Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem látom, h hol különül el a dolog. elméleti tudás nélkül nem lehet gyakorlati tapasztalata. a gyakorlati tudás magasabb szinten van, mint az elméleti.
na az utóbbi gondolattal nem értek egyet, lehet gyakorlati tapasztalata, de az nincs magasabb szinten
erre azt a példát tudom hozni, hogy tizenpár évesen tudtam basic-ben programozni, kicsivel később pascal-ban is, és ha visszanézem ezeket a kódjaimat látszik, hogy nem túl igényesek, működtek, de nem voltak rendesen átgondolva
vagy olyan kódrészletek voltak benne, amiket láttam, hogy mit csinálnak, de nem értettem a működését
tudom, fura példa, de ez magasabb szinten is jelentkeziknem tudom hogy épül fel nálatok egy interjú, csak itt leírtakra tudok reagálni
azt látom, hogy a webes gyakorlat sokkal nagyobb prioritással számít
tehát engem nem vennétek fel (nem sok dolgom volt webbel), amit meg is értek, mert az elején biztosan tovább tartana megoldnia a feladatokat, mint a többieknek, viszont az évek alatt megtérülne, ha azután pedig igényesen és megfelelő gyorsasággal dolgozok
persze ha a weblapjaitok háttérben nincsenek nagyon összetett folyamatok, akkor ez rendben is van és elég is lehet -
tlac
nagyúr
ezekhez én fiatal vagyok
java-nál is megtudhatod, ha nagyon akarod, úgy tudom, hogy jvm implementációját meg lehet nézni, mert pár éve nyílt forrású lett
vagy lehet fordítani olyan binárist is, amihez nem kell jvm
(most nincs kedvem utána google-özni hogyan is van pontosan) -
tlac
nagyúr
nem is elméleti kérdésre gondoltam
pl. egyszer kérdeztek olyat tőlem, hogyan döntöm el egy számról, hogy kettő hatványa-e, erre adjak egy algoritmusta gyakorlati kérdésekkel szerintem az a baj, hogy így lehet felvesztek egy olyat, aki tudja az alapokat, de onnan csak nehezen tud tovább lépni
vagy nem vesztek fel olyan embert, aki nem tudja az alapokat, de nagyon rövid időn belül belejönne, persze értem, hogy a tanulási fázist meg akarjátok spórolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest