Hirdetés
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Le fogom mérni nap közben.
Szerintemizzadásilag nem különösebben jó más termékekhez képest. Bár én csak a tenyeremmel fekszem rá, meg ujjaim végével, elég kevés helyen érintkezem bármilyen egérrel is. A csuklóm fekszik az asztalon, s minden onnan indul, lehet ezért is.
Anyaghasználata alapvetően rendben van, a csúsztatható tenyérrész kissé mozog nálam, de használat közben nem zavaró dolog, a tűrésekből adódó mérték lehet. A fém váz kellően merev, nem nyeklik, takaríthatóbb, mint egy MS egér szerintem, bár ok, szedi a koszt szépen. A fehéret e szempontból pont nem ajánlanám senkinek. A műanyagjai meg szeirntem ugyanaz a hulladék PA6, mint más anyagoknak. Bár let ABS-Pc is, de ne érzem jobbnak más rágcsálóknál. A "headshot" gombot viszont meg kell nézni, hogy eléred-e, nekem messze van, nem is használom e miatt. A hüvelykujj támasz ugyanis a két másik egérgombot is viszi, amik meg adott, használt pozícióban vannak jó helyen. Kb az áll´´itócsavarhoz kéne a gomb, akkor lenne nekem kényelmes.
Amúgy ha érdekel, akkor jövő szerdán utazom haza, Bp- Pécs rendszerben meg tudod tapizni, szoftvert megnézni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest