- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Sajnos bettrolyal faszság lesz belőle milyen meglepő
-
Prof
addikt
Szerintem ez az a jatek aminek az alapotletet tulhaladta a technika.
Zsebeben az Internettel az embernek a lexikalis tudas fontossaga egyre kisebb. -
TheDarkLord
friss újonc
Bocs de ott a loim.hu nemm kell jobb.
[link][ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
NLTM 4ever rulZ.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
andor80
senior tag
Droid alatt van 200 darab magyar is...
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Heroes fan
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Azért a valóságot is valamilyen szinten hozza.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Heroes fan #9 üzenetére
Úgy általában furcsa egy generic verzió ebből (nyelvtől függetlenül), mert emlékeim szerint ebben a játékban pont, hogy viszonylag sok helyi kulturális tudást megkívánó kérdés volt (az esetünkben pl. magyar történelmi, irodalmi, nyelvtani, néprajzi, stb. ismeretet igénylő kérdések); ezt egy minden piacra szánt játékban nem lehet tartani, így gondolom majd csinálnak belőle egy általános kérdésekkel telepakolt kvízjátékot, amiből meg tizenkettő egy tucat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Heroes fan
őstag
Angolul felejtős.
-
Fancy-boy
addikt
Annak idején Symbianra már kijött magyarul:
-
Split
csendes tag
én még mindig az "ész-kerék by babisoft" elkötelezett híve vagyok
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kellett, mint egy falat kenyér.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
Kíváncsi vagyok rá, egy nagyon régivel sokat játszottunk
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hogabesz
aktív tag
Magyar nyelvvel érdekelne a dolog. (nem magam miatt)
-
Wesder
félisten
10$-ért jöhet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster T248
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest