Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor biztosan nem egy telefont fogtunk, de végül is 1 méterre a fal másik oldalán ül lakótárs, bármikor tesztelgethetem. Nem mellesleg ő is jelezte (kezdetek óta szifon user), hogy kicsit sütős lett ez a széria.
Mondjuk kinek mi az elviselhetetlen. Másik lakótárs tök nyugodtan ül az üvöltő laptop mellett, mikor is megkérdeztem nem-e hangos a hűtés kicsikét. Nemmel felelt, aztán bevittem hozzá az én két gépemet, kicsit ledöbbent, hogy ilyet is lehet. Na azóta cseréltünk komplett heatsinket mindenestől meg egyebek, de a tuti megoldás a gépcsere.
Nem vitatatom, igazad lehet. Neked belefér. Nekem meg ne süssön szalonnás rántottát egy telefon meg tablet meg notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest