Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tetrix #91 üzenetére

Le fogom mérni nap közben.

Szerintemizzadásilag nem különösebben jó más termékekhez képest. Bár én csak a tenyeremmel fekszem rá, meg ujjaim végével, elég kevés helyen érintkezem bármilyen egérrel is. A csuklóm fekszik az asztalon, s minden onnan indul, lehet ezért is.

Anyaghasználata alapvetően rendben van, a csúsztatható tenyérrész kissé mozog nálam, de használat közben nem zavaró dolog, a tűrésekből adódó mérték lehet. A fém váz kellően merev, nem nyeklik, takaríthatóbb, mint egy MS egér szerintem, bár ok, szedi a koszt szépen. A fehéret e szempontból pont nem ajánlanám senkinek. A műanyagjai meg szeirntem ugyanaz a hulladék PA6, mint más anyagoknak. Bár let ABS-Pc is, de ne érzem jobbnak más rágcsálóknál. A "headshot" gombot viszont meg kell nézni, hogy eléred-e, nekem messze van, nem is használom e miatt. A hüvelykujj támasz ugyanis a két másik egérgombot is viszi, amik meg adott, használt pozícióban vannak jó helyen. Kb az áll´´itócsavarhoz kéne a gomb, akkor lenne nekem kényelmes.

Amúgy ha érdekel, akkor jövő szerdán utazom haza, Bp- Pécs rendszerben meg tudod tapizni, szoftvert megnézni, stb.

Új hozzászólás Aktív témák