- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
F.B.I. #16614 üzenetére
Ja értem, ez így érthető akkor. Anyukámnak Redmi 3 Pro-t vettem végülis, tehát ez a 3/32-es változat.
Itt most is szuper gyors minden, egyedül a magyar nyelv hiányzik, meg tele van szemetelve kínai apokkal, ezért felteszem a Global Stable-t ha minden jól megy vasárnap, mert akkor telik le a 72 óra hogy nyithassak. Kár hogy csak így tudok rá Global romot varázsolni.
-
Norby86
őstag
válasz
F.B.I. #16610 üzenetére
Én az EU romokat jobban preferáltam idáig.
De ezzel a telefonnal nincs tapasztalatom hogy erre konkrétan melyik rom a befutó. Volt már pár Xiaomi készülékem, jelenleg is egy újabb modellel rendelkezem, erre a global rom teljesen megfelelő. Viszont anyukámé lesz ez a készülék és szeretnék egy stabil romot feltenni neki ami hosszú távon is bugmentesen kiszolgálja. Ahogy néztem (bár nem tudom jól láttam e) a legfrissebb EU rom a stabilból a MIUI 8.5-ös ugye (xiaomi.eu_multi_HM3_V8.5.2.0.LAICNED_v8-5.1.zip)? Mert ez már egy éves rom lassan, míg a Global Stable vonalon most is kiadtak nemrég egy friss romot: MIUI 9 Global Stable ROM V9.5.2.0.LAIMIFA for Redmi 3/Prime. Szóval innentől az a kérdés hogy Xiaomi Eu és MIUIHU romból jelenleg melyik a legfrissebb kiadás? Mert ha nincs kimondott friss, akkor maradok a Global Stable vonalon inkább.
-
trouble
senior tag
-
-
Occon adom
aktív tag
válasz
F.B.I. #11081 üzenetére
A download miatt nem hallt be a teló? Elkezdte a feltöltést és az elején error lett belőle.
Nyugodtan kiléphetek az eddigi download módból, ha váltanék?Milestone2
Hogy hol van a progi, mindegy
[link]
A "D" meghajtóról telepitette, ott a fotón.
[link]A DEVICE hiányzik a fotóimból azért kéne a driver a telónak!
-
vampire17
addikt
válasz
F.B.I. #10581 üzenetére
Tudtommal nyitasi engedelyt nem a progival kell kerni, hanem a weboldalon
Nyitni kell a progival
-
vampire17
addikt
válasz
F.B.I. #10572 üzenetére
Az itteni leiras alapjan probald. Download modba a igy is be tod tenni: "mindhárom gombot nyomd egyszerre, villan és rezzen kettőt, majd sötét lesz. Az a download mód. "
MiFlash a legutobbi betaval nekem sem ment. Ez tokeletes mukodott. 64 bites a Windows-od?
-
vampire17
addikt
válasz
F.B.I. #10567 üzenetére
Ez tobb okbol is furcsa
Eloszor, ha a telo zart, fastboot modban nem lehet ROM-ot folrakni, csak Download modba.
Gondolom a cel, hogy magyar legyen. Nem kell mas, mint legfrissebb Global Developer fastboot ROM.
Ezek utan mar nem kell updater appal flashelni semmit, kesz vagy. (Frissitesek jonnek OTA-n) ha megjon a nyitas, akkor felrakhatod a TWRP-t aztan azt raksz amit akarsz
-
-
-
-
-
-
gilead
tag
Na, tegnap este feltettem a miui 8-as magyar romot, zárt bootloaderre, miflash-el.
Eddig szép, faszántos, nem tapasztaltam extra merülési időt sem. A telepítés teljesen símán ment, csak be kellett linkelni a letöltött, kicsomagolt romot, és tádám!
[ROM] [Miflash] SpaceX ROM MIUI 8 V6.7.7 Xiaomi Redmi 3/PRO/3S/3X Locked Bootloader !
-
-
Maximum1
őstag
Nem értem mire gondolsz, 2 óra 27 perc alatt merült 41%?
Engedd rá az újabb 8-ast.(#8777) trebrona ezt vágom, de nem értem miért számít ez valamit, újjabban erre gerjed mindenki, talán a pokémon majd lenyomja
Én most töltöm az ennyimet mert fel akarom rakni a heti 8-ast.
3nap 20 óra / 2 óra SOT-al 39%-on volt.Vietnámi 8-as? akkor lemaradtam, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest