Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Halihólaci

tag

válasz Halihólaci #14735 üzenetére

Sziasztok! Párom Redmi 3 telója a messengerben fotó küldésekor "Hiba a médiafájl betöltésekor" üzenetet adja a képek helyett! Már próbáltam rákeresni, sajna nem találtam semmit, újraindítottuk, semmi változás.
    A face-es forumban javasolták az engedélyek beállítását, megtaláltam, de az engedélyek kezelésénél a szín világos, tehát nem állítható. De a multimédiánál mindkettő zölden ki van pipálva, bár az is világos színben, az sem állítható.
    Esetleg vmi ötlet? köszi!
    A Face-es Xiaomi fórumiosok javaslatára újratelepítettem, annyi történt,h az éppen készített képeket tudjuk küldeni, de a réggebieket nem. Közben lementettem a fotókat pc-re a Mi programmal, döbbenet, volt előkép, meg minden, de a lementett képekből a frisseket a pc-n sem tudom megnyitni, nem támodatott formátumot ír ki...
    Kivettem a kártyát, betettem kártyaolvasóba, de azt a pár tényleg fontos képet továbbra sem tudom sehogyan megnyitni. Sem Ps, sem XnW, semmi nem tudja megnyitni.
    Közben visszatettem a telefonba, és a telefon galériájából megnyítható, nagyítható... ez őrület!
    Újabb próba, nem lehet küldeni, sem USB-n, sem Bt, sem messenger...
    Ha vkinek bármilyen ötlete van kérem segítsen nagyon fontos lenne! :W

Új hozzászólás Aktív témák