Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
AMD -nél mikor láttál ilyenféle hazugságokat és sunyi húzásokat, mint ez, vagy mint az nV féle GTX7xx "új" széria? Nem angyalok ők sem, de én a közelmúltból nem emlékszem hasonlóra...
#2 Tikakukac One X -et még nem fogtam a kezemben, de iPhone 5 -öt nem is keveset. Játék és folyamatos teljes 3G kihasználtság mellett sem volt elviselhetetlen nyáron a napon ülve sem a telefon. Éreztem, hogy meleg, de semmi esetre sem forró, nem volt kellemetlenül meleg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sosem lesz tabletekbe jó egy notebookokba tervezett platform. Ezt az álmot felesleges kergetni. Tabletbe az Inteltől a Bay Trail, míg az AMD-től a Temash való. Pici lapkák, már a tokozás szintjén is jóval kisebbek, illetve a fogyasztásuk TDP-ben annyi, amennyi a Haswellnek SDP-ben. Ehhez képest a teljesítményük alig marad el az alacsony fogyasztású Haswellektől. A gyártók idiotizmusa erőltetni a méretes notebook dizájnokat tabletbe, aktív hűtéssel, 5-6 órás idle üzemidővel. Aztán az MS-nél sírnak, hogy a Win 8 nem jó. Talán rá kellene nézni a termékekre, és rá lehet jönni, hogy nem mindenért a Win 8 a hibás.
Az MS meg ott hülye, hogy ezeket a vezetékes tableteket piacra engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest