- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Az előző munkahelyemen volt pár srác ilyen 1 hónapos szakmai gyakorlaton, én voltam velük és ne tud meg. Párnak azzal is problémája volt hogy hogyan kell felrakni egy s775-ös hűtőt. Lehet programozni tudtak de a hardver illetve a gyakorlati dolgokkal rohadtul nem voltak tisztában.
-
Ren Hoek
veterán
Én 2-es voltam matekból... végig azthittem és a tanár is azt sugallta hogy hülyevagyok hozzá. Ebből következően programozáshoz is hülye voltam.Nem is érdekelt. Egy csaj padtársammal baromkodtunk 4 évig matekon. Aztán kerülőpályának szántam az IT-t, mert mindig is operatőr "művész" szerettem volna lenni az filmművészetin...

Aztán, kiderült hogy a programozáshoz inkább vizuális látás kell, és kreativitás, problémamegoldás, ami ha megvan, akkor megéri belevágni simán. Nekem kifejezetten szórakoztató pl. Matekot is meglehet tanulni, lehet szenvedni vele... de attól még lehet zseniális szoftverfejlesztő az ember..Szvsz így baromi téves lenne kijelenteni, hogy akinek nincs matekhoz agya, az hülye a proghoz. Cégnél meg úgysem deriválni kell, csak a tudás a lényeg. Szóval egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest