- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Kecsotam #1654 üzenetére
Nekem kb az a szokásom amit írtam is.
Böngészés mobilneten keresztül mondjuk kb 5-6 órán keresztül 1 nap.,nem folyamatosan hanerm úgy átlagban.
Játékot nem játszom,videókat nem nézek,zenét nem töltök,nem hallgatok online,csak a böngészés.
Facebook,fórumozás ilyesmi.
Nagy ritkán GPS-t használom. -
válasz
Kecsotam #1566 üzenetére
Ha már elírás, akkor egyenlőre, egyelőre.
-
-
-
mezzi7
csendes tag
válasz
Kecsotam #1081 üzenetére
Én elsősorban azért írtam meg nekik, hogy ne bontsák fel a csomagot meg ne taknyoljanak rá multilanguage romot, mert ki tudja, hogy a nagy kapkodásban milyen romot tákoltak össze. Jobb egy konzisztens angol nyelvű rendszer, mint egy fele magyar, fele angol, ahol még a magyar szövegek fele is google fordítóval kerül bele. Ezen kívül még az is lehet, hogy valamilyen nem kívánatos programokat is raknak rá, amik a háttérben futnak system appként, te meg nem tudsz velük mit csinálni. Én azért kértem gyári rommal, mert ilyen esetben nem akartam bevállalni a kísérletezést, hogy fastboot romot flasheljek rá, ha esetleg mégsem tetszik a kapott rátákolt rom és esetleg bootloopba rakjam a mobilt. Igaz már elvileg van rá leírás, hogyan lehet onnan visszahozni, de inkább legyen teljesen angol hivatalos ROM rajta és tudjam használni egyből.
-
South Velen
addikt
válasz
Kecsotam #1081 üzenetére
Illetve ha valamelyik webshop rárakja az általa megbütykölt multinyelvet, akkor az miért probléma?
Telepítenek neked mindenféle kémprogramot, amivel adatokat lopnak, de jobb esetben ha ilyen nincs is (de szokott lenni) ezen romok működése instabilabb, lassabb a gyárinál...
-
South Velen
addikt
válasz
Kecsotam #995 üzenetére
A spemallnál 44ért megkapod. Írd meg nekik, hogy ne nyissák fel a dobozt, jó az original ROM. Egy magyar garancia nem ér 1,5x annyi pénzt. Főleg, hogy ha törik, ázik, ugyanúgy nem érsz vele semmit.
De szerintem az eustocknál se lesz drágább 55-nél, persze arra még várni kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest