Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Az előző munkahelyemen volt pár srác ilyen 1 hónapos szakmai gyakorlaton, én voltam velük és ne tud meg. Párnak azzal is problémája volt hogy hogyan kell felrakni egy s775-ös hűtőt. Lehet programozni tudtak de a hardver illetve a gyakorlati dolgokkal rohadtul nem voltak tisztában.
-
Ren Hoek
veterán
Én 2-es voltam matekból... végig azthittem és a tanár is azt sugallta hogy hülyevagyok hozzá. Ebből következően programozáshoz is hülye voltam.Nem is érdekelt. Egy csaj padtársammal baromkodtunk 4 évig matekon. Aztán kerülőpályának szántam az IT-t, mert mindig is operatőr "művész" szerettem volna lenni az filmművészetin...
Aztán, kiderült hogy a programozáshoz inkább vizuális látás kell, és kreativitás, problémamegoldás, ami ha megvan, akkor megéri belevágni simán. Nekem kifejezetten szórakoztató pl. Matekot is meglehet tanulni, lehet szenvedni vele... de attól még lehet zseniális szoftverfejlesztő az ember..Szvsz így baromi téves lenne kijelenteni, hogy akinek nincs matekhoz agya, az hülye a proghoz. Cégnél meg úgysem deriválni kell, csak a tudás a lényeg. Szóval egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest