Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Az előző munkahelyemen volt pár srác ilyen 1 hónapos szakmai gyakorlaton, én voltam velük és ne tud meg. Párnak azzal is problémája volt hogy hogyan kell felrakni egy s775-ös hűtőt. Lehet programozni tudtak de a hardver illetve a gyakorlati dolgokkal rohadtul nem voltak tisztában.
-
Ren Hoek
veterán
Én 2-es voltam matekból... végig azthittem és a tanár is azt sugallta hogy hülyevagyok hozzá. Ebből következően programozáshoz is hülye voltam.Nem is érdekelt. Egy csaj padtársammal baromkodtunk 4 évig matekon. Aztán kerülőpályának szántam az IT-t, mert mindig is operatőr "művész" szerettem volna lenni az filmművészetin...

Aztán, kiderült hogy a programozáshoz inkább vizuális látás kell, és kreativitás, problémamegoldás, ami ha megvan, akkor megéri belevágni simán. Nekem kifejezetten szórakoztató pl. Matekot is meglehet tanulni, lehet szenvedni vele... de attól még lehet zseniális szoftverfejlesztő az ember..Szvsz így baromi téves lenne kijelenteni, hogy akinek nincs matekhoz agya, az hülye a proghoz. Cégnél meg úgysem deriválni kell, csak a tudás a lényeg. Szóval egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi