Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Le fogom mérni nap közben.
Szerintemizzadásilag nem különösebben jó más termékekhez képest. Bár én csak a tenyeremmel fekszem rá, meg ujjaim végével, elég kevés helyen érintkezem bármilyen egérrel is. A csuklóm fekszik az asztalon, s minden onnan indul, lehet ezért is.
Anyaghasználata alapvetően rendben van, a csúsztatható tenyérrész kissé mozog nálam, de használat közben nem zavaró dolog, a tűrésekből adódó mérték lehet. A fém váz kellően merev, nem nyeklik, takaríthatóbb, mint egy MS egér szerintem, bár ok, szedi a koszt szépen. A fehéret e szempontból pont nem ajánlanám senkinek. A műanyagjai meg szeirntem ugyanaz a hulladék PA6, mint más anyagoknak. Bár let ABS-Pc is, de ne érzem jobbnak más rágcsálóknál. A "headshot" gombot viszont meg kell nézni, hogy eléred-e, nekem messze van, nem is használom e miatt. A hüvelykujj támasz ugyanis a két másik egérgombot is viszi, amik meg adott, használt pozícióban vannak jó helyen. Kb az áll´´itócsavarhoz kéne a gomb, akkor lenne nekem kényelmes.
Amúgy ha érdekel, akkor jövő szerdán utazom haza, Bp- Pécs rendszerben meg tudod tapizni, szoftvert megnézni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi