginer sem látja.
Ezt már előzőleg végig próbáltam csinálni., de nem fut le mert a végén kidob valami 100-as hibaüzenettel.
Ugy látom nekem ez a visszaállítás nem fog már menni.az 1 hetes telómat sikerült lenulláznom.
Vagy ha esetleg van valaki Pécs környékén aki kicsit is jobban ért hozzá mint én és eljátszana vele azt meghálálnám.
-
konzi
aktív tag
kellene egy kis segítség,bar nem ide tartozik de hátha tud valaki segíteni. a régi a850 es lenovom behalt és újra kellett rakni, miui v7 ment rá . minden jó is csak a google áruház nem megy, akarna frissíteni de a frissítés nem indul el semminek(viber,stb) mi lehet a gond és mit tudok vele kezdeni ?
koszonom a segítséget ! -
Toth_Jani
őstag
Nálam az S424 van fent, de este 11-kor kikapcsol ha kell akkor az ébresztés bekapcsolja és ébreszt, ha nem akkor bekapcsol a beállított időben.
Amire vigyázni kell a kikapcsolt készüléket csak a "gyári" óra alkalmazás ébreszti fel, külső alkalmazásnál elmulasztott ébresztést jelez! -
DraXoN
addikt
válasz
mazsiii92 #4527 üzenetére
úgy néz ki ki, hogy ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
nekem is sokszor van, hogy nem ébreszt a telefon, csak egy szép címke van a képernyő feloldásakor, hogy "elmulasztott ébresztés" ...
a különbség annyi, hogy én sok szoftvert próbáltam ezen hiba ellen, de valamennyinél előjött.. talán a MIUI8 az egyetlen ahol nem, de az 2 hét után borzalmasan belassult nálam (nem mellesleg azon nagyon merült az akku úgy ~12-14órát bírt hozzáérés nélkül)..
A gyári szoftverekből a S427, S327, S433 makat próbáltam ... az akku a legkevésbé a S327-el merül nálam (azzal akár 5 nap(!)), a S427 és S433 makkal ~2-2,5nap maximum.
Sajnos az S327 el a bajom az volt, hogy pár hét után "belassult" és rendszeresen nem ébresztett reggelente...
Mivel a S3xx ágra nem jött újabb verzió (nem tudom miért) felraktam a S433-mat, hátha javít a dolgon.
Úgy tapasztaltam valóban javított kicsit, de az ébresztés elmaradás már egyszer előjött az úgy 2 hét alatt...Én is úgy érzem, hogy nem volt egy jó vétel ez a telefon ... kicsit hozzárakva vehettem volna inkább valami Redmi holmit, azok talán jobbak szoftverben (a MIUI rendszerrel a 7es verzió óta egyébként sincs bajom).
Amin még gondolkodom, hogy mivel "csak" a MIUI8-ast próbáltam, lehet, hogy a MIUI7 nem lassul be annyira idővel. Lehet ki kéne próbálni még azt, hátha...
-
Dominó85
addikt
válasz
szedmond70 #4528 üzenetére
Amennyiben nincsen Radio Information, akkor
- kihagyta a rom készítője
- nem rootolt állapotban nem látszik/inaktív
- (a megoldás) fel kell tenni egy MTK Engineer Mode apk-ot.Leírás: [link]
Amennyiben a Command not sent vagy hibaüzenet jelentkezik, akkor egy szóközt kell beiktatni az AT és a + közé!
-
szedmond70
újonc
válasz
Dominó85 #4523 üzenetére
"Akkor a legegyszerűbb módszer, ha TWRP alól rootolod a telefont. Vagy ha nem szeretnéd rootolni, akkor Engineer Mode-ba bele kell lépni és onnan visszaírni őket egyenként"
Enginer módban sem mükxik. Am a 433 verziónál nem is találtam meg a "Radio information" menüt ahonnan a video szerint visszalehetne irni.
Föltettem hozzá egy régebbi verziót.Marad a TWRPs rootolás csak ahoz meg kellene egy részletes leírás hogyan kellene csinálni.
Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
Mai nap sikeresen elkéstem a munkából drága telefonom miatt
Este már szokás szerint kis használat után is alig volt 3-400 MB szabad memóriám, laggolt mint a sz*r, újraindítottam, majd beállítottam ébresztést, kettőt is, tanulva abból, hogy a régi A806-on meg ezen is néha csak a 2. ébreszt. Na most, egy sem ébresztett.
Lassan kezd elfogyni a telefonnal kapcsolatban a türelmem. Azzal kezdve, hogy az akksi 3 órát nehezen bír ki, többet nem, azzal folytatva, hogy a memóriahasználata katasztrófa, 2 nap átlagos használat mellett a 2. nap végére már akad a telefon, ha mindent kilövök akkor is 500 mega körül van a szabad RAM.
Belátom már, hogy életem legrosszabb döntése volt ez a telefon. Viszont olvastam itt csupa jó dolgokat. Ezért kérdezném, hogy lenne valaki, aki vállalná, hogy kipucolja ezt a f*st és feltesz rá valami másik ROMot ami élhetőbb, használhatóbb? Nem várnám ingyen, fizetnék pénzzel, kecskével, bármivel
Vidéki vagyok, nem vagyok jártas a fővárosban koránt sem, de minden megoldható.
El fogom adni, ez már 100%, de így, hogy ennyire használhatatlan a jelen formájában, nincs hozzá pofám.
-
Dominó85
addikt
válasz
fejesg2 #4524 üzenetére
Lehetséges hogy egy sima Cache törlés is kellhet. A Dalvik cache sem árthatna, max elszállnak az apkok beállításai is. De mielőtt így teszel, nézd meg hogy a telefon Wifi MAC címe megvan-e. Utána jöhet az NVRam fix, majd a cache(k) törlése.
UI: novembertől már csak szerviz szinten maradok meg skacok a K3 Note-nál. Érkezik és lehet marad majd a Zuk Z2
-
fejesg2
senior tag
Üdv!
Dominó85, telepítettem twrp alól a drive-odról letöltött wifi nvram fix-et, de a jelszavazott wifire továbbra sem tudok csatlakozni. Kétszer próbálkozik a telefon, utána azonosítási probléma üzenettel sikertelen lesz. Természetesen volt restart a telepítés után. Van esetleg még valami ötleted? -
Dominó85
addikt
válasz
szedmond70 #4522 üzenetére
Érdekes, mert eddig 3 telefon (2 itteni PH-s és a sajátom) esetében is root nélküli romnál engedte az IMEI visszaírását. Akkor a legegyszerűbb módszer, ha TWRP alól rootolod a telefont. Vagy ha nem szeretnéd rootolni, akkor Engineer Mode-ba bele kell lépni és onnan visszaírni őket egyenként. Ehhez segítséget YouTube-on videó formájában vagy neten képeken illusztrálva is találsz, végső esetben írj nekem levelet.
-
Dominó85
addikt
válasz
szedmond70 #4520 üzenetére
Ne vedd figyelembe a Chamelephon hibaüzenetét, ígx is visszatudja írni az IMEI-t. Ha mégsem, akkor Google Playről telepítsd a Super SU alkalmazást és ideiglenes root mellett tuti menni fog.
-
szedmond70
újonc
Üdv mindenkinek.
Sajna én is igy jártam jól lenulláztam a telómat.
És az IMEI számot az istennek sem bírom visszairni.
Camelophon azt irja nem roomolt a telom????
K50-A40 S433.
Hol kell ehez valami root jugosultságot beállítani?
-
Dominó85
addikt
A db file-t elküldhetnéd nekem mail-ben, hogy felmehessen a GoogleDrive-ra. A Format All + Download pedig csak akkor nyírk ki dolgokat, ha valamit a user elrontott (tapasztalat). Ez lehet az, hogy SIM vagy TF kártya maradt bent a telóban Flashtool alatt, valamilyen driver nem volt fent megfelelően, de a Flashtool látta a telót. BROM error után csak Download Only telepítés volt és nem Format All. Szóval rengeteg apró, de fontos dolog. Ezért sem ajánlom amúgy én sem senkinek. Ha már ilyen gondok vannak a telóval, jobb ha az itt lévő pár romolgatóhoz viszi az ember (beleértve engem is
).
-
Vefy
csendes tag
válasz
Dominó85 #4511 üzenetére
Dominó85!
végül is megoldódott. De amit írtál format all + download kiirtott mindent újra a telómból (imei+mac+sn)
Szóval nem ajánlom senkinek!
viszont a sn write tool segített visszaírni mindent! csak találnom kellett egy modem db file-t a s433hoz. (orosz oldalon találtam meg)Köszi a segítséget!
G.
[ Szerkesztve ]
-
keyman
tag
Szia Dominó !
Kérhetnék egy MIUI mappát a drive-odra.
Előre is köszönöm. -
pane
tag
Sziasztok
Amióta megjelent s424-es Cuoco, azóta ezt használom. Mivel jobb a s433?
Érdemes áttérjek rá? -
Dominó85
addikt
SN WriteTool-val lehet ezeket visszaírni.
Az S/N számot az aksit kivéve a telefon IMEI számai alatti vonalkód alatt látod. A P/N szám pedig a gyári(!) akkumulátoron a Date: sor alatt találod.
Ugyanakkor ha Format all + Download-val teszed fel a driveom-ról az S433-as romot, akkor ad a telefonnak új sorozatszámot. Gondolom véletlenül benne maradt.
A Bluetooth cím pedig a Wifi MAC címmel egyező, kivéve az utolsó szám, ami a BT-ben eggyel csökken. Például Wifi MAC .... 79 -> BT MAC ..... 78
[ Szerkesztve ]
-
Vefy
csendes tag
válasz
Dominó85 #4502 üzenetére
Dominó85!
A drive-ról a 433at felrakva nem lett jobb a helyzet, bár imei megmaradt de a wifi mac random, bt cim ismeretlen, sorozatszám csupa nulla.
Honnan az ördögből tudnám a sorozatszámot megtudni? az aksi alatt még van egy két kód, azok lennének?
esetleg megnéznéd nekem hogy egyezik -e a beállításokban levő az aksi alatt lévővel?előre is köszi!
G.
-
TT_MT
csendes tag
Sziasztok.
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem. Felraktam Domino Drive.-ról az S433.-as Romot. Minden szépen működött is, mikor azonban az itt lévő Supersu.-t felraktam a TWRP.-ről újraindítás után a Lenovo Logonál megáll és nem megy tovább. Valakinek van ötlete?
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok. Már jó ideje használom az s424-es Cuoco romot, nekem eddig semmi bajom nincs vele. Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretném felfrissíteni s433-ra, akkor először s427-re kellene frissítenem? Azt tudom, hogy tiszta telepítéssel minden megoldható, de és frissíteni szeretném.
Válaszokat előre is köszönöm...
-
Dominó85
addikt
Szia,
első körben én megpróbálnám feltenni Flashtool alól a 433-as romot, amit itt korábban említettem és a google drive-omon megtalálható mindenestül. Amennyiben a wifi és MAC címek nem jönnének vissza, úgy a Modem patch zip-et érdemes feltenni, ami ezt hivatott (részben vagy teljesen) orvosolni. Ha nagyon szereted a jelenlegi romodat és még be tudsz lépni a rendszerbe, akkor érdemes Google metést csinálni vagy MIUI-t, attól függ melyik van fent. Majd MTK Droidtools programmal lehet Wifi, Mac, BT és egyéb a modemhez kapcsolódó adatokat visszaírni. Nos bevallom őszintén sorozatszámot én még sohasem töröltem, így ebben nem tudok segíteni. De az S433 felrakása preloaderrel együtt, akár Format All + Download metódussal (csak saját felelősségre) gatyába rázhatja a telefont.
Most mennem kell dolgozni, de telóról majd fel-fel nézek. Illetve Budapesten tudok szervizelni 18:40 után.
-
Vefy
csendes tag
válasz
Dominó85 #4500 üzenetére
Kedves Dominó85!
Figyelemmel kísérem a fórum dolgait, láttam hogy sokakon segítettél már. Rajtam is hátha tudsz. Nagyon nagyon rossz dolgot tettem. TWRP-ben mindent töröltem (akkor még nem is gondoltam hogy tényleg mi mindent töröl). Tehát töröltem:
1, IMEI
2, WIFI MAC
3, BT cím
4, sorozatszáma többit még nem tudom, hogy mit kéne visszaállítani.
Az imeiket visszairtam már (*#06# mutatja), a többit azt hittem hogy megoldja a megfelelő rom felrakása, de nem jártam sikerrel. Tudnál nekem egy iránymutatást adni, hogy a 2,3,4 pontokat hogyan tudom megoldani? illetve hogy valami eszedbe jut-e még hogy ilyenkor mi szokott gond lenni?Válaszodat várva előre is köszönöm!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)