Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nagyon kemény.
Más kérdés, hogy az 1-2 napos újdonság varázsa után csak ott porosodna a többi vacak közt a szekrényen, ahhoz meg picit húzós az ára.
árlista -
Chaser
legenda
Ennyi erővel mért költenek súlyos pénzeket a gyártók/szolgáltatók/forgalmazók reklámokra? Nem adnak vele semmit de legalább rendesen fizetniük kell érte. Ez egy jó reklám lehetőség, nem kis rendezvényen vannak, valószínűleg kapnának nagyobb hírverést is. És pénzbe került? Jah, adóalap csökkentő költség kb. De ez az én meglátásom, nem tanultam marketinget. Viszont ha ott virítana hogy ingyé' emberek, ingyé', lehet már itt is befulladna a server annyi hsz-t kapna
szerk: Daywalker Szolgáltatás, anyagköltségük van. Gépet nem emiatt vették, termelt/termelni fog. Érdekes reklámot mindig látni valahol, azt megengedhetik maguknak a KKV-k
Ez sztem nagyobb reklám lenne.
-
Nem a csőd a lényeg, hanem ingyen adni valamit, ami pénzbe kerül dettó hülyeség. Már ha nincs reklám értéke... XY-nak kinyomtatni valamit, ami majd a szobája ékessége lesz, nem ilyen. Arról nem is beszélve, hogy a stand, a kiállítás is húzós, szóval ez nem az a termék.
Én csak azt adnám ingyen, ami nekem sem kerül pénzbe. Pl. a beszkennelést, a látványterv elküldést e-mail-ben, mellé csatolt kupont, stb.
-
Chaser
legenda
Azt hittem ilyen bemutatókon ingyé' promóznak.
-
Yodafon
senior tag
Mennyibe kerül? Bringával lehet "pózolni"?
-
Ez marhajó!
Asszonynak álló brével egy 1:1 másolat karácsonyra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Basiliskus 3D standján embereket szkennelnek. Színes hasonmások készülnek.
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DeepCool AK620 Zero Dark processzor hűtő - 2 év garancia (használt)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Minőségi ès nagyon jól bővíthető ház, táppal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest