- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
GoldStar TV szerintem sose volt gagyi kategóriában.
Lehet kevered a Videoton Gold Star-al
-
TIT
veterán
Nem egy dolog mert látom a többi képét is,hogy maszat az egész,de másnak is az ugyanez a típus,nekem mindenesetre leszerepelt mint gyártó.
Emlékszem mivel 89-től árulom ezeket de utáltam is mindig a goldstart,vidikazettába ki se tudtam venni a dobozból,faternak is volt videoplayere,mondjuk az nem volt rossz,de azért az lg már jobb mint anno ill azért 2006-2007-ben elég gyenge volt az lcd képminőségük.
Tudom,hogy sokan az árat nézik,én viszont a minőséget,sose voltam birka.
Ha minden igaz akkor a nagy lg tv-k 2-3 év és kuka mert bekrepál és javíthatatlan párszor. -
salapp
addikt
"GoldStar TV-k is milyen gagyik voltak egykor. Mára pedig a világ 2. sz. TV gyártója lett, LG néven." és továbbra is hulladékokat gyárt, egyetlen szerencséje, hogy társcége, az LG Display szerezte meg a WRGB OLED gyártási lehetőségét, és az elég jó alap alá tud meglehetősen szar elektronikai megoldásokat tenni, árérzékenyebb/vivid módon nevelkedett/exkúledes/többszöri panelcsere-fétises/"gémervagyok-hdmi 2.1--vrr-allm-vááá" fogyasztókból megélni.
A címben szereplő kérdéshez: sajnos még ez is előfordulhat, főleg adott kontinenseken, országokban.
TCL/Hisense/Samsung/LG/FingLing és tsai -> a szar szar marad, viszont egyre több a légy is...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A feltörekvő kínai cég eszméletlen eredményeket ért el, céljaik pedig világosak...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest