- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Hogy? Én egy céges kártyához vennék ilyen telefont, plusz vennék bele egy feltöltős simkártyát mobilnethez. Úgy terveztem, hogy céges kártya lenne az alapértelmezett (onnan indítok és arról fogadok hívásokat), de közben a háttérben folyamatosan "online" vagyok a másik kártyával a neten, ami másra nem is lenne használva, csak mobilnetre. Akkor ez így nem fog működni?
Hanem hogy? Mobilnetes simkártya az alapértelmezett, és minden hívás előtt ki kell választani, hogy a másikról indítsa? (bocs, de sose volt még 2 kártyás telefonom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest