- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halihólaci
tag
válasz
Halihólaci #14735 üzenetére
Sziasztok! Párom Redmi 3 telója a messengerben fotó küldésekor "Hiba a médiafájl betöltésekor" üzenetet adja a képek helyett! Már próbáltam rákeresni, sajna nem találtam semmit, újraindítottuk, semmi változás.
A face-es forumban javasolták az engedélyek beállítását, megtaláltam, de az engedélyek kezelésénél a szín világos, tehát nem állítható. De a multimédiánál mindkettő zölden ki van pipálva, bár az is világos színben, az sem állítható.
Esetleg vmi ötlet? köszi!
A Face-es Xiaomi fórumiosok javaslatára újratelepítettem, annyi történt,h az éppen készített képeket tudjuk küldeni, de a réggebieket nem. Közben lementettem a fotókat pc-re a Mi programmal, döbbenet, volt előkép, meg minden, de a lementett képekből a frisseket a pc-n sem tudom megnyitni, nem támodatott formátumot ír ki...
Kivettem a kártyát, betettem kártyaolvasóba, de azt a pár tényleg fontos képet továbbra sem tudom sehogyan megnyitni. Sem Ps, sem XnW, semmi nem tudja megnyitni.
Közben visszatettem a telefonba, és a telefon galériájából megnyítható, nagyítható... ez őrület!
Újabb próba, nem lehet küldeni, sem USB-n, sem Bt, sem messenger...
Ha vkinek bármilyen ötlete van kérem segítsen nagyon fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest