- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Tudtommal azért, mert a telefon factory reset után az "nvram" partíciórol vett adatokkal hozza létre a "data" partíción az IMEI és egyéb infókat. MobileUncleTools-szal (és egyéb módszerekkel) meg ezt a másolatot manipulálhatod, ami értelemszerűen data format után elveszik, újra az nvram értékei lépnek életbe. Az nvram partíció manipulálása is megoldható elvileg, de olyan bonyolultnak tűnt nekem, meg olyan eszközök kellenek hozzá, hogy sohasem próbáltam... Vagyis az egyszerű módszerekkel ezt mindig el kell játszani factory reset után.
-
Háttérinfók itt:
[link]
Az mtkfroidtools-zal vissza tudod varázsolni, talán azzal a leg egyszerűbb.
Ha van nvram blokkmentésed, akkor visszavarázsolható.Egyébként hogy sikerült elküldeni?
A fellelhető flashtool-os romok általában védett blokként kezelik az nvram-ot.
A zip-esek esetén meg nem is nagyon piszkálják ezeket.
(kivéve, ha /data is van benne, és valami folytán ott hagyta valaki) -
beg
veterán
Ha minden igaz, eredetileg orosz készítő. Alapból orosz, de multilanguage.
Android verzió 4.1.2 baseband verzió A820.V14, 2013/02/05 18:26 Kernel verzió 3.4.5 buildslave @ linuxws25 # 1 P március 22, 2013 06:53:53 CT buildszám M.2013.03.23.key
Innen letölthető. Rar, és azt hiszem, csak flashtoolal megy. Nem töltöttem, nem próbáltam. -
magicbox
senior tag
Félreértetek
A mobileuncle-val már feltettem a CWM-et. A rom telepítés nem megy. Nem tudja megnyitni a ROM-ot, és hibával leáll a telepítés... Mind a két SD-n megpróbáltam. A cappa72 által feltett s135-ös kernelhez való CWM van most fent... Ennél jobban nem tudom leírni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest