Új hozzászólás Aktív témák
-
20TY4
csendes tag
tetrix
a rat7-hez cserélhető tenyértámasz jár, van köztük magasított is, ha neked olyan volt/van megszokva. Kerestem a mérőszalagomat, hát pont most nincs az asztalon, de még a lakásban se találom. Am az egér eleje igencsak alacsony, de stock tenyértámasszal sztem egy 2.7cm lehet a legmagasabb pontja. Feldobtam gyors kíváncsiságból a magasított támaszt, ránézésre 0.5cm-rel magasabb, viszont fogásra én nagyon érzem h magas. ha bármi további kérdés volna, vagy kopi vagy én válaszolunk.
egyébként visszakanyarodva a "ferdén tartás" témára, igazából nem is kell ferdén tartani, mert kb pont merőleges a bal gomb két széle az egérpad aljával, szal az átlagnak megszokott egértartás a ferde a rat-hez képest(tudom kicsit hülyén hangzik, de így helytálló a magyarázat) -
20TY4
csendes tag
-
20TY4
csendes tag
válasz
Synthwave #43 üzenetére
[oWn]f4te: te meg majd megmondod, hogy netezésre használom
az ilyen emberektől kapok ideggörcsöt, HA NINCS RÁ PÉNZED ATTÓL MÉG NEM KELL FIKÁZNI. esküszöm még kölcsön is adnám, hogy felhomályosodj, hogy mit fikáztál. Nem istenítem, de akkor is mérföldekkel jobb, mint egy kötött formájú egér, és igen, XXI. század van, a korral haladni kell, a mad catz ezt tette.
(sry a hosszú válaszért)
u.i.: kopi31415 hozzászólásának meg UP és csatlakozom ahhoz, amit leírt -
20TY4
csendes tag
Na hát nem tudom, hova vagytok kiakadva ennyire.
Nekem R.A.T. 7-esem van, és ha hiszitek ha nem, a képességei 100%-ban kielégítőek+kényelmes és jól néz ki (feketében).
A "mennyit szoptam vele" hozzászólásokhoz meg annyit, hogy nem az egérben van a hiba. Én egy percet sem szívtam vele, olvasni kell. Mai napig mindenhol helyt áll, legyen szó játékról vagy akár munkáról. Nem sajnálom a pénzt amit ráköltöttem és soha le nem cserélném (max vezeték nélkülire, de az már nekem is sok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest