- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Én 2-es voltam matekból... végig azthittem és a tanár is azt sugallta hogy hülyevagyok hozzá. Ebből következően programozáshoz is hülye voltam.Nem is érdekelt. Egy csaj padtársammal baromkodtunk 4 évig matekon. Aztán kerülőpályának szántam az IT-t, mert mindig is operatőr "művész" szerettem volna lenni az filmművészetin...
Aztán, kiderült hogy a programozáshoz inkább vizuális látás kell, és kreativitás, problémamegoldás, ami ha megvan, akkor megéri belevágni simán. Nekem kifejezetten szórakoztató pl. Matekot is meglehet tanulni, lehet szenvedni vele... de attól még lehet zseniális szoftverfejlesztő az ember..Szvsz így baromi téves lenne kijelenteni, hogy akinek nincs matekhoz agya, az hülye a proghoz. Cégnél meg úgysem deriválni kell, csak a tudás a lényeg. Szóval egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest