Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ennyi erővel mért költenek súlyos pénzeket a gyártók/szolgáltatók/forgalmazók reklámokra? Nem adnak vele semmit de legalább rendesen fizetniük kell érte. Ez egy jó reklám lehetőség, nem kis rendezvényen vannak, valószínűleg kapnának nagyobb hírverést is. És pénzbe került? Jah, adóalap csökkentő költség kb. De ez az én meglátásom, nem tanultam marketinget. Viszont ha ott virítana hogy ingyé' emberek, ingyé', lehet már itt is befulladna a server annyi hsz-t kapna
szerk: Daywalker Szolgáltatás, anyagköltségük van. Gépet nem emiatt vették, termelt/termelni fog. Érdekes reklámot mindig látni valahol, azt megengedhetik maguknak a KKV-k
Ez sztem nagyobb reklám lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Basiliskus 3D standján embereket szkennelnek. Színes hasonmások készülnek.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest