Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Oh, fiatal vagy még. Ati vonalon 8500LE vs 9100, vagy AMD 3xxx-es lapkái amire bár Flash támogatást ígért és leprogramozta, aztán egy driver után letiltották a francba, Athlon XP sorozat típusnevében a valós helyett egy számolt érték, stb. Nem kell itt egyiket sem félteni.

-
Peat;)
veterán
AMD: 5750-6750, 5770-6770, a processzoraik meg érdekesen viselkednek magas hőfokok mellett a tulajok szerint. Illetve egy átnevezéssel sincs baj ha ár/teljesítmény mutatóban kifejezetten versenyképes mint a 7-es nvidia sorozat esetében(ahol eggyel felsőbb terméket neveztek át eggyel alsóbb kategóriára). Erről nem lehetett beszélni a fent említett amd termékeknél, hiszen teljesítményben és árban szinte semmi különbség nem volt, jóval kirívóbb eset. Adott terméket kell nézni és nem a gyártót, mert váltakozva szolgáltatják a jobb termékeket, de falme-nek azért jó hozzászólás volt.
rudi: az okostelefonokon a játékigény az első helyen van felmérések szerint. Gyakorlatilag az az a software amivel lehet prezentálni a technikai fejlődést. Nem hinném hogy a tabletnél ez másképp lenne.
-
.mf
veterán
Nem látom, hogy Rudi bárhol ilyet írt volna, s amit írt, az sajnos teljesen igaz. Hiába vannak az AMD-nek papíron ilyen-olyan szuper APUi, ha a gyártók alig építenek rá, alig jön ki termék velük. Itt van az emlegetett Temash, jött-e már vele ki valami? Vagy Kaverivel mobil fronton? Még csak terveket is ritkán hallani
Pedig milyen jó is lenne... -
Tikakukac
titán
Hát akkor biztosan nem egy telefont fogtunk, de végül is 1 méterre a fal másik oldalán ül lakótárs, bármikor tesztelgethetem. Nem mellesleg ő is jelezte (kezdetek óta szifon user), hogy kicsit sütős lett ez a széria.
Mondjuk kinek mi az elviselhetetlen. Másik lakótárs tök nyugodtan ül az üvöltő laptop mellett, mikor is megkérdeztem nem-e hangos a hűtés kicsikét. Nemmel felelt, aztán bevittem hozzá az én két gépemet, kicsit ledöbbent, hogy ilyet is lehet. Na azóta cseréltünk komplett heatsinket mindenestől meg egyebek, de a tuti megoldás a gépcsere.
Nem vitatatom, igazad lehet. Neked belefér. Nekem meg ne süssön szalonnás rántottát egy telefon meg tablet meg notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig milyen jó is lenne...