- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
Offtopik, de igazad van, sajnos. Konyhát cseréltem és bedőltem az AEG-nek. Mondhatják, hogy milyen szuper, de a 15 éves FAGOR akkor csúcs mosogatógépem szebben mosogatott, az AEG csúcs beépíthető hűtőnek meg még mindig lefagy a hátulja, odaragadnak a cuccok, mert nem jutottak el az Elektroluxxal (közös cég) a tisztességes hűtőig, ahol csak hideg levegőt keringtetnek. Ugyan ez van a TV-nél a Sony -bár be van kapcsolva rajta a kikapcsolt állapotban történő EPG frissítés, amikor váltom a csatornát akkor frissíti egyesével. Kiakasztó. Lehet, hogy csak SAT-on csinálja, de szégyen. Nyugaton is néznek satot az emberek. A nyelvkezelés (ékezetek) a másik kuka. Az LG esetében tudom, hogy észtre kell állítani az országot és akkor a UPC (direct one) ékezetek jók lesznek) de a Sonynál ez nem megy. Próbáltam, most már kézi hangolást sem engedi egyszerűen kilép a hangolás menüből, de lusta vagyok resetelni, mert a UPC a mai napig nem tudta megcsinálni, hogy automatikusan lekeresse az adóit egy ócska tv. (de a rohadt csatornákat hetente tologatja. Egyesével kell kitörölnöm a több ezer felfedezett de kódolt csatit. Szóval a sonyt megbántam. Visszatérve ami cseszi a csőrömet, hogy a tv-k hangja kakibb, mint egy mobiltelefoné. Azért nem tesznek bele tisztességes hangrendszert, hogy eladják a szar hangprojektorokat. (detto proci/memória), így tuti, hogy nem fog zavarni a 3-4 évente történő tv csere, mert addig úgy is lerohad. A 10 évvel ezelőtti Philipsben a talpában volt a mélynyomó, ráadásul a talp egyben fali konzol is volt, ha úgy szerelted fel. Arról nem szólva, hogy tolják a 8K-t, de magyarországon tisztességes HD-t is lasszóval kell fogni. Nézd meg a TV2-t. Bár az agymosottaknak, akik azon élnek és szívják magukba a mennyei mannát azoknak az is bőven jó.
-
nagymolnar
tag
10 éve megvettem az akkor 800eFt-os 55" Philips csúcsmodelt, valami 9-es széria volt (fém keret full ambilight, fém távirányító). Ment is bő 2 évig majd 2 hónapra rá kifingott. Bevittem a Philips márkaszervizbe, modták 1 milkáért cserélik az LCD-t, akkor elkezdtem levelezni a Philipsel, ahol megmondták, hogy a Philips NEM gyárt tévét. Eladták a TP Visionnak a nevet technológiát. Azok csesztek válaszolni, pedig a Philips akkori igazgatója tolta nekik tovább a levelet. Akkor azt mondtam soha többet. Mellesleg egy fórumtárs 40e Forintért javította azt amiért a Philips 1 milliót akart kérni. El is adtam rögtön. TCL, amikor kijött a JBL verziója adtam neki is egy lehetőséget. U55X9006 volt a trágyadomb, szintén csúcsmodell... Az Android TV rákfenéje a hulladék proci amit odaraknak és a memória hiány. Gyakorlatilag az asszony megszült mire elindult, ha bekapcsoltam a "gyorsítót", akkor elfelejtett sok mindet. Eladtam gyorsan... Most van Sony android HX95 az jóval jobb, de a satelit tunerje kuka, az ékezet kezelés szégyen.... LG az teszi a dolgát a hálóban szintén csúcsközeli LCD. Összességében nekem az LG menüje és kezelhetősége fekszik a legjobban. Az android meg tényleg akkor lenne jó, ha tisztességes vasat raknának alá, már a telefonomban is 8-12GB volt, akkor 1,5Gb-vel mit akarnak eladni csúcsvasat. Sokáig játszottam a médialejátszókkal is, mert 2 évente olcsóbb volt cserélni, most megy a plex mindegyiken és azóta nincs gondom. Nem akarok dobozokat és felesleges távokat látni...
De tény, hogy mi userek a profithajhász, tervezett avultatással élő gyártókkal semmit sem érünk el...és mind az!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A feltörekvő kínai cég eszméletlen eredményeket ért el, céljaik pedig világosak...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest